.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Тема: бюст

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    ти ако си добра, красива, умна и забавна няма да имаш нужда от цици

Ти явно си медиум, ако ти кажа датата си на раждане ще ми кажеш ли какво ме очаква в личния живот и професионалните отношения през близките пет години?

Аааааааааа, не видях ''АКО СИ''...
    Бахти не мога да чета и пиша вече....
    В такъв случай може да си изтриеш постовете
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Цитирай Първоначално написано от xPorcelainHeartx
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    ти ако си добра, красива, умна и забавна няма да имаш нужда от цици

Ти явно си медиум, ако ти кажа датата си на раждане ще ми кажеш ли какво ме очаква в личния живот и професионалните отношения през близките пет години?

Аааааааааа, не видях ''АКО СИ''...
    Бахти не мога да чета и пиша вече....
    За чий уй!?
    Нека да стоят и нека децата НЕ взимат пример от мен. Аз съм пропаднал човек, който не може да пише...
    Или просто му се спи в 6 часа сутринта
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Супер фен
    4 Има ли упражнения за увеличаването му ? - Пий повечко боза ...

А що се отнася до въпроса ти само това ли гледа едно момче в момичетата бих казал, че е доста относително. Лично аз... не, приятелката ми е с малък бюст но не ми пука особено не като да няма какво да хвана така че не е бог знае какво Мисля, че няма от какво да се притесняваш дори и да нямаш бог знае колко голяма гръдна обиколка.
    Айде всичко добро ти желая и със зраве

Град
    Wonderland
    на 11-12 започнаха да ми растат цици..

обикновено до 17-18 години растат.

Град
    ВаРнАаАа

Или просто му се спи в 6 часа сутринта
    Не се заяждам,но защо по дяволите избра този цвят??? Заболяха ме очите докато прочета какво си написал/а Ако не дай си боже пуснеш тема и си писал/а с този цвят,просто няма да се мъча да я чета

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На 19 съм и съм с малки гърди. Приятел си имам от много време - винаги съм била с малки гърди, така че явно няма проблем с това. Колкото до другите момчета, на повечето им стига да има какво да хванат било с ръка или уста.
    Та, моето мнение е.. хич да не ти пука, да си живееш живота, да се радваш на лятото и да ти е много кеф. Като му дойде времето, ще имаш цици - а дали са малки или големи, няма особено значение. Важното е да се харесваш и да не избиваш комплекси.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: бюст

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    .1 На колко години горе-долу започва да расте и да се оформя,като имаш цикъл - Обикновено цикъла е две години след като започнат да се развиват гърдите
    2 До кога се развива? Мисля,че до 20 години беше..тогава се дооформят и приемат окончателната си форма
    3 Наследствено ли е,зашото мама не е взела този на баба. При всеки е различно
    4 Има ли упражнения за увеличаването му ?Еми има много изписани неща като витамин Е,мачкане,масажи под студена струя вода..Не знам дали имат ефект,аз си ги харесвам,макар че не са бомби ..
    5 И,ако все пак някое момче е попаднало на тази тема въпроса ми е само това ли гледате в момичетата? Не съм момче,ама ще отговоря.Не,не всяко момче гледа това...

Град
    na moreto

адс

кат ти барат циците стават по големи аз на една от моя клас и ги барах цялата учебна година и наиш кви големи и станаха
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Супер фен Аватара на vampirekiss
    1 не разбирам какво тооолкова голямо значение има това колко ти е голям бюста.2 малка си още и има време много да растат.3 за тази работа и силикн има.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Ами да ти кажа аз кат бях на 13 имах ебати и циците за 13-се годишна.... то и сега са ми големи де а съм на 15 нося 80D и не ги харесвам толкова големи ама кво да се праи.. споко на и на теб ше ти пораснат има време
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

еми да ти кажа като бях 3 клас и започнах да ходя на плуване и от тогава започнаха да ми растат :д предполагам, че е от водата или може би това е било само при мен, но и на други места сам чувала така че може да опиташ ама да ти кажа че зависи и от това какви са на майка ти защото сам забелязала че при много приятелки е така и при мен също

Град
    Знам ли и аз,майна
    Прави упражнения за гръдните мускули и ще ти изглеждат по изпъкнали циците

