- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
Може би малко![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Зависи от разговора, който водим. Понякога да, а понякога не![]()
преди да
сега вече не,не ми пука вече от нищо бацее![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LittleDude
Зависи от настроението-понякога съм уверена,понякога не
Няма лоши животни,има глупави хора
Малко .. :P
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
О, да! Даже доста..и понякога това пречи много. Срам ме е да говоря дори по Скайп!А на живо си говоря нормално ама само пред някой хора, а пред някой - хич,, яко се спичам
Надявам се да ми мине с възрастта, чее..
![]()
И аз така...О, да! Даже доста..и понякога това пречи много. Срам ме е да говоря дори по Скайп! А на живо си говоря нормално ама само пред някой хора, а пред някой - хич,, яко се спичам Надявам се да ми мине с възрастта, чее..![]()
![]()
![]()
Зависи от ситуацията понякога спичам.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да, ама малко.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Първоначално написано от Sisito941
Не,въобще
Не,просто съм супер непукист,не ме е срам да говоря с когото и да било,не ме е срам от нищо,дори съм се разкарвал по "мандало" пред 8-10 момичета...![]()
вземете да направите една анкета![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
как го преодоля o.O искам и аз..плс кажиПървоначално написано от britzy
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Преди бях малко, ама то беше май от комплекси.
Сега не съм.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
много![]()
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Не съм толкова срамежлива, колкото резервирана към повечето хора, които са извън обкръжението ми.