.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малко притеснение

Здравейте.Имам едно въпросче,което на което търсих отговор ама не ножах да намеря.Може да ви прозвучи гадно или незнам , но с мойта приятелка мърсувахме един ден се разгорещихме. Тя почна да ми духа и така някаде 5 мин и я ядосах тя ме целуна и ми даде да опитам моита си течност аз не бях свършил имаше само тази течност,която излиза преди да свършим.И после аз почнах да я лижа там долу а преди това съм преглътнал доста пъти колко и гадно да звучи . И искам да питам дали може да сме направили беля сещате се и дали сега ще и дойде. И още една подробност девствена е.И моля ви без тъпи коментари

hottie
    Guest
    Абе не, споко

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не е станал никакъв фал. Бъди спокоен
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    *********************************************** ********************************************* **************** ******************************** **************************** ************************** ************************ *********************** ***************************** *** ***************** ************** ********************* **************** ************** ***

Деа !!

п.п. Написах коментар и си го цензурирах сам ....

Голям фен Аватара на Aicken
    добре че не ти е извадила 2-3 ребра и не те е накарала сам да си направиш свирка
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Беля, много голяма си направил ти.....че си публикувал алогичен въпрос!

Отговора ти е не, не може да "сте направили беля"
    За да забременее момиче, трябва да има проникване + свършване вътре в момичето без предпазни мерки, а дори и тогава (в зависимост от деня й на овулация) вероятността не е голяма.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    добре че не ти е извадила 2-3 ребра и не те е накарала сам да си направиш свирка

Щом си преглътнал хубаво - едва ли.

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 за тази тема.

колежке, стягай ги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си