- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
Ама ако харесвам някой само иначе НеПървоначално написано от Sisito941
![]()
![]()
![]()
![]()
Срамежлива не, но когато се запознавам с нови хора и не казвам нищо докато те не ме заговорят..Нямма никви проблеми ако те ме заговорят, но започването на разговора е ад ;d
Срамежлив - не, но тактик с мълчанието.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
И аз съм по този начин. Много е гадно, като трябва да започнеш разговор а не ти хрумва нищо. Такова гадно мълчание става..Първоначално написано от ShowMeHowToLie
![]()
ами трудно ми е да направя първата крачка към запознаването,просто незнам как да подхвана,иначе после е "стой та гледай"
![]()
Ами попринцип не, но ако 4овекът пред мен не е общителен и се е свил вътре в себе си,тогава и аз не бих общувала с него![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Не.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Не изобщо!!!![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
И да,и не !!
Зависи от обстоятелствата
и човека,с който общувам..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Попринцип не, но много хората смятат че ако не говоря съм срамежливаМного е важно да не се бърка мълчанието и срамежливостта.
![]()
Точно така!Първоначално написано от Lidiq564
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първоначално написано от deadfish
Всъщност при мен е относително..с хората, които са ми безразлични дори се държа надменно - хич не съм срамежлива. С тези, които са ми близки също не съм стеснителна - без проблем мога да кажа и покажа всичко.. Но стане ли въпрос за момче, към което имам симпатии - тогава вече съм от срамежливите
![]()
И при мен е така-за хора, които не ми пука въобще не съм срамежливаама ако се появи някой готин батко и.........
![]()
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Според ситуацията. Зависи, принципно винаги имам някакви притеснения, но се мъча да ги прикривам.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Аз съм страшно срамежлива и това адски много ми пречи.
credendo vides
не
Първоначално написано от Sisito941
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
да мннн![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!