.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    I'd tell you but I have to kill you

Какво предтавляват хумата и бадемовото масло?

Привет...
    Има много теми за коса, търсих за хумата и бадемовото масло, но открих само "купи си бадемово масло, много помага за косата" или "няма да сгрешиш, ако си вземеш хума" и подобни

Искам да попитам какво точно представляват, за какво се използват (примерно за суха коса ли, или за друго) и как се използват (с маски, да, но ако има някакъв друг начин моля споделете )

Нещо напоследък зарязах косата си, само с един шампоан и сешоар до никъде не стигам... на втория ден изглежда като свраче гнездо а и някак си, от малкого грижи ли или от само себе си се изтощава, не знам... и искам да я подхраня малко и ми казаха да си купя тези двете, само че като не знам как/защо... ^_^
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Град
    Враца
    За бадемово масло - не съм ползвала... но хумааатаа... продава се в едни пакетчета, прах е... знам ли как да ти го кажа... на мойта пише "Натурална на прах от Рупите" Таа... то отзад няма как да не пише за какво е... има за лице, за коса... но предмино са за коса... не е подходяща за сухи коси, тъй като ти прави косата мноооого суха... Разреждаш малка част от хумата с вода и става кашичка Мажеш по косата, седиш 5 минути... и после отмиваш... и е желателно с шампоан после... за да не ходиш с бели коси... малко кофти се решиш после, косата ти става много твърда и суха... (метла )... но на мен ми харесва Таа... иначе можеш да си намериш в интернет маски... но аз си слагам само хума, защото не ми се занимава... Аз съм си доволна от нея
    еlsy

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ами бадемовото масло просто подхранва косата адски много, ей това прави. Във формата на... олио е. Мажеш си корените и по продължението на косъма. Седиш така половин-един час и се миеш

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Ами това бадемово масло омазнява ли косата? И може ли да се използват и двете едновременно?
    Just for a minute
    Just for a minute more

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Казах, че подхранва.
    Ако омазняваше щях да спомена

Град
    Ами предполагам, все пак е масло/олио ... за това питам . А и една приятелка ми каза, че и се омазнявала косата от него.

Аз си взех днес хума, бях почнала да вадя големите пари, тя па ми иска 1,35 лв. {h} Да се надяваме, че ще помогне
    Just for a minute
    Just for a minute more

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Все пак го миеш после.
    А и всяка коса реагира различно

Цитирай Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
    Ами предполагам, все пак е масло/олио ... за това питам . А и една приятелка ми каза, че и се омазнявала косата от него.

Аз си взех днес хума, бях почнала да вадя големите пари, тя па ми иска 1,35 лв. {h} Да се надяваме, че ще помогне
    аз си взех току що за 0.50 :Д

Кога се нанася бадемовото масло :
    -на мокра коса преди шампоана;
    -на мокра коса след шампоана (тоест като маска) или
    -на суха коса преди шампоана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си