В такъв случай може да си изтриеш постоветеПървоначално написано от LambOfGod
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
Или просто му се спи в 6 часа сутринтаПървоначално написано от LambOfGod
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
4 Има ли упражнения за увеличаването му ? - Пий повечко боза...
![]()
![]()
![]()
![]()
А що се отнася до въпроса ти само това ли гледа едно момче в момичетата бих казал, че е доста относително. Лично аз... не, приятелката ми е с малък бюст но не ми пука особено не като да няма какво да хвана така че не е бог знае каквоМисля, че няма от какво да се притесняваш дори и да нямаш бог знае колко голяма гръдна обиколка.
Айде всичко добро ти желая и със зраве![]()
на 11-12 започнаха да ми растат цици..
обикновено до 17-18 години растат.
Първоначално написано от xPorcelainHeartx
Не се заяждам,но защо по дяволите избра този цвят??? Заболяха ме очите докато прочета какво си написал/аПървоначално написано от xPorcelainHeartx
Ако не дай си боже пуснеш тема и си писал/а с този цвят,просто няма да се мъча да я чета
![]()
На 19 съм и съм с малки гърди. Приятел си имам от много време - винаги съм била с малки гърди, така че явно няма проблем с това. Колкото до другите момчета, на повечето им стига да има какво да хванат било с ръка или уста.
Та, моето мнение е.. хич да не ти пука, да си живееш живота, да се радваш на лятото и да ти е много кеф. Като му дойде времето, ще имаш цици - а дали са малки или големи, няма особено значение. Важното е да се харесваш и да не избиваш комплекси.
Първоначално написано от surcegirl
кат ти барат циците стават по големи аз на една от моя клас и ги барах цялата учебна година и наиш кви големи и станаха
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
1 не разбирам какво тооолкова голямо значение има това колко ти е голям бюста.2 малка си още и има време много да растат.3 за тази работа и силикн има.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ами да ти кажа аз кат бях на 13 имах ебати и циците за 13-се годишна....![]()
![]()
то и сега са ми големи де а съм на 15 нося 80D
![]()
и не ги харесвам толкова големи ама кво да се праи.. споко на и на теб ше ти пораснат има време
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
еми да ти кажа като бях 3 клас и започнах да ходя на плуване и от тогава започнаха да ми растат :д предполагам, че е от водата или може би това е било само при мен, но и на други места сам чувала така че може да опиташ ама да ти кажа че зависи и от това какви са на майка ти защото сам забелязала че при много приятелки е така и при мен също![]()
Прави упражнения за гръдните мускули и ще ти изглеждат по изпъкнали циците
Масажче
Първоначално написано от experiment_m
Той човекът ако е толко свестен и телосложението не би му било проблем.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Е... уж за цици щяхме да си говорим, пък ти си разгърна цялото родословно дърво...
Да...благодаря на всички дотук,ако имате още коментари или някой друг открие темата да продължава да пише.Според мен пуберитета ще си каже думата. Плюс това си хапвам добре и ще тренирам най-хубавия спорт,който развива мускулите-плуването.Така,че трябва да изчакам още малко.Оказва ми голям ефект във височината,мускулите да се надяваме и в нещо друго,а докато се усетя ще порасна.Вече съм 157,5 и 44кг![]()
![]()
Продължавайте да пишите!![]()
Здравейте!
не се притеснявай !![]()
![]()
охх... стига с тия гърди ще ви пораснат има време малка си още при всеки е различно...няма да останеш без цицки спокойно![]()
![]()
![]()
![]()
Значи ядеш като свиня докат станиш 70 кила циците ше ти станат големи от сланината после слабееш и циците ше ти са големи![]()
![]()
Да,да..то така ставаПървоначално написано от d1mozaza
![]()
дам някои се развиват по бързо други по бавно ,не се притеснявай,на мен ми дойде в 4 клас ,а на моята приятелка в 7 клас,рамера на гърдите ,е има и наследствена работа ,ще се оформят и всичко ще е наред ,ще усетиш кога растат са зачервени,поне при мен така беше!айде успехи с растежаПървоначално написано от surcegirl
love is gone!
гурдите ти растът когато си си искат до колкото си искат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разби!!
По темата: аз ако бях на твое място щях да се радвам,че съм различна от мутантите..и нормално е да нямаш цици на 13,от кога стана тфа ненормално![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Наистина, пич който ще му пука ДОТОлкоВА колко са ти големи циците.. не си струва усилията. А и аз съм "надарена", незнам какво толкова искате вие. Кръст боли, с момчета нормално не можеш да приказваш, постоянните шеги и закачки и в един момент просто ти идва да разстреляш всичкиХубавото е...дрехите стоят добре, стомахчето изглежда по-плоско на фона на балкона и... общо взето това е
А и след смъртта ти, компанията ще има с какво да си замезва
[/list]