.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Тема: бюст

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    гурдите ти растът когато си си искат до колкото си искат

Това ме разби!!

По темата: аз ако бях на твое място щях да се радвам,че съм различна от мутантите..и нормално е да нямаш цици на 13,от кога стана тфа ненормално

Как ще е нормално е Оо Може да няма оформени и доразви ли се ,но все пак трябва да има някакви там ..... Не мисля ,че има момче което ще му е приятно да бъде с "дъска"....
    Доста момичета в днешно време циците им са буквално само мазнини което е доста отвратително. Малко останаха момичетата с хубаво тяло кфото и да си говорим

Не мога да ти кажа дали ще ти пораснат , може да пораснат може да ти е писано да си дъска кой знае....

П.П. Искам да призова всички момичета: Спортувайте и живейте активно ,защото вече навсякаде някфи сланинести или дебели момичета с големи кореми и тлъсти задници и бедра Опази боже дано тва затлъстяване да спре !!!

--------------------------------------------------------

Град
    България
    Е,имим си нещо там,но то все още не е за сутиен.И за мен не се притеснявай аз съм от онези малкото процента с хубава фигура и спортувам!
    Здравейте!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Децата са зли гадинки-ще ти се подиграват ако са ти огромни,ще ти се подиграват ако нямаш,ако са ти нормални пак ще намерят за какво да ти се подиграват.Да не ти пука.
    Има нещо вярно..

А по темата.. Страшно индивидуално е, при някои започват да се развиват много рано, аз на 11-12 носех сутиен.. но това далеч не означава, че са продължили да се развиват 'светкавично' .. При други момичета започват да се развиват на много по-късна възраст, но това не пречи да достигнат.. а бе да станат големи! ....
    Изобщо не го мисли, не се притеснявай.. Има време, трябва да се научиш да харесваш себе си и да се гордееш с това, което имаш, дори да не е максимума за теб.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на zero
    Абе вие нормални ли сте ве ???
    Не се било наследявало от роднините мухахахаха
    вие тук си правите базици с мен ...
    То книгите говорят Който е учил малко повече биология
    ще е чувал за решетката на Пънет
    Все едно да кажеш, че цвета на очите ти е син и не
    си го наследила от някой роднина
    ДОРИ И МАМА ТИ И ТАТЕ ТИ ДА ИМА КАФЕВИ ОЧИ, ТЕ МОЖЕ
    ДА СА НОСИТЕЛИ НА ТОЗИ ГЕН И ДА СЕ ПРОЯВИ ПРИ ТЕБЕ
    Така е и с гърдите ! Е зависи пак и от количеството сланини
    щот има някои дет имат цици до коленете и 3/4 пръста сланина
    и кат свалят някой друго килце и циците изчезват
    А истината за големината на гърдите можеш да си я изясниш и сама
    Абсолютно същата работа е както с размера на пениса
    Отношението е абсолютно същото
    Ако си забелязала твойте приятелки какво говорят за хуищата на момчетата ще знаеш и какво си говорим ние мъжете за
    гърдите на жените

Сладур не съм чел другите отговори в темата.. но мога да ти кажа само да не се комплексираш зариди глупости това не е най-важното .. ако искаш да имаш хубаво тяло започни да тренираш нещо не като повечето кифли да седиш вкъщи и да нагъваш лайна.. бюста си расте сам.. ген-ът може изобщо да не е от страна на майка ти а от страна на баща ти.. ? може и баба ти и майка ти и др ти баба да са с огромни цици и ти да нямаш и обратното.. !
    Бюста расте при всеки различно имаше 1 момиче в стария ми клас.. единственото с цици в 6 ти клас и беше мн яко хах ся е ужасна.. на други им растът пък чак в 10ти клас примерно.. ткаа ,че не се притеснявай
    Какво гледат момчетата ? Охх.. да .. определено 1 големи цици са първото нещо което забелязваме ( ест ако не са на някфа дебела .. защото тогава си губят смисъла) и ест някфо яко дупе.. и най-важното сладко лице

