- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам за изтощена коса
Кажете ми някои хубав балсам които да подхрани и съживи косата ми..Много е изтощена и много ми пада и се накъсва и цъфти и абе нещо страшно е.. Кажете ми някой балсам,които наистина има ефект и ако може да ме светнете с балсама косата се мие след като се измие със шампоана нали?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Балсам на Нивеа, за изтощена коса
Лично аз в такива случаи
си правя маска
от зехтин,кисело мляко и някакъв алкохол
разбъркваш вскичко и нанасяш на косата
престоява 1 час и ефекта е стахотееен![]()
![]()
да,но искам нещо за траен ефект,а не само 1-2 дни след като направя маската.. просто искам нещо,от което косата наистина да ми се оправи..иначе ще пробвам и маска,няма лошо..сега пробвах една за омазняване-1 белтък,1 ч.л сол и сок от лимон.. нз има ли ефект,още ми е мокра косатаПървоначално написано от Campari
ами иначе ще се надявам ако още някои се включи по темата,за да мога да си избера подходяш балсам
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
За състоянието, в което описваш, че е косата ти, точно маски и трябват. Препоръчвам ти да смесваш продукти от вида на: жълтък, мед, кисело мляко, витамин А, Е, тривитаминол, бадемово масло, оцет, газ в своеобразни маски. И то редовно! Отделно като балсам мога да ти препоръчам на Глис жълтия без отмиване. Лично на мен много ми предпазва от цъвтене косата. А за накъсаната и нацъвтяла коса друго спасение освен ножица няма.
Иди при фризьорката си. Обикновено в салоните ползват големи разфасовки шампоани и балсами и продават на дребно. Едно, че е качествена козметика, второ, че фризьорката ти знае от какво се нуждае косата ти.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
А бтв мн ми е интересно как като си намажа косата със зехтин ще се оправи.. 1вото е че ще стане мн мазна.. а аз искам да се оттърва от тва.. а не да става по зле хах.. просто ми е интересно, каква роля играе тоя зехтинПървоначално написано от Campari
aз си правя маска със зехтин и жълтък и косата ми не се омазнява изобщо,напротив за първи път от доста време е толкова мека и жива
За нацъфтялата коса,освен ножица друго няма да помогне.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Elseve RULZама и Shauma доста си я бива но наистина няма лек за вече нацъфтяла коса освен ножицата ...балсама няма да залепи накъсалите се краища
![]()