- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще пиша книга
за чичковците педофилчовци ! За техните премеждия с вагиналните тении на малките момиченца Краищата на обществото
phah
Балончеееее!!!
браво! чудесно!
Искам да пишеш и за хората с фетиш към менструалните съсиреци. Пиши, как дъртия педофил с провиснали до пъпа цици ти е плюл в лицето крещейки "искам да лепиш менструалните си съситеци на челото ми", а същевременно ти е правил анален фистинг с две ръце, а ти си скубела космите ор гърба му с пинцета.
Grumpy old madman
Като те гледам май ти имаш травма от малка, педофила май ти се е отразил зле на психиката...Първоначално написано от balon4eee
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
ти не трябваше ли вчера да мреш от някаква игра?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тц тц каде си ги научила тези лоши думички ах тии ...Първоначално написано от balon4eee
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
ще стоя и ще ви мъча кучкиПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
phah
не бих я купил
Етоя тая бавната от вчера дето се вкарваше в някакви криминалета
Моля ?!
това балончето е много тъпо копеле
чудя се как е доживяло тая възраст![]()
Моля ?!
чакай, на нея нямаше ли да й трошат колената преди това..абе, сложни схеми. О.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
I do not know, but it is clear that they are stupid bitches![]()
phah
По - лесно е да влезнеш в замунда и да търсиш в ххх.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
ще ти строшат на тебе кривата плешива главаПървоначално написано от ScionOfStorm
phah
тая е такъв ЖЪЛТЪЪЪК, че няма накъде...
синтетика, бате.
вкарана
балон4е, искаш ли да ти правим ГЕНГБЕНГ 4-5 човека
после ще опишеш случката в книгата си "Анални приключения"
Моля ?!
зна4и , момиче съм , не взимам хероин не съм чак до толкова без акълна ! пък вие си го начукайте![]()
phah
внимание ли търсиш ? миличката ми тя
батко ще ти купи вафличка
Моля ?!