- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла..
uuu sry ....![]()
Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032
Еми момичето иска да е с теб, но и на нея й е объркано.. поне си е признала, че един вид я задушаваш.. наистина й давай повече време както тя ти каза.. така ще имаш повече време и за себе си..иначе там за 22-ри идеята ти за нещо по-специално е добра.. Може би вечеря на свещи у вас или някъде в ресторант .. зависи дали обичате на саме или не.. Можеш да намериш някакъв начин ако се носят цветя по домовете да й поръчаш така да се каже.. като по филмите
просто недей веднага след изпита й на 22-ри да й се вясваш.. изчакай няколко часа и тъй..
![]()
ако по цял ден сте заедно и ходите от 1 година няма начин да не иска малко свобода....по някой път мъжете прекалявате и ни задушавате...дай и малко време и свобода ,мисля че всичко ще се оправи...успех!![]()
Според мен трябва да я заведеш някъде, където да сте само двамата, в смисъл пикник, микник нещо такова, примерно в Аладжата там има много готини местенца и няма начин да не се изкефи, просто трябва според мен да си припомни началото ви.
хех мерси за съветите... ми точно уговорката ни е веднага след изпита да се видим на 22ри.. там пред университета.. мисля поне за там нещо да и взема примерно голям букет рози и да и ги дам като излиза.. то там ще имам много родители.. и маика и ще е там.. мисля че добре ще се получи.. пък за вечерта ще видим .. смисал първо да видя как ще реагира като се видим и така.. на момента ще го мисля маи..