П.П. ако искаш упражнения за овеличаване на бюста.. говори с ваще вземи 2-3 хиледи лева отиди на пластичен херург и може да си с D++ хах; )

Голям фен Аватара на revolver
    ЦИЦИ

от една страна е хормонално.. от друга страна в гърдите ти има масни жлези... така че ако фикс-идеята ти е да имаш големи гърди, без да си гледаш останалата част от тялото - стани 120 кг и ще има гърди дет ще ходят 5 минути пред тебе
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    добре де добре боза боза ама ас повръщам от нея има ли някаква др храна питие или нещо което оголемява бюста
    ot bozata ne ti rastat cicite a vsi4ko ako iskash golqm bust v rezultat ot piene na boza trqbva da u4akvash i golqmo 6kembe i gyz...
    ps...pomnq vednuj vyv music idol vyv edin grad kadeto e izvesten sys bozata si davaha kak pove4eto momi4eta kadeto vlizaha za kasting bqha sys golemi cici ama takiva ovisnali...ii sys shkembeta...i te jurito samo i se smeeha

Всеки се развива различно.... :P
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Спомням си че в седми - осми клас имах съученичка без гърди...
    Както и друга с по голям бюст от на майка ми ... Сама си прави извода.
    Не , има момчета който не гледата само гърдите.

Абе това да ти е кусура само 1-ни цици не са от значение освен ако не обичаш сех игричките и са ти нужни по-големи
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Децата са зли гадинки-ще ти се подиграват ако са ти огромни,ще ти се подиграват ако нямаш,ако са ти нормални пак ще намерят за какво да ти се подиграват.Да не ти пука.
    yea!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Цитирай Първоначално написано от loveme
    Всеки организъм е различен..гурдите ти растът когато си си искат до колкото си искат.. тва за наследдството няма нищо общо, в гърдите ти има млечни и масни тъкани
    на 13 си има още време не се притеснявай за това,че гърдите си са малки момчетат гледат големи гъди до едно време после почват да се кефят и на малките
    няма никави масажи,кремове,лусиони или каквито и да е глупости няма да ти помогнат
    + 1
    П.С: Преди да пуснеш темата потърси колко еднакви теми има...

Я се успокой.. та ти си на 13, какво искаш-като станеш на 33 да ти се влачат по земята ли ?! За всичко си има време

Цитирай Първоначално написано от bebss
    при всички е различно .. зависи от тялото ти ... при някои почват да растат по късно при други по рано ... при други растат до 17-18 ... при други до 21 ... зависи ... пий боза и ще растат :P :P
    от бозата гъза и ще стане 10 декара (не се заяждам) по темата: За всичко си има време всеки организъм е раэличен.Спокойно ще пораснат

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мен като ми дойде цикълът, започна да се ускорява растежът им. Мисля, че ако не носиш сутиен, ще е най- доброто упражнение за бюста ти ( от личен опит го казвам) .

surcegirl всичко с времето си. На 13 години е съвсем нормално бюста ти да не е много голям, защото той тепърва започва да се оформя В лицето може да приличаш на майка си, в телосложението на баща си и т.н... затова е много трудно, даже мисля невъзможно а кажеш от коя страна си го наследила.. А относно момчетата това е само нещо като мит.. "Мъжете харесват само жени с голям бюст" това е все едно да кажеш, че мъжете харесват само блондинки.. Всеки има свой вкус.. Зависи на какъв човек си попаднала

Град
    България
    I_Know каза:

http://surcegirl всичко с времето си...ледила.

Браво позна, !че по телосложение приличам на татка,ав лицето голямя част съм наследила на мама...очите ми не са нито на единия,нито на другия.Когата попитам на кой род или роднина приличам ме определят от мама и татко или на себе си.Така,че това според мен е и доказателство,че размера не е наследствен,въпреки,че това не влиза в темата.

И мерси на всички писали до сега!Не бих възразила на още коментари.
    Здравейте!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си