- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
дам ужасно много
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Срамежливичка съм си. Ако някой ме заговори, вече не съм толкова срамежлива, но рядко съм първата, която започва разговор (със непознати). Иначе с приятели не се срамувам.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Зависи с кого общувам![]()
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe
Абе не знам .. не започвам първа разговор с непознати, освен ако не ми трябва огънче примерноАма иначе така като ме заговорят - няма проблем
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Същото.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Това че не виждаме нещо,не значи че то не съществува.
Да бе...Първоначално написано от Pedigree
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз съм забелязала, че в компанията на момчета не съм толкова срамежлива, ноо когато съм с момичета често не смея дума да обеля.. Изобщо има моменти, в които не мога да се позная.. зависи от милион неща![]()
Първоначално написано от PainMonopoly
Да.
Има случаи, много редки случаи, но все пак ги има(!), в които ме е срам.
Много.![]()
Хахах, но е рядко, и то в... хм, необичайни ситуации.
Иначе когато се запознавам с нови хора, нее, изобщо не ме е срам. Говоря супер много, може дори да съм досадна, но в никакъв случай не ме е срам.
еми пред нови хора съм супер срамежлива :Д което е ужасно .. нз за какво да си говоря с тях и се получава много весело :Д иначе пред приятели хич не ми пука![]()
доста често
да, особенно в компанията на момчета си глътвам граматиката и до там хДслучавало ми се е ей тека (като бях в даск) да видя едно момче и както си говорим с фр-ки ии млъквам иии тее трябва да ме ощипят за да се осъзная
![]()
Зависи от много неща. Тая тема както си я пуснала тука У Дома .. за вкъщи не съм срамежлива, но просто не обичам да споделям. В компания не съм срамежлива и съм общителна.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да.![]()
Зависи от човека..Понякога съм много срамежлива,а понякога нямам грам срам![]()
![]()
Само докато се впиша в обстановката , иначе после не ми дреме ...![]()
![]()
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Многоооо рядко,но се случва да ме хване срама![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бе май съм писала ама айдеНе съм попринцип..изобщо не ми пука,обаче случи ли се да ме е срам се изчервявам и почвам да заеквам абе трагедия
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/