- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Психологическа игра
Аз?Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
опс беше за галакси , извинявам се
за mgxpower мисля , че е на около 19 , има голямо куче ..
казва , каквото мисли .. мм не го интересува много мнението на хората ..
ми не се сещам за друго ..
Actions speaks louder then words .. >.<
На 21 съм
Аз кво да кажа за нея всякаш е много красиво момиче , добро , умно и обича да се весели с приятели
гаден* начинПървоначално написано от vesSynkaa
ами предположих зарадия местожителството ти и ника ти и т.н.т.
mgxpower е на 21, добронамерен е и не обича да се заяжда, интересува се от коли, спортува, има куче, обича да гледа филми, обича да се снима
точен пич, на около 16 с остър език и.. стабилен аватар.
От мъжки пол съм, да не се чуди следващия![]()
Скайп: doombringer2006
леле и Jingles и machine_shot винаги съм ги мислила за женски пол...
по темата добронамерен, харесва тази от подписа и аватара си, сигурно обича да стреля, обича да се занимава с разни неща
момиче на около 17г,заяжда се с повечето хора в форума,обича музиката-слуша само нейната си музика и не признава друга...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мисля , че е на 17 , обича много лилавия цвят , обича да излиза на разходка в парка , да се забавлява с приятелите си , на които адски много държи .. Обича животинките , добра е , не се заяжда без причина , забавна е иии за сега се сещам само за това .. : D
Добро момиче, слуша електронна музика (т.е. house, trance и подобни), обича да се забавлява и да е в центъра на нещата, влюбчива и романтичка и има самочувствие, не обича да бъде критикувана и обича да се лигави, както каза galaxy...![]()
Go anywhere, ride anything.
momi4e predpolagam obi4a da risyva ima si doma6en lubimec i ne haresva d1jda :P
използва гадния начин на писане (малки, големи, малки, големи букви), обича шоколадови бонбони, обича близалки, обича да гледа филми и да говори по телефона си
Обича психологията, не обича комерсиална музика, честна е, обича да казва всичко в очите на хората, без заобиколки...
обича да съживява теми, слуша Gorillaz, обича животните, често гледа филми, може би има хамстер, възбуждат го жени по жартиери
http://www.angelsdream.eu/angelsdream/catalog/images/products/garter4788.jpgПървоначално написано от Jingles
виж в Гугъл там има много жени по жартиери![]()
и не оспамвайте темата...
коментирайте mgxpower
Момче на около 17 години с тъмна коса и очи,обича да пътува,има си гадже и мрази училишето...
Humans need fantasy to be human.
Саркастичен тип, обича да се заяжда, но всъщност е и доста весел, носи маска на раздразнителен хейтър, не е особено отворен към нови приятелства, малко странен...![]()
нямам кой знае какви впечатления, но да речем, че е свесен. Доколко е хейтър... не мисл, че е![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мии не знам много за нея , ноо .. мм може би обича слънчевите дни, радва се на природата , не обича надувки и от сорта , има хубав аватар ..
Добронамерена е .. амии не се сещам за друго
Първоначално написано от SunSmile
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
имаш приятел, романтична си, обичаш лятото, слънцето и морето![]()
нямаш аватар, нов/а си, нямаш подпис...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти