- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бръснене на мустака
Хора баща ми не ми дава обаче ако го обръсна нищо няма да ми каже а в петък съм на дискотека а нейскам да изглеждам като мангал...кажете как да го обръсна тоя прословут мустак!
Kak? С мерак. Мацаш пяна и теглиш ножа на мустака.
Ако е малък го оставяй - баща ти е отчасти прав, защото после вече бръсненето ще стане неизбежно ежедненевие![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
да ама е грозно момче с девствен мустак ли как се водешеПървоначално написано от slavito007
![]()
![]()
Обръсни го предния ден или поне няколко часа преди дискотеката. Белезите от порязване са по-неприятни дори от мустака.
Космите сигурно още са тънки и няма да има смисъл да повтаря отгоре и едвали ще се пореже.Първоначално написано от redbul2
Ако космите все още са тънки по аптеките се продават ленти за мустаци (нещо като кола маска за лице ,попринцип жените ги използват) ако са по-дебели космите съв самобръсначка ще трябва да го обръснеш (има еднодневки по супермаркетите за 2-5 лв)
Йога и мъдрост
аз съм момиче но знам че "колкото по-късно - толкова по-добре" ( не от личен опит![]()
)
Все едно.Малко по-рано,малко по-късно.Кога да е,ще почне да се бръсне ще-не ще.Няколко месеца или година няма му спестят чак толкова от това "удоволствие".На тая възраст има два косъма и половина и "бръсненето" ще трае 2-3 секунди![]()