- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
мноооооооооого даже![]()
Като малка бях супер срамежлива и ужасно притеснителна.. само някой голям да ми каже нещо и бях готова веднага да ревна.![]()
Сега съм пълната противоположност.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
да,,
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Първоначално написано от anity92
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За жалост - даНо само пред хора, които не са ми толкова близки. Иначе пред другите не е така
![]()
еlsy![]()
мда..понякога![]()
![]()
по принцип не , но понякога мн личи![]()
Първоначално написано от ByK
не мисля, че съм срамежлива.., но съм ужасно недоверчива спрямо хората и нямам (много) приятели![]()
оф да,мразя това свое качество..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
какво работиш, ако не е тайна?Първоначално написано от perli4kaa
![]()
иначе аз, срамежлива?! пахахахха аз съм толко отворена че чак е вредно няя кой да ми бие два шамара да ми сплеска бушона да зема да кротна малко.
изобщо.. дори съм мн вулгарен :Д .. уригни,особено храчене --> не ми пука .. пък за приказки , лепя си глупости , забавлявам хората около мен винаги.. непознати квито и да са
.. ама ако видя че човека е срамежлив .. гледам да го накарам да се отпусне с бъзици и някви като за начало тъпи теми за отпускане .. :Д .. ако някое момче/момиче говори тихичко направо казвам --> по високо де деа маа му .. или пък ако е готино момиче - извинявай не те чухх ?! Ама готините момичета - немаа срам при тях мухахаха ... : ) е има ги и такива де рофл
.. тва да те е срам мн тъпо
може би при малките деца дето са на по 13-14 ..
.. вече не ми дреме от никой
.. сутринта пред смаяните лица на 10 чичковци/лелки в рейса препцувах шофьора щото ми пуши цигара .. пф..не всеки пуши и му се иска да му смърдят дрехите нали ?
ебахти пича майнаПървоначално написано от Iceshark
откъде си? ша та скъсам![]()
Хмм за коя приятелка ми напомняш е деаПървоначално написано от jujanka
Само викаше майна майна
..аа да да една приятелка от пловдив ;d .. бе виж от далеко съм 100 % .. пиши на пм че не искам да се разпространява из форума и без тва ме налитат само момичета ии си изтрих фейсбуци албуми кво ли не
![]()
![]()
и аз бях такаПървоначално написано от Sladurchoo
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не![]()
![]()
да![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
грам не съм срамежлива,оперирана съм от тва нещо ама ми е айляк
hip-hop
На приливи и отливи... По-скоро, да![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."