.
Отговор в тема
Страница 11 от 21 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 502
    мноооооооооого даже

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Като малка бях супер срамежлива и ужасно притеснителна.. само някой голям да ми каже нещо и бях готова веднага да ревна.
    Сега съм пълната противоположност.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на ysmivka
    да,,
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    мноооооооооого даже
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Враца
    За жалост - да Но само пред хора, които не са ми толкова близки. Иначе пред другите не е така
    еlsy

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    мда..понякога

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Емиии,не особено
    Брях,брях

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    по принцип не , но понякога мн личи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    по принцип не , но понякога мн личи

Град
    WonderLand
    не мисля, че съм срамежлива.., но съм ужасно недоверчива спрямо хората и нямам (много) приятели

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    оф да,мразя това свое качество..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

емии не в моята работа няма място за срамежливост

Цитирай Първоначално написано от perli4kaa
    емии не в моята работа няма място за срамежливост
    какво работиш, ако не е тайна?

иначе аз, срамежлива?! пахахахха аз съм толко отворена че чак е вредно няя кой да ми бие два шамара да ми сплеска бушона да зема да кротна малко.

изобщо .. дори съм мн вулгарен :Д .. уригни,особено храчене --> не ми пука .. пък за приказки , лепя си глупости , забавлявам хората около мен винаги.. непознати квито и да са .. ама ако видя че човека е срамежлив .. гледам да го накарам да се отпусне с бъзици и някви като за начало тъпи теми за отпускане .. :Д .. ако някое момче/момиче говори тихичко направо казвам --> по високо де деа маа му .. или пък ако е готино момиче - извинявай не те чухх ?! Ама готините момичета - немаа срам при тях мухахаха ... : ) е има ги и такива де рофл .. тва да те е срам мн тъпо може би при малките деца дето са на по 13-14 .. .. вече не ми дреме от никой .. сутринта пред смаяните лица на 10 чичковци/лелки в рейса препцувах шофьора щото ми пуши цигара .. пф..не всеки пуши и му се иска да му смърдят дрехите нали ?

Цитирай Първоначално написано от Iceshark
    изобщо .. дори съм мн вулгарен :Д .. уригни,особено храчене --> не ми пука .. пък за приказки , лепя си глупости , забавлявам хората около мен винаги.. непознати квито и да са .. ама ако видя че човека е срамежлив .. гледам да го накарам да се отпусне с бъзици и някви като за начало тъпи теми за отпускане .. :Д .. ако някое момче/момиче говори тихичко направо казвам --> по високо де деа маа му .. или пък ако е готино момиче - извинявай не те чухх ?! Ама готините момичета - немаа срам при тях мухахаха ... : ) е има ги и такива де рофл .. тва да те е срам мн тъпо може би при малките деца дето са на по 13-14 .. .. вече не ми дреме от никой .. сутринта пред смаяните лица на 10 чичковци/лелки в рейса препцувах шофьора щото ми пуши цигара .. пф..не всеки пуши и му се иска да му смърдят дрехите нали ?
    ебахти пича майна
    откъде си? ша та скъсам

Цитирай Първоначално написано от jujanka
    Цитирай Първоначално написано от Iceshark
    ебахти пича майна
    откъде си? ша та скъсам
    Хмм за коя приятелка ми напомняш е деа Само викаше майна майна ..аа да да една приятелка от пловдив ;d .. бе виж от далеко съм 100 % .. пиши на пм че не искам да се разпространява из форума и без тва ме налитат само момичета ии си изтрих фейсбуци албуми кво ли не

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    Преди многооо .. сега не чак толкова ..
    и аз бях така
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    да
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

грам не съм срамежлива,оперирана съм от тва нещо ама ми е айляк
    hip-hop

На приливи и отливи... По-скоро, да
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си