- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса
Така имам проблем до преди 10дена водих активен полов живот, но откакто скъсах с приятелката ми като ходя да уринирам почва да ми пари по пикочния канал.Също така преди пениса ми ставаше на ден по няколко пъти дори и да няма за какво, а сега това не се случва...нз какъв е проблема ако някой има някаква представа??
Има една екстра в 21 век...лекар пробвай я!![]()
Брат ми, тая ти е лепнала нещо според мен![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Да , и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от IRule
![]()
MEAN PEOPLE SUCK !
Пишкаме бръснарски ножчета майА кремовидна гной изтича ли от уретрата?
Май урологът ти праща призовка![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1Първоначално написано от chaotic
Ква призовка тва си е повиквателна за националнияПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
Беги при чичко уролог, щом имаш парене и не минава за ден... беги да видиш да нема нещо щото лошо
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
И аз така мисля...Първоначално написано от IRule
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
оная да не е бачкала по магистралите или да е от ромски произход или нещо такова?
Върви на уролог.
ами незнам никога не се е случвало пък и то стана така няколко дена след като скъсахме пък и аз съм и първия?![]()
малко трудно да си и първияхаха ти знаеш ли ако и беше първия че немож се оттървеш от нея после приятелю
пич,
моя съвет е да идеш на лекар, аз съм имал подобен проблем и не ходих, но тогава бях малък и толкова ми е разбирала главата...иди по хубаво
в голяма заблуда си. всичко е до характера на момичето. аз като бях първия на бившата ми кво 4 месеца и ме заряза щот си хареса некав друг така че не е от значение дали си номер 1,2,3,4 важно е самото момиче какви разбирания имаПървоначално написано от blqhs
а относно твоя проблем пич...ми кво да ти кажа лекар и дано не е нещо сериозно![]()
Първоначално написано от malkotoo
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
тая се е постарала да я помниш цял живот май![]()
![]()
ходи на лекар и ако наистина ти е лепнала нещо ходи и смачкай главата
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Лекар е решението тука. След това взимаш колата, качваш я, и я заебаваш в някоя гора само по парфюм облечена! Аман от пачи!
oleeeee![]()