- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Психологическа игра
тъпанар
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
сигурно слуша хаус или пък чалга... лигаво момиче, не оценява ценните неща в живота и някой друг път ще я доопиша, че ме мързи
сигурно обича да рисува, не приема нищо на сериозно, не може да разгадава хората към, които има интерес и не само тях тоест не може да разгадава никой... мързи ме
мисли се за нещо повече от това,което е..сама решава кого да благоволи с по-добро изказване и държание![]()
не може да разбере какво се крие зад някои неща, любопитна е, фенка на Здрач, добронамерена и злобна, не и е приятно да контактува с дечица по-малки от нея, обича близалки и лигави песнички, както и лигави филми
мисли,че може да разгадае всеки,но понякога т'ва не става..понякога не умее да си създава вярно впечатление и мисли някой хора за елементарни..и въпреки това е добра![]()
прави си грешно впечатление за мен, сигурно ме мисли за надуто, безчувствено, безгръбначно... както и да е... срамежлива е и сигурно обича да чете книги, не обича да се заяжда и да спори с някой
на 15 или 16 е,харесва Здрач,може би си пада романтичка и хареса романтични филми и комедии,има малко приятели,но те са и достатъчни,обича да се забавлява и рядко спори с някой....
ъ тва беше за lyyly,а галакси съм я описвала :P
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
изпреварих я...
мило момиче, обича да спори, но понякога я мързи, чувства се добре сред природата, обича да се гаври с някои неща и я мързи да ме опише пак
Красива , умна , секси , мила и добра просто моята страотнаПървоначално написано от dedencety
![]()
Винаги има отговор за всичко и държи на своето,не е няк'ва лигла..
п.п. Не съм те мислила нито за надута,нито за лигава..останах с добре впечатление за теб,а и все пак аз не те познавам!![]()
Ми няма как подкрепяме се по-старите юзъри във форумаПървоначално написано от galaxy29
![]()
мисли се за много голям и важен,лесно се ядосва...нз др
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз не се мисля аз съмПървоначално написано от PurpleDream
![]()
харесвайте си се нямам нищо против...
само, че като нямате мнение за човека пред вас нямате право да пишете, защото така играта става нечестна и вие ще си имате мнение, а човека пред вас не
коментирайте mgxpower не мен
готин но лекомислен човек без задръжки..Хммм Ии мацките ти се Лепят
Затворен човек , опитва се да се хареса на останалите понякога я избива на простотия тва е
Каквото и да я описвам каквото и да казвам за нея всичко ще са суперлативи просто не мога да опиша с думи какъв човек е тяжалко за онези , които не я познават!
![]()
![]()
окей пишете си... всъщност няма смисъл да ви казвам какво да правите, защото сте безнадеждни, скапани и пропадащи все по-на дълбоко идиоти
коментирайте mgxpower не мен
просто спамер