.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Нека си поговорим...

...за образование на по-висши нива.

Или това може би защо отделни кадри въобще отебават висшето и се вливат директно в работните места, вместо да сложат края на своето образование.

Знам, че има и такива неразкрити случаи, което не прави нещата по-успокоителни. Лошото е, че в такива ситуации всичко е много, много нагъсто, и рядко се излиза от скандалното и тотално аморално поведение на такива...преподаватели? Не, преподаватели не е точна дума. Плужеци нека е, звучи добре на езика.

http://vbox7.com/play:347167a8
    http://vbox7.com/play:d3234c07
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Г-цата е била цяла година в САЩ, вместо да посещава лекциите и упражненията си. Секс не се предлага на този и онзи, повярвай, трябва да има някакъв ответ.;

Защо сега си се присетил за това?

ПП: Мен повече ме притеснява наличието и нарастването броя на ТСП във висшите учебни заведения.;

Настрана да оставим /втф?/ дори това, виж го как говори. В смисъл, не ти ли е някакво..гнусно /примерно/ и неудобно да го слушаш как реди нещата.

Студентката заеби, година е отсъствала, ебем ти и студентстването. Обаче отношението му, увереността в "пречупването"?

Защото попаднах на това, пък и..познати са имали подобни преживявания и спънки.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Чуй я как говори, маниерничи, мога да го усетя само по тембъра й, дори:Д Диагноза е това, диагноза.

А е всеобщо известно, че на мъжете им е слаб ангелът, на всички, просто са първични до първобитност. Г-цата се е държала подобаващо, за да предизвика подобно поведение, отваряне на тази вратичка.

Ееех, как ни отряза ;п

И да отваря вратичка...и да маниерничи, виж го него, бря. Има "график", имало е и "други", които така трябва да им се уреди оценката, иначе - ц.

График, копеле О.о

Само недей да мяташ всичко на студентката, пък той да е невинен

О, не, в никакъв случай. И двамата не са цвете.
    Но - тези отношения са интимни, за блус трябват двама и шаляляляля, все в този дух.;

Трябвало е да я остави без оценка. Тя е настояла, той се е смилил. Няма безплатен обяд. :Д

//днес съм в интересно настроение:Д

Заеби, т'ва е по-ярък пример, макар че сега видях, че е по-старичък. И по..изпълнен с конфронтации. Спомням си, че беше уж пролетта..

Идеята е, че т'ва е адски демотивиращо ако си нормален /да изоставим жертвите-предизвикателства/ изучаващ си нещата.

И в случай на опиране до бъхтане еди колко си години, за да се стигне до тая ситуация...к'во правим?

Ако си отговорен, ако държиш на учението, справяш се добре, тогава едно наложително пътуване(нейното не е било такова, но сега говорим хипотетично), след предварително предупреждение пред преподавателя, не мисля, че ще е проблем.
    Тъй че - спокойно, ако всичко с теб е ок, никой няма да те закача... в гръб:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си