Ама аз не казвам не мен колко ми е по-лесно да отслабна и да ям повече. Това си го знам. Говоря, че ако някой е надъхан да спортува като теб примерно го прави без да се влияе от това, което пише по списанията или което му се казва от телввизора. Не чака друг да отслабне вместо него. Нали това е темата - момичетата не трябва да приемат толкова насериозно чуждите "съвети".
oпределено имат влияние
Влияе, защото все се показват едни високи, слаби, стегнати, не че е лошо, но все едно другите не стават. Засега не искам да бъда като тях, надявам се и а нататък.
ами има такова нещо.има сега в новини там за плеймейтки модели или кот ще да е.казват че вечев сички агенции бля бля търсят някви дет не са клиощави.ама погледнете им мерките и сами преценете. около стандарта 90-60-90 са.което си е доста труднопостижимо и не особенно често срещано срещано при обикновенните хорица
банната ;(
Nein!Първоначално написано от Little_Lady93
![]()
Какво значи не действа?! Че караш 2 дена без и после се натъпкваш като невидял ли...
Може човека да има промяна с обмяната или от сорта- тогава може да не действа.
Иначе дупе от маруля не става!Култово изречение и много вярно!
По темата-да, но хората с акъл не изпитват болна нужда да живеят по нечии чужди идеали и виждания за красота![]()
Das Feuer liebt mich
Самочуствието не се определя от акъла.Просто има хора с по- крехка психика, на които това не им понася.И да от маруля дупе нме става,но можеш ли да караш цял живот на зеленчуци и плодове?САМО на тях обаче.Защото аз само така в комбинация със адски мн спорт отслабвам.
За последен път ГЕН и СТРУКТУРА.Сиг си от тия слабичките дето си ядат по цял ден и си викат те сички са като мен ахахахах![]()
+Първоначално написано от pinki
въпреки че имам 1 съученичка и приятелка, която знае че теглото и е високо, но казва не ми пука..единственото от което може да се притеснява е затлъстяване..темерути, емоционални .. много![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Първоначално написано от IronShirt
Така е!Съгласна съм на 100%.Съобразяваш ли се с тялото си и с това какво ядеш,спортуваш ли си редовно и то както трябва няма да имаш проблеми.Воля това е което и нужно.Не ми ги разправяйте тия на мене,че е до гена това най-често ми е пробутвано от някоя 80кг,която я мързи да поспуртува или започне диета.Най-лошото може би,обаче е че и дори да се осъзнаят нямат мозъка да се поправят,понеже си мислят,че с рязко намаляне на храната или с пълното и отказане ще постигнат чудеса.Да,ама не!Дори и до ген да е няма невъзможни неща,стига да искаш.Вярво по принцип на човек му е предопределена фигурата,но ако едно 70% не зависи от тебе,то винаги можеш да се потрудиш над останалите.С една ябълка на ден и седене пред компа през останалата част от деня не се отслабва.Абе не става само с (не)ядене,трябва и якъл.
Иначе-да медията налага някакви стереотипи,но това не значи,че трябва да ги следим.Все пак живеем в реалния свят,не в телевизора!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
е добре но да ви кажа с мен как е..не ям почти нищо през деня една салата не повече..имам много движение и на фитнес ходя и сам 165 57кг и до там повече немога да сваля каквото и да правя..
{ }obicham te
{ }
Първоначално написано от petqgeorgievaa
Винаги ли си била така или си качила преди време?Иии защо ядеш толкова малко?Според мен проблема ти идва от това,че метаболезма ти се е забавил много,заради това че не ядеш почти нищо.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ами не преди бях около 48 49 кг после напълнях и сега до там сам...ами просто нямам апетит..и сега незнам как ще се събличам на морето..![]()
{ }obicham te
{ }
определено да...
кажете ми какъв е смисъл в реклама за крем против бръчки да има момиче на 25 години?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от firegirlll
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
естествено, че всички по телевизията трябва да са красиви. едва ли би ви било приятно да гледате някви маймуни, нали? ;д а и това си е един вид стимул. ако по тв- то не дават моделите с перфектните им тела, а и примерно във вашата среда няма хора с идеални мерки, то вие ще си казвате ''ами то е невъзможно да ги имаш'' и няма да се стремите да ги имате. съответно ще си тъпчете на 1 място, ще се успокоявате с ''не съм толкова зле'', няма да се опитвате да се усъвършенствате, а това си е лошо за самите вас. това, че някои хора прекаляват и се стига до анорексия и т.н., е друг въпрос. но не мисля, че по тв- то трябва да гледаме грозни хора, само заради тези вманиачените. в крайна сметка всеки си решава как, кога, какво да яде, тренира и т.н. и как изобщо да (не) се грижи за себе си.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)