- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
Не,изобщо.Хората в повечето случеи ме мислят за надута или високомерна,но това е просто,защото съм доста резервирана към непознати.Не мога да се държа прекалено отпуснато с човек,който не познавам толкова добре.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз си мисля, че съм, но в повечето случай не ми пука ...
Ако съм в непозната компания винаги мълча и гледам встрани.Хората си мислят,че ми е неудобно или ,че съм сърдита...Но иначе като се отпусна и не ми спира устата.![]()
По скоро не. Макар че пред непознати през повечето време мълча и ме смятат за сдухана ;дд Но така е само в началото (:
Нем.Не се срамувам,нито се притеснявам от нещо.Мн хора ми казват че съм надута,но са предимно момчета,на които съм казала че няма да ходя с тях.Иначе не се притеснявам да говоря с непознати,даже завързвам разговор с тях.Последния случай беше като ходих на плаж и отидох да си взема дюнер и с прдавача седнахме да пушим и се оказа,че жена му била от моя градИ такоз е то,отидх да изям 1 дюнер за 10 мин и стоях близо час
![]()
не съм срамежлива,но когато съм сред непознати не говоря,не ми се запознава и изобщо що се отнася до контакти с непознати не разчитайте на менпросто седя и си мисля за мои си неща и като цъфнат някой с въпроса ' що си се игнорирала така?' направо...
![]()
. Когато съм на моя територия съм толкова отпусната и изобщоо...
И третия случай- любовта
там е без коментар,по-скоро ше се запозная с трима души доброволно,отколкото да остана до момчето за 1 минута или пък да му засека погледа
като го видя тръгвам в обратната посока без да мисля
![]()
тва е ... и къв е изводът от цялата работа?всичко е според зависи
![]()
Първоначално написано от SuNsEt
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да , и то доста.
Даже и с познати хора.Но като се отпусна не ми пука :Д
Зависи, има ли приятели около мен, просто все едно познавам човека от години. А като съм сама зависи до колко ме предразполага човека
Преди бях много срамежлива, но сега смея да твърдя, че се отпускам по-лесно пред хора![]()
и аз си падам малко срамежлив и то ако има близо до мен хубаво момиче...лелей ставам пълен идиот... ако съм с компанийка даже може и на мн отворен да се правя....
There is no right or wrong, only fun or boring
ми по принцип да но не го показвам и не мои ме разберат кога ме е срам по принцип хах
Не,но понякога да се правиш на срамежлив е много интересно пък и се постигат много неща!![]()
Първоначално написано от Sisito941
и аз така и понякога много се дразняПървоначално написано от VeRoNa
![]()
![]()
Не! И за какво? Не правя нищо нередно, всичко е в границите на нормалното!![]()
![]()
аз съм, ама напоследък срама почна да ми се изпарява![]()
За малко неща изпитвам срам, за други изобщо не ми пука![]()
Audio ergo sum
до някъде : )
Понякога съм срамежлива, друг път съм много отворена ... Ддзн .. средно положение![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Понякога много.. а има и моменти когат си ми не дреме и те тка
![]()
![]()
оооОооо многооо![]()
аз съм срамежлив пред възрастни хора.смисъл искам да ме знаят като умно момче.иначе пред момичета въобще не съм