- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Характеристиката на потребителите...
Една нова в която ще ви кажа какво трябва да обсъждаме.
Тук се обсъждат всички потребители ползващи форума. Всеки един от нас има някакви характерности в поведението си, в отношението към останалите, в отношението към темите и прочие...
Пример: Raybeez е силен потребител, отстоява си на неговото, няма начин да се съгласи с другото и обича да се заяжда с глупавите съфорумци, за да си гледа сеира на клоуните.Ако някой не му е приятен доста умело започва да подкрепя всичко в антипод на неговото мислене...
![]()
Това ми е мисълта, за всеки потребител може да се каже по нещо, всеки може да си дава мнението за всеки и така.
Може после да се направи едно "Досие" на потребителите...
Колко пъти са сгафили, с какво, как, колко кофти е било, излагации и т.н.
Схванахте...
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Нека лицемерният цирк започне СЕГА!
Абе ти в кенефа ли ги мислиш тия теми![]()
Свастика е потребител, който отчаяно си търси внимание в интернет. Постига желания ефект чрез опити да бъде скандален, а също и чрез евтини интригантски теми. Както добре се вижда от тази тема, обича да се мазни.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ооо нека интригите започнат СЕГА !![]()
Earthshaker е портебител, които обича да преебава темите на хората. Понякога се изказва доста хейтърско, но иначе си е душишка. Ебал ви е малоумните теми и иска да изкаже недоволството си към разделянето на нови/стари потребители...
Пс. Ебал ви е малоумните теми x2
обича да намира снимки на красиви момичетаПървоначално написано от DimovB
![]()
разтапяш ме, сексиПървоначално написано от EarthShaker
по принцип не го правя, ама нали заради темата да се кефите тамПървоначално написано от masal
global и democratos са силно противоречиви личности, които успяха да си спечелят ненавистта на всички, не приели Д0ИП![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тъпоооо. И не стига, че темата е тъпа, ами и т'ва с досиетата е още по - зле. Зак'во трябва да се документират нечии изцепки, всеки греши все пак...
В тая тема няма да има дори 1 нормално мнение...![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ако до трета страница няма смислено мнение, обещавам да прецакам всяка една тема в този раздел.
И под прецакване не означава спам и флууд.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
КУР за твойта тема![]()
ебати злобата
братле, чудя ти се как си вярваш...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забелязвам тенденцията, и този раздел да се превърне в Кофа. Не знам защо го правите![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Кофата е по-приветливо мястоПървоначално написано от aniezina
![]()
НИМОЙШ!Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
![]()
![]()
![]()
Ае искам да ми прецакваш темите... умираммм си е така...![]()
.!.
аре пишете, за да станат по-бързо 3 страници.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...