Повече от фен
    Масажче

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Споко, нормално е да се притесняваш за какви ли не глупости около външния си вид и това навярно никога няма да престане, независимо дали ще ти пораснат гърди като дините дето ги продават на пазара. А и сега си на 13, докато пораснеш ще ти растат. И да не станат кой знае пък колко големи - не е страшно, все ще намериш някой, като мен който не гледа на жените като на чифт гърди. По важното е телосложението ти да се развива нормално, да е пропорционално. Защото ако се огледаш наоколо ще видиш, че останаха малко момичета, които да са нежни и женствени. Така, че си свиркай. :P

Той човекът ако е толко свестен и телосложението не би му било проблем.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Супер фен
    Град
    Венера
    Е... уж за цици щяхме да си говорим, пък ти си разгърна цялото родословно дърво...

Град
    България
    Да...благодаря на всички дотук,ако имате още коментари или някой друг открие темата да продължава да пише.Според мен пуберитета ще си каже думата. Плюс това си хапвам добре и ще тренирам най-хубавия спорт,който развива мускулите-плуването.Така,че трябва да изчакам още малко.Оказва ми голям ефект във височината,мускулите да се надяваме и в нещо друго,а докато се усетя ще порасна.Вече съм 157,5 и 44кг
    Продължавайте да пишите!
    Здравейте!

Град
    Чаfдар Етрополе
    не се притеснявай !

Супер фен Аватара на Passi0n
    Зависи от килцата ти

Град
    BurgasS
    охх... стига с тия гърди ще ви пораснат има време малка си още при всеки е различно...няма да останеш без цицки спокойно

Значи ядеш като свиня докат станиш 70 кила циците ше ти станат големи от сланината после слабееш и циците ше ти са големи

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от d1mozaza
    Значи ядеш като свиня докат станиш 70 кила циците ше ти станат големи от сланината после слабееш и циците ше ти са големи
    Да,да..то така става

Голям фен

Re: бюст

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Здравейте.Аз съм момиче на 13 и искам да задам няколко въпроса за бюста.1 На колко години горе-долу започва да расте и да се оформя,като имаш цикъл 2 До кога се развива?3 Наследствено ли е,зашото мама не е взела този на баба.На баба е по-голям,а аз едва ли ще съм го наследила от баба,защото мисля,че тя се е развила по-бързо от мен.А другата ми баба не е носила доста време сутиен,нямала е,какво да сложи А вероятно приличам на нея,защото от нея и тръгнала фигурата ми,после от татко...ако има значение 42-3кг съм и 157 висока.4 Има ли упражнения за увеличаването му ?5 И,ако все пак някое момче е попаднало на тази тема въпроса ми е само това ли гледате в момичетата?
    Предполагам някой разбират,как се чувствам между сегашните извън контрол развиващи се
    Моля Ви за помощ и съвети без забавни коментари!
    дам някои се развиват по бързо други по бавно ,не се притеснявай,на мен ми дойде в 4 клас ,а на моята приятелка в 7 клас,рамера на гърдите ,е има и наследствена работа ,ще се оформят и всичко ще е наред ,ще усетиш кога растат са зачервени,поне при мен така беше!айде успехи с растежа
    love is gone!

гурдите ти растът когато си си искат до колкото си искат

Това ме разби!!

По темата: аз ако бях на твое място щях да се радвам,че съм различна от мутантите..и нормално е да нямаш цици на 13,от кога стана тфа ненормално
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    В.Търново
    Наистина, пич който ще му пука ДОТОлкоВА колко са ти големи циците.. не си струва усилията. А и аз съм "надарена", незнам какво толкова искате вие. Кръст боли, с момчета нормално не можеш да приказваш, постоянните шеги и закачки и в един момент просто ти идва да разстреляш всички Хубавото е...дрехите стоят добре, стомахчето изглежда по-плоско на фона на балкона и... общо взето това е А и след смъртта ти, компанията ще има с какво да си замезва [/list]

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Децата са зли гадинки-ще ти се подиграват ако са ти огромни,ще ти се подиграват ако нямаш,ако са ти нормални пак ще намерят за какво да ти се подиграват.Да не ти пука.
    Just SmiLe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си