.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Знам за какво говориш, но повечето го казват за да им направиш комплимент .. изпросен

Реплика:
    - Олиии - колко съм дебела

И аз почвам:
    Ама как бе мацко .. много си секси ... я се виж .. я ме пипни по .... ще ми стане ли ако си грозна ...

И мацката умира от кеф

тъй си е подявола ... но понякога , доста рядко някой се признава за
    дебел .. и прави нещо по въпроса вместо само да хленчи...

по темата... ти не можеш да го накараш ... той като не иска апък ако е инат даже и на пук ще ти прави
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

Не можеш да накараш някой да те харесва. Поопознай момчето, защото може да е само хубав и нищо да не стане и да съжеляваш .. или пък да се получи
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

не можеш да накараш един човек да те харесва..това не зависи от теб а от него..ако той не те харесва няма начин да почне да те харесва

Град
    Where streets have no name
    Сложи шише водка между краката си и изкарай водката през уста, той мн ще се впечатли... ако е зажаднял, може и да те целуне и като се напие,действай

Да накараш.. по принуда надали ще стане.. Но опитай да общуваш повече с "въпросното" момче.. опознайте се вижте си характерите и нататака каквото е писано ще стане..Пък ако не стане нищо не се отчайвай НАДАЛИ е само той

П.П По доло изписаните простотии че е дебела или грозна-кфо яд ви е че вие сте ткфис и ся изразявате комплекси../?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ахаха,милата тя А,ние случайно да приличаме на врачки,за да знаем той какви момичета харесва

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм... бъди себе си... той ако те хареса, ше те хареса каквато си, не каквато искаш да бъдеш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо има много такива теми ...

Второ ... ако до сега си направила всичко, за да те забележи и не се е получило не се и опитвай повече...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    П.П По доло изписаните простотии че е дебела или грозна-кфо яд ви е че вие сте ткфис и ся изразявате комплекси../?
    Ако беше слабичка и симпатична нямаше да пуска подобна тема ?!! Или се бъркам

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ша та ареса,ако облечеш тениска на Iron Maiden с Брус Дикинсън и си вапцаш устата с лилаво червило,вервай ми,звездите ми го говорят.Тогава той ша пристигне на сив катър в съня ти,ша си изтупа калните навуща и ша ти пусни език,а ти ша му пристанеш.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Ша та ареса,ако облечеш тениска на Iron Maiden с Брус Дикинсън и си вапцаш устата с лилаво червило,вервай ми,звездите ми го говорят.Тогава той ша пристигне на сив катър в съня ти,ша си изтупа калните навуща и ша ти пусни език,а ти ша му пристанеш.
    Да !! Или питай съфорумките да ти дадат на заем някоя рокля от бала дето вече не им става - ще те изяде направо

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Труден въпрос... като за начало намери му скайпа от някъде и му пиши
    Така 1-2пъти ако после той те потърси го покани на кафе иначе просто му досаждаш и няма да има смисъл.
    Друг начин незнам, така де аз никога никого не търся... оставям ги те мен да ме търсят
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Така 1-2пъти ако после той те потърси го покани на кафе иначе просто му досаждаш и няма да има смисъл.
    Друг начин незнам, така де аз никога никого не търся... оставям ги те мен да ме търсят

Глупости...
    НИКАКЪВ СКАЙП!!!
    Не разбрахте ли, че от там идват проблемите ви с "половинките" !
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v

viara2811
    Guest
    Бърз отговор:това е вярно

Цитирай Първоначално написано от silwinka Виж мнението
    Моля ви .. кажете ми как да се харесам на едно момче .. ? Многооо е хубав и съм затънала до дупка !

:P Ще се радвам да ми помогнете ; )
    Ами не може да го накраш...той или те харесва или не!То не става така,но ако толкова много искаш се опитай да му привлечеш вниманието!Започни да си пишеш съвсем приятелски с него,за да ти споделя повече и да ти има доверие.Усмихвай се повече и не бъди натута кифла а просто се деъж нормално!Успех

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не можеш да накараш някой да те харесва

Супер фен Аватара на prince
    Бъди себе си. Ако си много грозна, бъди някоя друга тогава.

Голям фен Аватара на slimbo
    НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА

Голям фен Аватара на toad
    Мразя да се повтарям , но ще го кажа отново - покажи му котето .

-ali6-
    Guest
    emi nai lesnoto e da nakarash nqkoi negov priqtel da mu kaje..pod predlog che toi ne znae che go haresvash prosto iska da znae

Бъди себе си , бъди непринудена и не твърде обсебваща.И най-важното имай самочувствие мъжете не обичат жените с ниско самочувствие.Покажи му , че уважаваш себе си , бъди интересна , не разкривай всичко за себе си на 1вата среща , нека да иска да знае още за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си