- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накарам момче да ме хареса ?
Знам за какво говориш, но повечето го казват за да им направиш комплимент .. изпросен![]()
Реплика:
- Олиии - колко съм дебела![]()
И аз почвам:
Ама как бе мацко .. много си секси ... я се виж .. я ме пипни по .... ще ми стане ли ако си грозна ...
И мацката умира от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй си е подявола ... но понякога , доста рядко някой се признава за
дебел .. и прави нещо по въпроса вместо само да хленчи...
по темата... ти не можеш да го накараш ... той като не иска апък ако е инат даже и на пук ще ти прави![]()
Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032
Не можеш да накараш някой да те харесва. Поопознай момчето, защото може да е само хубав и нищо да не стане и да съжеляваш .. или пък да се получи![]()
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
не можеш да накараш един човек да те харесва..това не зависи от теб а от него..ако той не те харесва няма начин да почне да те харесва
Сложи шише водка между краката си и изкарай водката през уста, той мн ще се впечатли... ако е зажаднял, може и да те целуне и като се напие,действай![]()
Да накараш.. по принуда надали ще стане.. Но опитай да общуваш повече с "въпросното" момче.. опознайте се вижте си характерите и нататака каквото е писано ще стане..Пък ако не стане нищо не се отчайвай НАДАЛИ е само той![]()
![]()
П.П По доло изписаните простотии че е дебела или грозна-кфо яд ви е че вие сте ткфис и ся изразявате комплекси../?
Ахаха,милата тяА,ние случайно да приличаме на врачки,за да знаем той какви момичета харесва
![]()
мм... бъди себе си... той ако те хареса, ше те хареса каквато си, не каквато искаш да бъдеш
Първо има много такива теми ...![]()
Второ ... ако до сега си направила всичко, за да те забележи и не се е получило не се и опитвай повече...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
mi purvo mu posni puk moje i da poiska da e s teb xax
Ако беше слабичка и симпатична нямаше да пуска подобна тема ?!! Или се бъркамПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
Ша та ареса,ако облечеш тениска на Iron Maiden с Брус Дикинсън и си вапцаш устата с лилаво червило,вервай ми,звездите ми го говорят.Тогава той ша пристигне на сив катър в съня ти,ша си изтупа калните навуща и ша ти пусни език,а ти ша му пристанеш.![]()
Да !! Или питай съфорумките да ти дадат на заем някоя рокля от бала дето вече не им става - ще те изяде направоПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Труден въпрос... като за начало намери му скайпа от някъде и му пиши![]()
Така 1-2пъти ако после той те потърси го покани на кафе иначе просто му досаждаш и няма да има смисъл.
Друг начин незнам, така де аз никога никого не търся... оставям ги те мен да ме търсят![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Първоначално написано от a1a2b3v
Глупости...
НИКАКЪВ СКАЙП!!!
Не разбрахте ли, че от там идват проблемите ви с "половинките" !
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Направи му магия ..
Бърз отговор:това е вярно
Ами не може да го накраш...той или те харесва или не!То не става така,но ако толкова много искаш се опитай да му привлечеш вниманието!Започни да си пишеш съвсем приятелски с него,за да ти споделя повече и да ти има доверие.Усмихвай се повече и не бъди натута кифла а просто се деъж нормално!Успех
Бъди себе си. Ако си много грозна, бъди някоя друга тогава.
Мразя да се повтарям , но ще го кажа отново - покажи му котето .
emi nai lesnoto e da nakarash nqkoi negov priqtel da mu kaje..pod predlog che toi ne znae che go haresvash prosto iska da znae
Бъди себе си , бъди непринудена и не твърде обсебваща.И най-важното имай самочувствие мъжете не обичат жените с ниско самочувствие.Покажи му , че уважаваш себе си , бъди интересна , не разкривай всичко за себе си на 1вата среща , нека да иска да знае още за теб.