Здравейте!зна4и преди 6 месеца ходих с едно мом4е,ходихме само 1 месец,при което аз го зарязах и тръгнах с друг.През това време рядко се виждахме,но отно6енията ни бяха 4исто приятелкски.Докато онзи ден не запо4нахме да си говорим за нас,колко хубаво 6е ни бъде,ако пак сме заедно и т.н.,пра6ахме си целувки в скайп,той по принцип никога не пра6а целувки,замислих се,4е може би трябва отново да се съберем.В4ера го видях отново в рейса,не говорехме мн.,за6ото някакъв негов приятел постоянно го занимава6е.Той определено се зарадва,4е ме видя,но днес,се държи ужасно към мен,нз,какво да правя,стана ми мн гадно и докато не ми изтърси,4е си имал приятелка????????не повярвах,докато не го накарах да ми прати нейна снимка.Видях я не е кой знае,какво..питах го кой харесва и той ми изтърси-гаджето ми,кой друг..заболя ме наистина много,но си спомних,4е преди,като го оставих му казах не6о подобно.И сега нз,какво да правя,иска6е ми се да сме пак,както преди,но за6о оня ден се държе6е толкова прекрасно/както когато ходехме/,не като просто приятелка,зарибява6е ме,говоре6е ми мили не6а,а сега???питах го от колко време ходят с тая,той ми отвърна,4е не е било мн време.Стана ми ясно,може би просто се е забавлявал да ме наранява.Моля ви дайте ми съвет,объркана съм,ако ми бе6е казъл,4е си има приятелка никога няма6е да се занимавам...аз съм на 16,той е на 15..