- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко притеснение
Здравейте.Имам едно въпросче,което на което търсих отговор ама не ножах да намеря.Може да ви прозвучи гадно или незнам , но с мойта приятелка мърсувахме един ден се разгорещихме. Тя почна да ми духа и така някаде 5 мин и я ядосах тя ме целуна и ми даде да опитам моита си течностаз не бях свършил имаше само тази течност,която излиза преди да свършим.И после аз почнах да я лижа там долу а преди това съм преглътнал доста пъти колко и гадно да звучи
. И искам да питам дали може да сме направили беля сещате се и дали сега ще и дойде. И още една подробност девствена е.И моля ви без тъпи коментари
Абе не, споко![]()
Не е станал никакъв фал. Бъди спокоен![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
*********************************************** ********************************************* **************** ******************************** **************************** ************************** ************************ *********************** ***************************** *** ***************** ************** ********************* **************** ************** ***
Деа !!
п.п. Написах коментар и си го цензурирах сам ....
добре че не ти е извадила 2-3 ребра и не те е накарала сам да си направиш свирка![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Беля, много голяма си направил ти.....че си публикувал алогичен въпрос!
Отговора ти е не, не може да "сте направили беля"
За да забременее момиче, трябва да има проникване + свършване вътре в момичето без предпазни мерки, а дори и тогава (в зависимост от деня й на овулация) вероятността не е голяма.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
Щом си преглътнал хубаво - едва ли.![]()