.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Бръснене на мустака

Хора баща ми не ми дава обаче ако го обръсна нищо няма да ми каже а в петък съм на дискотека а нейскам да изглеждам като мангал...кажете как да го обръсна тоя прословут мустак!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Kak? С мерак. Мацаш пяна и теглиш ножа на мустака.
    Ако е малък го оставяй - баща ти е отчасти прав, защото после вече бръсненето ще стане неизбежно ежедненевие
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Kak? С мерак. Мацаш пяна и теглиш ножа на мустака.
    Ако е малък го оставяй - баща ти е отчасти прав, защото после вече бръсненето ще стане неизбежно ежедненевие
    да ама е грозно момче с девствен мустак ли как се водеше

Супер фен
    Обръсни го предния ден или поне няколко часа преди дискотеката. Белезите от порязване са по-неприятни дори от мустака.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Обръсни го предния ден или поне няколко часа преди дискотеката. Белезите от порязване са по-неприятни дори от мустака.
    Космите сигурно още са тънки и няма да има смисъл да повтаря отгоре и едвали ще се пореже.
    Ако космите все още са тънки по аптеките се продават ленти за мустаци (нещо като кола маска за лице ,попринцип жените ги използват) ако са по-дебели космите съв самобръсначка ще трябва да го обръснеш (има еднодневки по супермаркетите за 2-5 лв)
    Йога и мъдрост

аз съм момиче но знам че "колкото по-късно - толкова по-добре" ( не от личен опит )

Супер фен
    Все едно.Малко по-рано,малко по-късно.Кога да е,ще почне да се бръсне ще-не ще.Няколко месеца или година няма му спестят чак толкова от това "удоволствие".На тая възраст има два косъма и половина и "бръсненето" ще трае 2-3 секунди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си