- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
Страшно много![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
не.
Такива мн ма нервят.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе зависи. По принцип не.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
не бих казала...може би като има непознот и съм малко.. shime..но после се отпускам и не ми пука...по принцип не ми пука де
![]()
първо, че се пише shame и второ - си малко ashamed
ткаа... аз в компанията на непознати момичета съм супер срамежлив... и даже се случи тка преди няколко месеца... ама им свикнах (нямах избор) ии ся август пак тамаше издивяваме
![]()
Абе преди бях дооста бих казала, макар и да не ми ли1еше особено много, ама сега съм доста по-голям непукист. И така трябва! Споко и на вас ще ви мине след някоя година.
П.П. Интересно, че не ме е срам толкова от непознати, колкото от познати, които уважавам много (по-скоро изпитвам страхопочитание даже).
..........
не...никак даже![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Зависи от много неща! Понякога много се притеснявам, а в други случай въобще не ми пука какво ще кажа или направя... Странна работа - и аз не знам защо е така.![]()
Да, срамежлива съм. Освен това съм безкрайно тъпа, майка му стара!![]()
Нем и никога не съм била.![]()
Не. Ама съм дръпната и резервирана с непознати...
Ми аз съм мн странна-както си говоря с някоя фр и изведнъж ме досрамява...просто няма от какво![]()
Не съм мн срамежлива,но мн трудно допускам хора до себе си![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ами според мен не.И аз трудно бих казала много трудно допускам някой до себе си.И мн се дразя,когато не проявя интерес към някой непознат и веднага -- О що си толкова срамежлива..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Tempest, бъркаш. Ashamed означава засрамен. Shame e срам. Shy или timid означава притеснителен/срамежлив.Първоначално написано от Tempest
Иначе по темата: Не изобщо. Рядко ми пука от това, че има непознати около мен. Не съм срамежлв изобщо. Даже съм нахален понякога.![]()
преди бях истинска срамежливка..
сега не ми пука особено.. което ще рече, че май не съм![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мдаа....![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от justt
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
ооо да страшно много ..![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Попринцип не съм,но зависи от човека,с когото си,как те предразполага и т.н.На моменти пък съм и срамежлива..нещо по средата съм![]()
По принцип не.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!