.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: медии

медии

Не мислите ли че телевизията, радиото, списанията и останалите медии карат жените да са постоянно недоволни от телата си?

Супер фен Аватара на dead_princess
    Не

Град
    София
    Може би до някаква степен влияят, но в никакъв случай изцяло.Имай предвид, че когато човек постигне нещо, веднага започва да гони по-висока цел и да се стреми да се осъвършенства, следователно недоволството е опрадвано.

Има нещо вярно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на pinki
    Да.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и с какво са виновни медиите,че ти си ниска/дебела/грозна/плоска
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и с какво са виновни медиите,че ти си ниска/дебела/грозна/плоска
    винаовни са, че това момиче, което е например по-пълничко, ще се чувства неодобно пред кифлите от класа ако има слаба психика. Според мен - да не ти пука

Супер фен Аватара на sladkalady
    Виновни са,защото по списанията и телевизията всички изглеждат префектни-с красиви лица и стройни тела..и ние по някакъв начин се стремим да сме като тях..за да бъдем харесвани
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Даа виновни са.. + че по списанията ги дооправят с фотошоп и после много момичета са комплексирани..а момчета не виждали момиче получават грешни представи и после си търсят такава принцеса....

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    така трябва да е

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Дамммм съгласна съм.И после ми пичат по списанията и прават изявления по тв предаванията "НЕ НА АНОРЕКСИЯТА"
    Докато не престанат да лансират само кукли барби със големи стегнати цици плосък корем и дънки 24-25 номер няма да се опраят нещата
    Тва за мене си е чисто лицемерие...

Град
    Стара Загора
    тъпите момичета/ жени стават анорексии

Бреййй виждам, че си мн компетентен по темата.Очевидно не познаваш нито една анорексичка, булимичка, орторексичка и прочие.Жените стават такива заради ТЪПИТЕ мъже като тебе ето затва.Мога ли да попитам отде ти дойде тва послание че анорексичките са тъпи?Данеби от НЛО да ти да го пратиха по телепатичен път?

Град
    Стара Загора
    защото ако имаха малко повече акъл нямаше да се захващат с изтощаващи организма диети и щяха да са наясно с рисковете на диетата още преди да я започнат

защо някои успяват да изваят перфектни тела, а други стават грозни скелети? - защото не знаят как, защото горе нема никой

Мне не е точно така.Някои мога зашото има едно нешице наречено ген.Едни го имах хубав и си хапват доволно и са перфектни.С други обаче нещата не стоят така и клишета от сорта на "спри хляба и сладкото и спортувай" не действат при тях..
    рийш ли?

Град
    Стара Загора
    и кво като нямат ген за хубаво тяло? тва не значи че имат ген да са свине. всички могат да имат нормални тела, без да се стига до крайности.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Според мен отговора е да.Непрекъснато се показват едни определени типажи красота и като че ли другите един вид се елиминират и затова много жени се стремят да постигнаг еста стереотипна красота.
    Важното е да гледаме самите себе си и да преценяваме индивидуално дали се харесваме или не

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Да
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Това, че доста момичета не са способни на самостоятелно мислене е факт. До толкова приемат това, което им се предлага като модел на поведение, че стигат до крайности. Не знам как да го кажа... това са хора, които очакват някой друг да им свърши работата - да им измисли диета, облекло, начин на поведение. Ако искаш да отслабваш - правиш го както можеш, за да постигнеш това, което ти искаш. А това за гените...
    Това са врели некипели... Пък и замислете се - винаги можеш да ядеш според гена си да го ева. Това, че изяждаш 5 кила свинско на ден на малки порции, както се казва в списанието не помага.

Цаката е да не си тъп като коркова тапа и да мислиш с главата си, защото само хора, които нямат никаква връзка с главния биха живели както някой друг им казва без да се замислят дали е полезно или не. Малки душици...

^ Само да го видят "душиците", с парцалите ще те изядат. Подготви се за едни внушителни речи колко са умни и амбициозни, а ти си тъп.

Тогава имам късмет, че изобщо не ми пука.

Да, определено мисля, че като че ли се е създал някакъв еталон за красота и той се следва(поне от повечето, в това число и аз, за съжаление).

посочи ми ама 1 момиче което яде мазно свинско ахахахаха И това за гена аама съвсем не глупост.Ама не мисля че тряа въобще да споря с момче понеже на вас ама избощо не ви е ясно как стоят нещата.И без това вие пълнеете в пъти по трудно отколкото жените, заради тестостерона който задвижва метаболизма ви, което е научно доказано( или и тва е глупост).Нали ги гледам фр си през 2 часа ядат по 1 торба с кроясани, пици и прочие и ми мрънкат че са слаби и искат да напълняват.И после ще ме поучава момче.ХАХ

Абе... Изключително много уважавам момичета, които спортуват примерно. За да отслабнеш ти трябва преди всичко движение. Просто като видя някоя стройна красавица, която е слаба само заради някакви изчанчени диети и не може да отмести вратата ми става лошо. Как едни се сещат кое е важно (УМНИ !!! ), а други си стоят на дебелия задник и се жалват, че не им помагали никви диети? Всичко опира до мозъка и неговото приложение.
    И го казвам за втори път - винаги можеш да ядеш според тялото си! Не ти трябва да броиш калории, както написал някакъв експерт - просто мислиш с главата си. Пълнееш от малко - движиш се много.
    Пък тва, че съм момче хич не ми го пробутвай, не за това става въпрос.

Хаха наистина има значение че си момче, ама кактоискаш.Колкото до спорта съгласна съм има много момичета които ги мързи.Аз обаче ходя на фитнес 5 пъти в седм а другите 2 дни на тенис и пак не е достатъчно за да изглеждам както аз си искам.Разбери че не при всеки става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си