- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вени на пениса.
Абе имам един въпрос, значи нормално ли е като си го надървя докрай да ми става някъв' супер дебел,а на дължина най-много до 12см. някъде и съм на 14 години. Аа, имам и още един въпрос, та нормално ли е да имам няколко, ама страшно дебели вени на пениса??? Никъде другаде по цялото тяло нямам такива изпъкнали вени... Надявам се да има главно компетентни отговори. Извинявам се пунктуационните и правописни грешки.
Да, нормално е. Не се опитвай да махнеш вените само![]()
Мерси, почти светкавичен отговор. Аааааа, как ще се опитвам да си махам вените,аз да не съм побъркан? Та т'ва ми е единствената занимавка по цял ден...Първоначално написано от Ufff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти се радвай, че ти е дебел, пък вените не ги мисли![]()
Е аз съм на 13 все пак.. (след 4 месеца правя 14) За каква дебелина мислиш,че говорим, аз да не съм HULK... ; d Под дебел аз имам предвид 4см. а под дълъг: 12см.. (Да се е*а в первезника,как обяснявам(Е,ако можех бих се нае*ал сам(Не съм ял от 9 часа и не ме слуша акъла)))...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
анабол![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не пия, но знам от къде да си доставя.. ; d
Явно дилърът ти е добър....
+1Първоначално написано от Ufff
ПП.как шш ги махне![]()
Нормално е, и аз ги имам ... Даже мисля че е по-яко за мацките, щото става по релефен![]()
Всичко е ОК! Т'ва да ти е проблемаПървоначално написано от iwancho
![]()
Значи не съм само аз...Първоначално написано от Whooly
![]()
![]()
ТОЧНО !!Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Емм,нямам друго проблеми засега,надявам се и да нямам..![]()
шги режеш, няма как о.О
Има по-лесен начин. С ръце ще ги изтръгна...Първоначално написано от heats
![]()
хаххаама то всеко момче има вени на патката че как ща става иначе
тамън по широки вени по бързо щте ти става
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че и аз имам такива вени. Бахти якото дето е![]()
![]()
Станислава
Режи вените беееПървоначално написано от iwancho
![]()
Виж са, нали трябва да се кръвоснабдява, демек да се пълни с кръв, от къде мислиш, че идва?! Нормално е, не откачай.Първоначално написано от iwancho
Като си хванеш приятелка, и казвай да внимава със свирките!Първоначално написано от iwancho
![]()
Споко всички момчета ги имат
и аз съм като теб, приятелю![]()
нема са плашиш
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от Whooly
![]()