- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един хорър
За това ставаше въпрос.Първоначално написано от Nam3less3
В Птиците и Психо няма и минимална тръпка. Ужасяващо ще да е да те нападат птици, но филма не ми/ни допада.
Туин Пиикс? И в него няма никакъв ужас, поне в първите 20 серии се развива по най-мудния начин.
Сетих се за Who Can Kill a Child? , а ще гледам A bell from hell и ако е този който си мисля- ужас на ужасите.
Braindead (1992) този филм е УНИКАЛЕН.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Е това вече е филм за менПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ще ме будиш после да те приспивамПървоначално написано от Joc
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мда, това са страшни филми за менеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
От доста време ми се забатачиха нещо програмите за гледане на филм, по-точно нещо не искат да се пускат субтитрите и си гледам филми от сървъра.
Помня, че преди време бях впечатлена от:
Creep. Накратко: една беше на някакво фирмено събитие, шефът й тръгна да я опипва и тя си тръгна. Докато чакаше метрото на станцията, се напи с едно малко шишенце водка и заспа. Щом се събуди, метрото беше заключено. Впоследствие си намери някаква приятелка - клошарка, която живее с мъжа си в някакво сервизно помещение в самата станция. Почнаха да чуват някакви звуци, ала-бала, докато накрая срещнаха едно отвратително същество. Имаше не една или две гнусни сцени. Накрая се оказа, че това чудовище е било човек, но баща му, който е бил химик, си е правел експерименти с него. Голяма фантасмагория, но после със седмици пищях, докато отивах до кухнята вечер.![]()
The Nun. Нищо особено, даже и ужаси не можеше да се нарече. Духът на някаква си монахиня преследваше новите попълнения и ги "прочистваше", като им тикваше душа със силно течаща вода там, където не трябва.![]()
Тамара. Направи ми някакво по-особено впечатление, въпреки че и той май не беше толкова заинтригуващ. После ми остана гадно чувство...
Готика. Отново накратко: млада психоложка се прибира към дома си в порой. За малко да блъсне момиче. Слизайки от колата, се оказва, че това е дух, който се вселява в нея. На другия ден психоложката става пациентка. Впоследствие се оказва, че е убила мъжа си по особено брутален начин. На няколко пъти духа се опитваше да я убие, на няколко пъти героинята бягаше от психиатрията, докато накрая отиде в една вила извън града, където ако не се лъжа, мъжа й ходеше по бизнес срещи. Самата вила беше полуразрушена, а обора имаше и няколко скрити помещения(едно подземно с няколко коридора, докато се стигне до съществената стая). Във въпросната стая Хали Бери намери кърваво легло, вериги и камера, на която си личат мъченията на няколко жени, включително и това, на момичето, чийто дух е обсебил психиатърката с цел да й покаже всичко и да предпази жертвата, която бе заключена там. Оказа се, че мъжът на героинята(виден доктор и директор на клиниката), заедно с приятеля му от гимназията, шерифа, са отвличали и са се гаврили с млади момичета тайно-тайно. Какво беше, а какво се оказа... Хареса ми филма, даже много.
Evil Breed The Legend of Samhain . Няма такъв филм. Пълен е с култови сцени. Имаше едно като чудовище, което отвличаше туристи и ги разчленяваше в една пещера. Една от сцените, на които с глас съм се хилила, е когато това същество хванало поредната жертва, някаква русокоска и я сложило на някакъв камък. Разрязало я и нали вече бърка да й вади вътрешностите, обаче вместо сърце, дроб и т.н. извади силиконов имплантант.![]()
Спускането(май беше). Някакви мадами обичаха да ходят в разни пещери и веднъж пак така отиват, обаче се оказва, че тази, която организира нещата, ги забила в някаква пещера, която никога не била "покорявана". Вътре малко по малко ги избиха пак разни гнусни същества, слепи, но със сууупер добър слух. Цялата идея беше да разсеят едната мадама, защото детенцето й беше починало. В крайна сметка остана само тя, всички други измряха. Никакъв изход не намери, съществата сигурно са продължили да я преследват, филмът завърши с това, как героинята е срещу дъщеря си и тортата й на рождения й ден. В същото време гледаш нейната халюцинация, само че тя и момиченцето всъщност са на някаква скала в тази пещера.
Току що изгледах това иначе толкова приятно филмче - Cannibal Holocaust. Нека кажа само, че отивам да повърна и се връщам.
филма като го изгледах останах леко разочарован... смисъл ясно нали, че е супер стар и т.н... Има си и някво очарование всичкото това дърво в киното, но книгата е къде къдеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Това ми е първата книга на Кинг
Гледах Needful Things и Misery, и са приятни, интересни и неангажиращи. Кажете някой подобни.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Insanitarium (200
http://www.youtube.com/watch?v=PhGGXxoQKMU
Доста кървав, страшен не бих казал.![]()
The Exorcism Of Emily Rose (2005)
http://www.youtube.com/watch?v=B0I3SAizRbk
Този е доста добър, има някои смразяващи сцени, като цяло ми хареса много! Препоръчвам го на всички. : )
Hostel 1 (2005)
http://www.youtube.com/watch?v=jYbaveZ0NYY
Hostel 2 (2007)
http://www.youtube.com/watch?v=xNjlZF9aJJk
Доста брутални сцени..Противен, отколкото страшен.
Сега се сещам за тези, съжалявам ако вече е писано за тях назад в темата, не съм я чел цялата.