- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вечерен час
Пълни глупости!!! Живея до районното а някакви 5-6 годишни пишлемета пищят на улицата до 11 часа, без надзор. Закона е направен така, че да не се спазва. Закона оглавява :
-деца под 12 годишна възраст не могат да излизат навън без родител
- малолетните могат да стоят до 20:00
Това са пълни простотии до сега няма глобени в Варненска област за другите не знам
FuCk th3 deamoN
Първоначално написано от blackvelvet
съгласна съм .. имате цял живот пред себе си а още по на 14-15 искате да сте като на 25 .. не мислите ли че е малко .. наивно ?? не по скоро тъпо ..
in defense of our dreams...
i az mislq taka za 14 godi6ni 22.00 4asa e napulno normalnoПървоначално написано от Lysit0
100% ЗА.Стига вече лапета на по 13-14 да ми са праят на голяма работа и да ми са разхождат в 2:00 часа.Не че тръгвам да се заяждам,но какво д**** толкова правите след 22:00 часа????
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Нямам проблем с часа,но тука някой каза нещо за обличането ... Какъв пък ви е проблема на вас в това кой как се облича ... Тъпо ви е че големите ви гаджета оглеждат "малките кукли" ли ??? Еми аз пък ходя бос ... щото просто така ми харесваи никой не може да ме накара да си слагам джапанки или пък каквото ще да е ... За тази цел си има Зима
еми честно да ви кажа след 22:00 часа ми е тъпо вкъщи понеже Перла свършва.Шоуто на Слави вече не го дават ... е ко ми остава поне една разходка не мога ли да си напрая ???
Аз също съм ЗА вечерния час ... Не е редно момичета на по 14-15 години да са навън до 1-2 вечерта ... Много добре е измислен този вечерен часНапълно подрекпям Lysit0
![]()
нqма смис.
» за х
ЗА закона съм. Но много малко хора го спазват.
Аз стоя до 21.30 ч. - 22.00 ч. , но съм пред блока ми.
[quote="iiordanova"]ЗА закона съм. Но много малко хора го спазват.
Аз стоя до 21.30 ч. - 22.00 ч. , но съм пред блока ми.
след 2-3 месеца вечерния час вече няма да важи за менот една страна се радвам, от друга пък не ми се иска да раста
така че... радвайте се на всичко. дори на това, че сте на 13-14-15 и не ви пускат до много късно. казвано е 898935839 пъти, но наистина е така - има време за всичко. не го изпреварвайте умишлено, после няма да е интересно.
Еми да съгласна съм с вечерния час че да не се шляят много малките. Ама тои хич ме се спазва.
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
отна4ало бях мн шашната с тос ве4ерен 4ас .. ама после кво ми пука излизах си 2 3 4 ... куките минавахание се крихме малко или мн забавно беше ... ама не сме правили простутии ..
![]()
аз съм на 14 и седя до 11 не е кой знай кфо ама...![]()
Просто аз
Аз съм до 11:30, обаче правим големи простотии и вдигаме шум, за това доста често се случва да ни гони патрулката.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тези които са ЗА не означава,че нямат приятели,а че са разумни същества. Ти като си 13-14 годишен нямаш работа да стоиш до 1 навън и да се шляеш по улиците. Имаш време да се наживееш. Но закона не се приема насериозно,полицаите просто спират патрулката и изваждат едно смешно тефтерче и те записват в него. Егати тъпнята.
Еми .. аз съм на 14 и всяка вечер се прибирам в 21 :00 .. След това излизам само на терасата ..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
аз не седа наванка до касно стот и без туи по цели дни сам навън
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
На 15съм и вечерния час ми е 10 Прибирам си се далеч след 10 и въобще не ме болиДо са с куки по тоя въпрос не съм си имала кахъри
![]()
phah
нямам против. Искам само да питам примерно както аз нямам 18 и аз съм навън с приятел който е пълнолетен ще ми направат ли проблем ???
ми нещо казваха, че трябва да има пълномощно от ваще , ама не знам де може и да греша![]()
![]()
+1Първоначално написано от amk933
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
В селата и в по-малките градове дори патрулка не минава пък камо ли да се спазва ве4ерния 4ас.Но и през деня могат да те изнасилят стига да искат...
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
мене вечерния час не ме бърка изобщо прибирам си се в 10.00 и готово![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/