.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    само идиот може да изпадне в подобна ситуация
    Затова казах 'подобна',не същата
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

само идиот може да изпадне в подобна ситуация

мерси.....Идиотче съм.....ужасно притеснително идиотче

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    знам ....и искам,но пък по силно желая майка ми да не разбира,а тя е доста влиятелен лекар и поне в моя град голяма част от добрите генеколози я познават.ТРудно бих отишла без нея само заради съмнение,но още се чудя и за този варянт...просто искам да проуча по силно нещата за да имам баланс зад това съмнение Определено не се поставяш в положението ми
    Ох,милата.Никои от тоя форум не може да се постави на твое място,горката,какъв ужас преживяваш...NOT!
    Виж,правила ли си тестове-правила си.И те са отрицателни.Ти след 12 теста пак да се съмняваш не знам каква трябва да си-малоумна ли,какво?
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    да, може ли 3 месеца да праиш тестове и да си притеснена?? а момъка сигурно не е свършил и в тебе, нали

да, може ли 3 месеца да праиш тестове и да си притеснена?? а момъка сигурно не е свършил и в тебе, нали

оооо ти наситина ли вярваш че само свършването е проблемно?Мислиш че можеш да си го правиш без презерватив пък кат не свърши в теб,пей сърце?!? Що се отнася до въпроса ти....честно казано не искам с подробности да разказвам интимния си живот но да се надяваме че няма такъв който ме познава.-той свърши и след това го направихме,без наистина на свърши в мен...но ако трябва да си следя цикъла тогава бях в овулация 5-6% спокойствие че цикъла ми не е от най редовните следователно и уволацията, но пък напоследък си е редовен Ще започнеш да ме съдиш ли?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    овулация.....

аре ся по-нагоре го написах правилно все тая,тук някоя наясно ли е с цветната бременност ,защото досега каквото намерих в нета си беше само с 2 думи,че не можеш да разбереш дали си бременна до 4-5 ти месец понеже по апсолютно нищичко не ти личи

Град
    София
    може и по нищо да не личи. иначи цикъла ти не е както обикновено /по-слаб, по-светъл цвят/, имаш признаци за бременоост като гадене, и т.н. правиш си 1 тест и готово. не е нужно да изкупуваш всички налични в аптеката. плюс тва като не е свършил в теб незнам защо толкова се притесняваш, нищо че си била в овулация / м/у другото сигурна ли си че си била - сама ли я смяташ или ползваш тест?

сама я смятам но самия ми цикъл си е по-ралично време и съответно и овулацията.И се притеснявам тъй като по време на акта мъжете изхвърлят една така наречена слус в която има известен брой сперматозоиди мисля че милиони 2-ки са се сдобивали с бебчета като са разчитали само на "не свърших в нея"

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,на тази слуЗ й се вика предеякулационна течност.Но ти си направила 12 тест,които показват,че не си бременна.Мирясай най-сетне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си