- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност ..?
Затова казах 'подобна',не същатаПървоначално написано от Ufff
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Ufff
мерси.....Идиотче съм.....ужасно притеснително идиотче![]()
Ох,милата.Никои от тоя форум не може да се постави на твое място,горката,какъв ужас преживяваш...NOT!Първоначално написано от smallbab
Виж,правила ли си тестове-правила си.И те са отрицателни.Ти след 12 теста пак да се съмняваш не знам каква трябва да си-малоумна ли,какво?
да, може ли 3 месеца да праиш тестове и да си притеснена?? а момъка сигурно не е свършил и в тебе, нали
Първоначално написано от Ufff
оооо ти наситина ли вярваш че само свършването е проблемно?Мислиш че можеш да си го правиш без презерватив пък кат не свърши в теб,пей сърце?!? Що се отнася до въпроса ти....честно казано не искам с подробности да разказвам интимния си живот но да се надяваме че няма такъв който ме познава.-той свърши и след това го направихме,без наистина на свърши в мен...но ако трябва да си следя цикъла тогава бях в овулация5-6% спокойствие че цикъла ми не е от най редовните следователно и уволацията, но пък напоследък си е редовен
Ще започнеш да ме съдиш ли?
овулация.....
аре ся по-нагоре го написах правилновсе тая,тук някоя наясно ли е с цветната бременност ,защото досега каквото намерих в нета си беше само с 2 думи,че не можеш да разбереш дали си бременна до 4-5 ти месец понеже по апсолютно нищичко не ти личи
![]()
може и по нищо да не личи. иначи цикъла ти не е както обикновено /по-слаб, по-светъл цвят/, имаш признаци за бременоост като гадене, и т.н. правиш си 1 тест и готово. не е нужно да изкупуваш всички налични в аптеката. плюс тва като не е свършил в теб незнам защо толкова се притесняваш, нищо че си била в овулация / м/у другото сигурна ли си че си била - сама ли я смяташ или ползваш тест?
сама я смятам но самия ми цикъл си е по-ралично време и съответно и овулацията.И се притеснявам тъй като по време на акта мъжете изхвърлят една така наречена слус в която има известен брой сперматозоидимисля че милиони 2-ки са се сдобивали с бебчета като са разчитали само на "не свърших в нея"
Да,на тази слуЗ й се вика предеякулационна течност.Но ти си направила 12 тест,които показват,че не си бременна.Мирясай най-сетне!