значи през последните 3 седмици тренирам между 8-10 пъти(2 PATI HA DEH) Ha седмицa
храня се с здравословна храна и съм изгубил едва 1кг на какво може да се дължи това ?![]()
сутрин на гладно бягане , кардио каквото искаш НА ГЛАДНО 20 -30 мин
2 тренировки на ден са много , не яш сладко , не пий газирано , не яш въглехидрати след 4 часа , мазно въобще избягвай
о.0Първоначално написано от mostwanted
Здравейте.Малко помощ. Аз съм на 17 години и съм висок 1.92 и съм 75 килограма.Искам да кача още(да стана поне 85-90кг). Тренирам 3 пъти на седмица.Помогнете какво да си купя да пия........
Фитнеса не ти е само пиене на прахчета...
Така е.Аз тренирам от 3 години. Кажете ми някакъв хранителен режим или нещо подобно.Нещо което ще ми помогне да кача малко килограми.
Тренираш 3 години и не можеш да си направиш хранителен режим?Май никой не може да ти помогне,ако наистина си тренирал,а не спал (което е по-вероятното).А авторът да спре да върши глупости.Какви са тези по 2 пъти на ден?Да не си робот,че да тренираш 10 пъти седмично?А кога ти почива тялото?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Вземи си гейнер . Лятото не е подходящ сезон за маса , но щом си решилПървоначално написано от BMW92
Щом ще качваш , не се ограничавай с храната , но гледай да е разделена поне на 4 - 5 приема , най-добре е да се яде по-малко на 2часа , но това е досадно и неизпълнимо до някаде . Сутрин яш белтъци или мюсли , включи месо , плодове , зеленчуци , риба , трениворвката с 4 - 8 повторенияПървоначално написано от BMW92