.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Щастлива темичка =)

Здравейте!
    Този път реших да напиша колко съм щастлива.Рядко има в този форум весели теми, рядко се казва, че любовта съществува и тн , но аз реших да го опровергая това =)
    Не знам ,някой дали му се занимава да чете, защото всеки си има проблеми, но ето приказката ми на кратко. .
    Миналата учебна година имаше едно момче в моя клас .. бяхме само приятели, докато това приятелство не прерасна в нещо повече . .тръгнахме и бяхме неразделни.Много пречки имахме по между ни, дори семействата ни, изобщо целият свят, със сумати хора се изпокарахме и все пак не се предадохме . .борихме се и бяхме щастливи.Бяхме 10 месеца заедно, и в един момент се почувствах безсилна срещу случващото се с нас и около нас и реших да го оставя.1 месец не спря да ми се моли, да ми звъни ,да идва до нас, бях категорична . . дори си хванах друг приятел, мислих си ,че ще се влюбя и ще го забравя, но уви ..
    Той уж си беше хвърлил телефонната карта и за това писах един смс "Обичам те" след няколко дни видях, че съобщението е получено, помоли ме да се видим, говорихме, той ме пита още ли съм с приятелят си аз му казах да /макар че не се бяхме виждали седмица, просто не можех повече да вървя срещу чувствата си/, след което той попита искам ли да съм с него, увъртах ,казах му ще се помисля, но на тръгване го целунах.В този момент целият свят се разклати под краката ми, почувствам такава вълна от щастие . . =) 3 месеца /почти/ раздяла беше достатъчно =) И сега от 20ти юни пак сме заедно . . излезнахме един път уж да си поговорим . . изляхме си чувствата с действия и приказки =) Толкова сме щастливи, този път и двамата няма да се отказваме.Повече няма да го оставя.През толкова проблеми минахме, нищо повече не може да ни раздели.Ужасно го обичам, само той ме прави щастлива и за него важи абсолютно същото =)
    Та това искам да ви кажа . . вече повече от година нашите чувства са като лавина от огън =)
    Любовта - страхотно чувство, наслаждавайте му се като го имате, не го губете.Трудно се намира истинската любов.
    Та . . благодаря, на тези, които прочетоха . . надявам се ,че ви вдъхнах малко кураж =)
    Лека вечер =)
    Едно щастливо момиче

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Радвам се за теб.Аз тъкмо щях да пиша тема за това колко ми е вкиснато от това,че се разделих с гаджето си,но си права,че в този форум има твърде много теми,в които хората все реват и се нервят.Както и да е отплеснах се както винаги.Радвам се за вас наистина и дано щастливите хора на този свят да стават все повече и повече.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на sladkalady
    Браво браво!Най-накрая една щастлива тема
    Много се радвам за вас.Продължавайте да се обичате и дано не се предавате пред трудностите
    Успех
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Звучи страхотно.Като приказка.Кога ли и на мен ще се случи такова нещо........никога вероятно
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Много се радвам за вас, имах подобна история..

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Колко романтично, бих се просълзил, но съм със спирала.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Даа !! Интересно ако той те беше зарязал за 2-3 месеца и беше поизчукал 1-2 мацки ....
    Ма то кво ! Лапнала си още една чурка - голямо важно .... нали сега сте щастливи ....

Голям фен Аватара на Aicken
    да СТРАХОТНА ИСТОРИЯ СУПЕР той ти се е молил да се върнеш теб те е чукал друг и сега въпреки всичко той е щастлив с теб мисс 2-ра употреба честито
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

а ужасни сте не можете ли да поропуснете да се заядете
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

а представи си,ако той имаше малко гордост и не ти хленчеше по телефона... Глупаво си постъпила Радвам се,че сега се щастлива,но да ти кажа това щастие не е по твоя вина

Цитирай Първоначално написано от THeCheRry
    а ужасни сте не можете ли да поропуснете да се заядете
    Кой се заяжда ? Просто поглеждаме от нашата си страна

добре както й да е всеки си има мнение нали така
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

THeCheRry представи си колко много обичаш гаджето си и то изведнъж те зарязва защото не можело повече да понася,че другите не ви харесват като двойка.Ти цял месец му се омоляваш да се върне,да те изслуша,а той не та не все 1 си маловажна вече.Не стига,че трябва да се примириш с болката да я виждаш всеки ден,защото сте от един клас,а и той си хванал гадже под носа ти все едно тия 10 месеца нищо не са... Точно си се примирил и си спрял да хленчиш и той ти праща смс "обичам те".Най-накрая след цялото хленчене и молене сам е решил да те изслуша и след тоя разговор и 5/6 нощи бувен секс с гадже-заместител е решил,че отново може да се борите заедно срещу света.... Никой не се заяжда,просто изказвам мнение по-дълго от едно "радвам се за вас" и аз наистина се радвам,на кога на авторката пак ще и скимне,че не може повече?

Ааааа ! Чатнах най-после ! Авторката е щастлива, че са я взели пак след подобна издънка.

Ееей ама съм проЗ !!

Виж момчето - не му завиждам ..... сега оня тъпкач ще го базика, че са баджанаци .... гадост

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Браво,че сте се събрали след малко глупава история .. аЙ дано другият път да не слушаш хорските приказки ;]

Супер фен
    Браво, браво
    nicolepcd

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти

Re: Щастлива темичка =)

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Бяхме 10 месеца заедно, и в един момент се почувствах безсилна срещу случващото се с нас и около нас и реших да го оставя
    Най-добре ще е да спреш да слушаш другите,иначе до никъде няма да го докараш
    P.S. Браво все пак,равам се за вас

Още 10 месеца , докато ти омръзне пак и не си намериш друг тъпкач..
    MEAN PEOPLE SUCK !

Град
    Шумень
    Каквато и тема да се пусне тука все ще има кой да се заяде. Баси злите оси дето сте... Начитайте се тогава на единайсет годишни пикли дето питат кога ше им набъбнат цицки, на петнадесет годишни дето ги е страх да не забременеят от сперма по пода и трийте носа на някой, който си признава грешките и въпреки всичко намира личното си шастие...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бр,радвам се за вас
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    [На Метри От Земята]
    колко сладко
    Просто аз

Браво но доста глупаво от твоя страна да го зарежеш ей така и на мен ми се е случвало подобно нещо,Ходихме с приятеля ми 2 години,разделихме се за 3 месеца и после пак 1 година заедно Но сега за жалост не е така
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си