.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Закъснение

Привет на всички.
    Предполагам такава тема има вече по няколко пъти ,но търсих 30 мин. и нищо подобно не можах да намеря ..както и да е ..

Какви са причините на закъснението на цикъла ,като изключим бременност.Закъснява ми вече с 7 дни ... трябваше да ми дойде на 02.07. а още го няма ... наближават ми КС изпити и възможно ли е да е от стрес или нещо друго ... ???

П.С. По принцип ми идва редовно ..закъснявало ми е най-много с 2-3 дена ... и сега като са 7 +

Ще изчакам още малко и ще правя тест ... но имам признаци за идването на цикъла(болки в гърдите , корема ме боли )...

Ако може отговаряйте сериозно ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    След като гинекологът ми при всяко посещение ме пита- 'Ами стрес имаше ли преди еди-кое-си?' явно има значение. След изпитите си отдели време и средства за преглед при АГ. Просто за твое успокоение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    до колкото знам от рязката промяна на времето и от стрес е напулно възможно.

Град
    Момини Цици
    от стрес.. климат.. от притеснение.. ако не дойде до 10-я ден може да оси направиш тест

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mamar4o
    до колкото знам от рязката промяна на времето и от стрес е напулно възможно.
    +++

време ? Ами да тук наскоро се изсипаха едни валежи ала бала ...
    Благодаря много за отговорите

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Охооо...готова си! Мисли за име. Или търси отговорност от таткото, ако не е забегнал вече в Мексико
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от loveme
    от стрес.. климат.. от притеснение..
    +1
    There is no right or wrong, only fun or boring

Недей така че още повече се шашкам ... на зъби и нокти съм!!! че от тва време и стрес може ли толкова много да ми закъснее ...??? на някой случвало ли му се е ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blqhs
    Недей така че още повече се шашкам ... на зъби и нокти съм!!! че от тва време и стрес може ли толкова много да ми закъснее ...??? на някой случвало ли му се е ?
    На мен да. Като съм била в сесия, при голяма часова разлика също. Не се притеснявай излишно ако не си правила рисов секс /за което не си споменала/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си