здравейте, ще се опитам да разкажа на кратко.... попринцип аз много си падам по басеини и бързам да се накикерча винаги в свободното си време : ) но сега обичам да ходя само на един единствен басейн, защото там има едно момче от персонала, в който се влюбих от пръв поглед.. винаги седя там, от където той минава иии винаги се гледаме ... смисъл личеше си , че ме харесва и сигурно той е загрял, че аз го харесвам ..така започнах да ходя всеки ден за да мога да го виждам (ние не сме се запознавали, нито сме си говорели) ... и сега последният път започнахме да си се усмихваме ииии бях много радостна , докато не се появи един скапан досадник и започна да ме заговаря в басейна докато плувах...

аз нарочно се правех на мила, за да не остане с лошо впечатление (макар, че не ми пукаше за него) и този от персонала (в който съм влюбена) седна отстрани там на един шезлонг и започна да ни гледа с презрение и да си пуши нервно цигарата...

сега винаги, когато ходя той дори не ме поглежда.. а дори да ме погледне веднага си маха погледа..
МОЛЯ ВИ кажете кво да направя.. страх ме е, че ако се опитам да го заговоря ще ме отреже мн мазно..

Заглавието на темата трябва да е описателно!
krem4et0