- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамежливи ли сте?!
Пред нови хора някакси не мога да се отпусна на максПросто сякаш ми пука прекалено много какво впечатлевие правя на хората
което е лошо
Ноо.. имам чувството, че вече почвам да се отварям повече (тва прозвуча леко перверзно ;д)..
Като си срамежлив, няма как да си намериш приятели просто ... тва е истината![]()
Много зависи от хората, сред които съм - ако попадна сред такива, чиято компания ми е приятна - много скоро ще бъде трудно да ми вземат думата, няма да се смущавам да говоря и по някакви по-деликатни теми или да върша глупости... ако ли хората не ми допадат особено - обикновено ще продължа да си стоя тихо и кротко и да ще ме вземат за особняк... ама не ми пука какво си мислят. Не, че ще ме е срам - просто няма да имам допирни точки с тези хора... срам ме е било само когато съм изтърсвал някоя глупост неподготвен. Най-кофти е да попадна в непозната и не особено приятна ми компания, част от която обаче е някоя мацка, по която си падам... тогава започвам да търся начин да я „отделя“ от останалите, ама не винаги става...![]()
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Не .. Eeе сегаа зависи и от какво и кой ..![]()
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Да![]()
![]()
заради което много пъти съм се ядосвала
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И аз.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Ако не ми е приятна компанията, не се свивам, а гледам на кръв.
Първоначално написано от Luscious_Heart
И аз съм така.![]()
Даже въобще![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много...
ба хич![]()
![]()
бях до преди 2-3 години,но сега не съм въобще-мога да говоря със всеки един човек по всякакви теми,независимо дали го познавам , или не, дали съм влюбена в него и прочие![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
тц![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Да и то много .. прекалено даже ..
![]()
Когато знам, че стоящите срещу мен са длъжни да ме слушат, нямам никакви проблеми. Що се отнася до момичета като сексуални обекти - тогава идва трагедията...
понякога![]()
Не
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
+1 Иначе съм мн нахална даже ...нямам срамПървоначално написано от iiordanova
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
В някои случаи много срамежлива!![]()
♥ I love music ♥
дам![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И аз така най-редовно. Е, събрахме се сродни хора, момичета.Първоначално написано от rockchiqmorbidheart
![]()
Зависи от ситуацията, но по принцип съм доста срамежлива.
много съм срамежлива и бързо се изчервявам![]()