здравейте.. търсих подобна тема в търсачката, но не намерих, така че извинявам се ако темата се дублира
значи въпроса ми е следния : как да разбера дали едно момче го е срам..
надявам се на смислени отговори![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
ами или ако заявява че има някви симпатии,но не излизате на кафе или разходка...или пък излизате от доста време ама това ,което очакваш той не го прави... къв извод ще си направиш-че е срамежлив![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ами или ако заявява че има някви симпатии,но не излизате на кафе или разходка...или пък излизате от доста време ама това ,което очакваш той не го прави... къв извод ще си направиш-че е срамежлив![]()
![]()
Еми вижда се, ако заеква, трепери...Ама тва са тежките случаи вече![]()
не разбрахПървоначално написано от gabsit000
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Отивай на уроци по невербално общуване![]()
![]()
Сега ето ти няколко физиологични индикатори: изчервява се (зависи все пак на какво, а не просто изчервяване), търка ръцете си една в друга често, погледа му блуждае, ако се засече с твоя веднага се отклонява, гласа му трепери, докато говори с теб или пък мисълта му не тече гладко, пуска шеги, ако е сметнал, че се е изложил, което придружено с всякакви реакции на тялото. Замълчава за дълги периоди и гледа птичките и дърветата наоколо
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е прав гледа навсякъде, но не е и в теб, а може и надолу или пък да е намерил "интересно" занимание на единия си крак
![]()
Ей такива работи!
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
това звучи добре.. аз тъсех една книга в интернет за езика на тялото и жестовете (всмисъл държанието) ноо намерих само корицата и цената..Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
вече се видях в чудо .. мн е трудно да се занимаваш със срамежливо момче, защото ако в един момент съм убедена, че ме харесва, в друг просто съм потресена от безразличие..УЖАСНО Е ..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Първоначално написано от evi_vd
ем кое по-точно не разбра..искам просто да ти кажа..че ако например се държи дръпнато..а е заявил някви симпатии то по-скоро е от това че го е срам отколкото нещо друго
![]()
ахаа, вече разбрахПървоначално написано от gabsit000
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
признаци вече ти дадоха, но най-добре му покажи, че няма нищо срамно
трудно е![]()
искам да съм сигурна, а просто няма как ..
абе и аз съм един.. парадокс![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
по скоро комедия
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
де да бяхПървоначално написано от Aicken
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Е как очакваш смислени отговори на тъпи въпроси.Той не е от луната,прави същите неща като теб,когато го е срам
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
добре де добре.. прав си, то аз какво ли очаквах ..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
айде да се почва със селянията
But I am never beaten
Broken not defeated,
Въх за пръв път да намеря и аз полезна тема в задалата се ситуация ...
моят мъж е същият .. срамежливко от класа .. направо не знам как намери сили да ме целуне
![]()
и при мен притесненията започнаха, НО момиче щом ги е срам, трябва да ги отпуснем малко ... и ние знаем някой женски трикчета .. така че АТАКА пък ако са се отпуснали, вече не ги е срам и въпреки всичко пак са дръпнати .. не са за нас![]()
Еми просто като говори с теб и не те гледа в очите , заеква , поти се , забравя какво е кскал да каже и т.н., ама то за `секи си е различно ;]]
Just be YourSelf
+++Първоначално написано от smileforyou12
ще видим ...Първоначално написано от alex4ii
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
може с времети да се оправи.някои хора се нуждаят от повече време да се отпуснат.ако това не помогне говори с него.![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Усеща се![]()
nicolepcd