- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- HTC Magic Мения ала-бала?
Хвърлил съм му око на тоз апарат. Някой да изкаже мнение нещо?
Grumpy old madman
Странно какво беше "мения"?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Добър начин да се похвалищ със следващата си потенциална покупка.
Слаб процесор, което не значи бавен.
Малко твърда памет, слаба структура на интегралните схеми и липса на "защита". Едно изпускане ще донесе доста щети по смартфончето.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Защо не се ориентираш към нещо базирано на Windows Mobile, мисля че Андроид все още не е доизпипана, и особено за БГ няма да имаш голямо приложение, докато на 'джамовата' ос ще подкарваш абсолютно всичко.
И аз искам такова, но ще трябва да почакам няколко месеца, за да събера парите. Освен, ако не изникне някоя изгодна оферта...Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Аз съм със Самсунг Омния и го препоръчвам горещо на всеки, който иска качество, удобство, висока производителност и съвместимост с абсолютно всичко.
ОС-ът на Гугъл още не е доизпипан чувам, макар да не съм работил лично все още. И все пак ще има доста по-малко приложения за него. Стори ми се, че този Меджик не е с 5 мбп камера, а вече тя е стандарт.
да според мен HTC в последните 2 години са тотален лидер на пазара за смартфони, качеството е недостижимоАндроид го дават че е доста бърз
Ако си вземеш с WM 6.1 има доста голяма вероятност и той като Омниа 2 да може да се ъпгреитни до 6.5
Въпроса с ГПС-а не знам как стой
Иначе и аудио жака не им е 3.5мм, вчера казаха че ще започнат да го правтя с него
Touch Pro (старият модел от миналата година 750лв, новият Про 2 е с 400лв по скъп :С ) обмилям да си взема, лично мен повече ме радва от Dream, Magic
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!