.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Фитнес

Фитнес

значи през последните 3 седмици тренирам между 8-10 пъти(2 PATI HA DEH) Ha седмицa
    храня се с здравословна храна и съм изгубил едва 1кг на какво може да се дължи това ?

Град
    насам натам
    сутрин на гладно бягане , кардио каквото искаш НА ГЛАДНО 20 -30 мин
    2 тренировки на ден са много , не яш сладко , не пий газирано , не яш въглехидрати след 4 часа , мазно въобще избягвай

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от mostwanted
    не яш сладко
    о.0

Здравейте.Малко помощ. Аз съм на 17 години и съм висок 1.92 и съм 75 килограма.Искам да кача още(да стана поне 85-90кг). Тренирам 3 пъти на седмица.Помогнете какво да си купя да пия........

Мега фен Аватара на ZipFail
    Фитнеса не ти е само пиене на прахчета...

Така е.Аз тренирам от 3 години. Кажете ми някакъв хранителен режим или нещо подобно.Нещо което ще ми помогне да кача малко килограми.

Град
    столицата
    Тренираш 3 години и не можеш да си направиш хранителен режим?Май никой не може да ти помогне,ако наистина си тренирал,а не спал (което е по-вероятното).А авторът да спре да върши глупости.Какви са тези по 2 пъти на ден?Да не си робот,че да тренираш 10 пъти седмично?А кога ти почива тялото?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    насам натам
    Цитирай Първоначално написано от BMW92
    Здравейте.Малко помощ. Аз съм на 17 години и съм висок 1.92 и съм 75 килограма.Искам да кача още(да стана поне 85-90кг). Тренирам 3 пъти на седмица.Помогнете какво да си купя да пия........
    Вземи си гейнер . Лятото не е подходящ сезон за маса , но щом си решил

Цитирай Първоначално написано от BMW92
    Така е.Аз тренирам от 3 години. Кажете ми някакъв хранителен режим или нещо подобно.Нещо което ще ми помогне да кача малко килограми.
    Щом ще качваш , не се ограничавай с храната , но гледай да е разделена поне на 4 - 5 приема , най-добре е да се яде по-малко на 2часа , но това е досадно и неизпълнимо до някаде . Сутрин яш белтъци или мюсли , включи месо , плодове , зеленчуци , риба , трениворвката с 4 - 8 повторения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си