- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един хорър
Абе, някой сеща ли се за името на един филм? Даваха го преди много време по Fox Life. Сещам се за една сцена от филма, в която една жена влиза в къщата си и намира кучето си обесено на вратата, с одрана кожа и от него тече кръв. Мисля, че някаква нейна съседка го е направила, защото не се понасяха.
Също се сещам, че ставаше въпрос за мъж, който е роден, когато и Светът е започнал да съществува, знае всяко едно събитие. И тоя мъж има антикварен магазин и който си купи нещо от тоя магазин, го сполетява нещастие.
Та?Някой случайно да се сеща? Ама въобще не мога да обяснявам...
преместена от мен
Ааааа сещам се за кой говориш. Беше свързан със Стивън Кинг и си спомням, че беше нещо от рода за всеки по нещо.
Ооооо ето.. този беше
http://zamunda.net/details.php?id=65371&hit=1
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Аз съвсем случайно попаднах на тоя филм. И да ти кажа честно, не мисля да повтарям, просто ми трябваше, за да го кажа на една приятелка.Първоначално написано от InnchetO
Не питайте как съм крещяла при гледката с кучето...Аз хванах филма някъде по средата и си ми изглеждаше абсолютно нормален, даже малко скучен, докато не станах свидетел на това, ххаха.
^оф аз като гледам нещо такова и после ме преследва гледката по една година ебаси![]()
Още имам спомени от Silent Hill...
![]()
предизвиквате ме да го тегля май
бях почвал книгата, ама ми се стори тъпня и я остайх
Тва е по една книга на Стивън Кинг. Имам първата част и ми е много интересна, ама не мога да си намеря втората![]()
За Самара знаеш ли?Първоначално написано от Bianca
![]()
Знам, ама не ща и да го гледам тоя филм. Защо, да не би да си го гледала?Първоначално написано от InnchetO
![]()
Аз много се впечатлявам от такива филмиМного ме държат после
![]()
Бианке, да направих тая грешка :Д
Оо .. на тоя филм само постера му видях и ми стана лошо![]()
Само не мога да разбера как Кийфър Съдърланд се е съгласил да участва в подобен филм... Не е в неговия стил.
Самара не се ли казва същност Тамара, ако да, въобще не е страшен а ако не, дайте линк да го видя.Първоначално написано от woshata
The Ring и всичките холивудски 'хоръри' пък са такива бози, абсолютни гаври...Shutter e единствения филм който е успявал да ме стресне наистина, перфектно направен :>
^Я кажи за какво се разправя, да си помисля дали да се стресирам до догодина![]()
нз оня с кладенеца дето по бтв го даваха около 4395и пътиПървоначално написано от Spider4eto
![]()
.!.
^ http://zamunda.net/details.php?id=27891&hit=1
това е филма, но двойката. Аз мисля, че него гледах, а еденицата не съмНезнам, но е шитав яко..
![]()
Сценария си е класически, дух преследва главния герой..но филма е направен перфектно, заслужава си гледането..(не го гледай сама(препоръчително), аз го гледах през деня и пак се оглеждах зад ъглите след тваПървоначално написано от InnchetO
)