.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Секс-проверка ..

Ходя с приятеля ми от 4 месеца,имаме една снимка на която аз съм гола(но не се вижда,смисъл вижда се СЪВСЕМ малко) ии майка ми я е видяла.Не сме правили секс и аз никога не съм го правила Така,проблема е че онзи ден за малко щяхме да го направим.На него за 1ви път от както сме заедно не му стана,тъкмо го мушна малко и му спадна,а и малко ме заболя(съвсем малко го мушна) Не ми е бъркал,а аз съм си бъркала веднъж-два пъти..Майка ми ми каза,че ще ме води на генеколог..Нали няма шанс да съм отворена ?!
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на machoka
    Никой не може да ти каже дали си дефлорирана, т.е. дали ти се е разкъсал химена освен гинеколога. Това чисто физически.

Във всеки друг аспект имаш правото да си избереш дали да се впишеш в графата 'девствена', или в тази на 'отворените'. Според мен не се класираш за нито една от двете.

Град
    София
    Че ти може отдавна да си отворена, това не е гаранция правила ли си секс или не..

Град
    Таити

Re: Секс-проверка ..

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    На него за 1ви път от както сме заедно не му стана,тъкмо го мушна малко и му спадна,а и малко ме заболя
    уж не сте го правили ама на него за първи път не му станал от както сте заедно....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Re: Секс-проверка ..

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    На него за 1ви път от както сме заедно не му стана,тъкмо го мушна малко и му спадна,а и малко ме заболя
    уж не сте го правили ама на него за първи път не му станал от както сте заедно....
    Това че не правим секс,не означава че не му правя свирки
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Никой не може да ти каже дали си дефлорирана, т.е. дали ти се е разкъсал химена освен гинеколога. Това чисто физически.

Във всеки друг аспект имаш правото да си избереш дали да се впишеш в графата 'девствена', или в тази на 'отворените'. Според мен не се класираш за нито една от двете.
    +1

Град
    ВаРнАаАа
    A задължително ли е гИнеколога да казва на майка ти ? Тя специално с тази цел ли те води?

Ако случайно си се дефлорирала вече кажи на майка си, че си използвала тампони.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ти може да си се отворила още като сама си си бъркала. А иначе можеш да се погледнеш, ако си отворена веднага ще забележиш разкъсването на входа на влагалището.

Град
    Maina Town
    Ами не можем да ти кажем със сигурност дали си дефлорирана. А и лекарят принципно е длъжен да пази тайна от който и да е (включително и от майка ти), все пак е положил Хипократова клетва. А и ако е станала работата и все пак гинеколога каже на майка ти по добре си признай. Ще й стане тъпо и после ще и мине. Няма цял живот да си девствена все пак..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

за вбъдеще внимавай с тия снимки... а иначе..нямам представа, според мен химена ти е частично разкъсан..но не съм сигурна..не се притеснявай.. и не лъжи майка си ако се окаже, че си отворена..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Точен и ясен както винаги!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    В сърчицето на моето мило {}

Само да добавя нещичко. Когато за пръв път го направих със сегашната ми приятелка химен НЯМАШЕ..... Тя преди това никога не си е бъркала и никога не е имала друг освен мен.... Но благодарение на различните спортове, на които е ходила от разтяганията се е скъсала.... Помня още как първия път когато си мушнах пръста беше толкова тясна, че дори едвам кутрето си вкарах, но нито кръв, нито химен нито нищо не е имало. Казвай на майка ти да си гледа работата.... Да не си на 11-12 годинки, че да те водят на отчет бе ? Ако такова в крайна сметка кажи на майка ти, че ползваш тампони и готово....
    (Убеден съм за всяко нещо казано в тази тема и достатъчно ми е доказала приятелката, та моля не ми разправяйте врели накипели!!!)
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си