- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накарам момче да ме хареса ?
Моля ви .. кажете ми как да се харесам на едно момче .. ?Многооо е хубав и съм затънала до дупка !
:P Ще се радвам да ми помогнете ; )![]()
![]()
![]()
![]()
НЕможеш да( накараш ) някой да те хареса по принуда.То или става или не.За да те хареса трябва да има химия между двама ви.Иначе просто бъди по общителна с него ,не се притеснявай и така....
Щом питаш значи нямаш шанс !!Първоначално написано от silwinka
покажи му гърдите си
Квото и да направиш няма да те хареса .. Щом искаш да направиш точно определено (и то казано от нас) нещо за да хлътне по теб (което няма да стане), а не моиш да му се харесаш просто като си себе си е загубена кауза ..
еми ела и говори с мен виждал съм те как се заглеждаш![]()
хаха ами ддз дай подробности...има хиляди начини...![]()
Магия![]()
nicolepcd
Ако ме поканиш на кафе щи кажа, че те обичам ама фейс2фейс
Няма начин.
Running is my drug and I am overdosed ..
да накараш?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не слушай (чети) глупостите,които се изписаха.Ако не си дебела и грозна,имаш шанс.Поведението ти и отношението ти към него са определящи.Нека се почувства харесван,това ще започне да му харесва.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
+1 Най-накрая един разумен отговор!!!!Първоначално написано от MP
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
За първи път виждам такава тема.....![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от mOBSCENE
бъди себе си-пък ако те хареса,хареса..в крайна сметка не можеш да принудиш никой да си пада по теб или да излиза с теб току- така...
![]()
![]()
аре стига, нека се държим като хора, не обиждайте момичето
според мен не можеш да го накараш да те хареса, но все пак аз бих ти казала да се опознаете, ала бала и ако усетиш, че те харесва-супер,
ако ли не по-добре го зарежи и напусни играта достойно , без глупости от сорта да го "караш" да те харесва и тъй подобни![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
от къде да знам какво си .. може и да не сиПървоначално написано от Jingles
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
как така да го накараш да те харесва..ако има симпатии към теб ще стане работата,ако ли не...няма смисъл..не можеш да му опреш нож в гърлото и да му викаш харесай ме![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Да си чул някоя мацка да каже " аз съм дебела и грозна" ??!Първоначално написано от MP
Даже и дебелите и грозните не го казват![]()
Напротив!Даже има много момичета, което се мислят за дебели и грозни, а изобщо не са такива.И тва, което казахте е отвратително.После как да няма комплекси човек![]()
той може да има симпатии към теб и пак да не се получат нещата-я защото си малка,я заради някаква друга глупост...всичко е въпрос на малшанс и съдбаПървоначално написано от gabsit000
![]()
...ами излезте някъде : )
ако те е срам да излезете само двамата, излезте в компания иии така.. бъди забавна и НИКОГА НЕ ГОВОРИ ЗА БИВШИТЕ СИ ГАДЖЕТА ! тва не работи (личен опит) ..![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Знам за какво говориш, но повечето го казват за да им направиш комплимент .. изпросенПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
Реплика:
- Олиии - колко съм дебела![]()
И аз почвам:
Ама как бе мацко .. много си секси ... я се виж .. я ме пипни по .... ще ми стане ли ако си грозна ...
И мацката умира от кеф![]()
![]()
![]()