- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче от персонала на басейна
здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко.... попринцип аз много си падам по басеини и бързам да се накикерча винаги в свободното си време : ) но сега обичам да ходя само на един единствен басейн, защото там има едно момче от персонала, в който се влюбих от пръв поглед.. винаги седя там, от където той минава иии винаги се гледаме ... смисъл личеше си , че ме харесва и сигурно той е загрял, че аз го харесвам ..така започнах да ходя всеки ден за да мога да го виждам (ние не сме се запознавали, нито сме си говорели) ... и сега последният път започнахме да си се усмихваме ииии бях много радостна , докато не се появи един скапан досадник и започна да ме заговаря в басейна докато плувах...
аз нарочно се правех на мила, за да не остане с лошо впечатление (макар, че не ми пукаше за него) и този от персонала (в който съм влюбена) седна отстрани там на един шезлонг и започна да ни гледа с презрение и да си пуши нервно цигарата...
сега винаги, когато ходя той дори не ме поглежда.. а дори да ме погледне веднага си маха погледа..![]()
МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно..
Заглавието на темата трябва да е описателно!
krem4et0
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