- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс-проверка ..
Ходя с приятеля ми от 4 месеца,имаме една снимка на която аз съм гола(но не се вижда,смисъл вижда се СЪВСЕМ малко) ии майка ми я е видяла.Не сме правили секс и аз никога не съм го правилаТака,проблема е че онзи ден за малко щяхме да го направим.На него за 1ви път от както сме заедно не му стана,тъкмо го мушна малко и му спадна,а и малко ме заболя(съвсем малко го мушна) Не ми е бъркал,а аз съм си бъркала веднъж-два пъти..Майка ми ми каза,че ще ме води на генеколог..Нали няма шанс да съм отворена ?!
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Никой не може да ти каже дали си дефлорирана, т.е. дали ти се е разкъсал химена освен гинеколога. Това чисто физически.
Във всеки друг аспект имаш правото да си избереш дали да се впишеш в графата 'девствена', или в тази на 'отворените'. Според мен не се класираш за нито една от двете.
Че ти може отдавна да си отворена, това не е гаранция правила ли си секс или не..
уж не сте го правили ама на него за първи път не му станал от както сте заедно....Първоначално написано от sweet_f_pz
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Това че не правим секс,не означава че не му правя свиркиПървоначално написано от Sladurcho
![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
A задължително ли е гИнеколога да казва на майка ти ? Тя специално с тази цел ли те води?
Ако случайно си се дефлорирала вече кажи на майка си, че си използвала тампони.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ти може да си се отворила още като сама си си бъркала. А иначе можеш да се погледнеш, ако си отворена веднага ще забележиш разкъсването на входа на влагалището.
Ами не можем да ти кажем със сигурност дали си дефлорирана. А и лекарят принципно е длъжен да пази тайна от който и да е (включително и от майка ти), все пак е положил Хипократова клетва. А и ако е станала работата и все пак гинеколога каже на майка ти по добре си признай. Ще й стане тъпо и после ще и мине. Няма цял живот да си девствена все пак..
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
за вбъдеще внимавай с тия снимки... а иначе..нямам представа, според мен химена ти е частично разкъсан..но не съм сигурна..не се притеснявай.. и не лъжи майка си ако се окаже, че си отворена..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Точен и ясен както винаги!Първоначално написано от machoka
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Само да добавя нещичко. Когато за пръв път го направих със сегашната ми приятелка химен НЯМАШЕ..... Тя преди това никога не си е бъркала и никога не е имала друг освен мен.... Но благодарение на различните спортове, на които е ходила от разтяганията се е скъсала.... Помня още как първия път когато си мушнах пръста беше толкова тясна, че дори едвам кутрето си вкарах, но нито кръв, нито химен нито нищо не е имало. Казвай на майка ти да си гледа работата.... Да не си на 11-12 годинки, че да те водят на отчет бе ? Ако такова в крайна сметка кажи на майка ти, че ползваш тампони и готово....Първоначално написано от machoka
(Убеден съм за всяко нещо казано в тази тема и достатъчно ми е доказала приятелката, та моля не ми разправяйте врели накипели!!!)
De-Phazz - Anchorless