- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моята територия ...
Моля ви помогнетеее!!! Проблемът е там, че имам 10000 табелки на врата "НИКОЙ ДА НЕ ВЛИЗА", ама резултат няма! Всеки си влиза като през завеса когато си пожелае и е много кофти ...Имате ли идея как да спра това![]()
![]()
![]()
сложи табела "Вход: 5лв." и една пощенска кутия... за парите
иначе това е манталитета на българина - ако е забранено да се гледа, трябва да се види, ако е забранено да се влиза, трябва да се влезе...
Като си купиш нов апартамент. Хахахаха, представям си само моето лапе (бъдещо де, все още не съм и планирала) да не ме пуска в собствения ми апартамент или част от него дори.
![]()
Айде разбирам да си имаш някаква кутия или куфарче (като мен напр.), ама в самата став да не влиза... К'во пък толкова има да крие един тийнейджър (да не кажа друго).
Playboy, FHM, Maxim... още трябва ли да изброявам![]()
За съжаление няма как да го спреш.Казвам ти го от личен опит.Освен да си сложиш ключ,но най вероятно ще стане по-зле.
И аз много мразя да ми се влиза в стаята ,казала съм на наще и на който и да е като влиза да чука,но уви..
Сложи си нова брава с ключ,която да се заключва и от вън и от вътре и само ти да имаш ключ.
ОМГ влизат ли ви в стаятаНЕ НИКОЙ НЕ ПРИПАРВА
![]()
Мерси за съветите. И моите попринцип чукат преди да влезнат, но понякога пропускат. Нищо нямам да крия, ама просто е малко неприятно.
По едно време и аз се бях раздразнила и бях предупредила да ми почукват, даже май и ръчно написани бележки лепях. Резултатът беше, че майка ми влизаше, когато и както й падне, а баща ми винаги почукваше(и продължава) преди да влезе. Майка ми така и не се научи, въпреки раздразненото ми поведение и няколкото истерични забрани да не припарва без да чука. Оттървах се от това гадно влизане без предупреждение в личната ми територия едва, когато нашите се разведоха и майка ми отиде да живее другаде, но не ти препоръчвам този вариант.![]()
аз, като бях малка, бях сложила едно листче ''вход- 5 стотинки'' на вратата и 1 кутийка до неяПървоначално написано от Tempest
![]()
не ми провървя много бизнеса, само от съжаление понякога ми даваха по 10 стотинки, ама иначе си влизаха напълно безразборно
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Хаха, брат ми си сложи такава табелка преди около година-беше на 9 и сега погледнах, че още си стои там.Принципно беше предназначена единствено за мен, но на мен не ми пука и си влизам на воля.Забрани почти никой не може да ми наложи, камо ли той, хъхъ.
Иначе, тея табелки не вършат почти никаква работа.
Щом толкова много искаш стаята ти да е неприкосновено място я заключвай.
едит-не, влизат, освен ако не им трябва за нещо,
нямат навика да ми тършуват из вещите, никога не са го правили,
а всъщност не съм им давала повод за някакви съмнения,
да крия нещо примерно и някакви такива истории.
Стаята си е моя и само моя и не обичам да ми се бърника тук и там.
това е![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сложи си някакъв райбер и ако се налага, го използвай. Ама нови брави, ключове... не е ли малко пресилено?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мале аз като малка слагах столове и табуретки зад вратата![]()
Сега нямам проблеми.. И двете врати са отворени, тъй че който и когато поиска може да ми дойде на гости![]()
По темата..Подкрепям само идеята за райбера.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Като гледам успяхте да нме доведете до някакво решение на въпроса .Изглежда ще махна табелки и глупости, а пък то рано или късно ще им се изпари желанието да влизат
![]()
П.П. Идеята за райбера кефи !!!![]()
ключ
Ключовете и сменянето на бравите наистина си е пресилено..
Райбера е добра идея
Помолиги въпреки всичко да чукат преди да влязат..
При мен - баща ми чука. А майка ми нахълтва (което понякога е леко дразнещо..), но има и моменти, когато се сеща, че трябва да почука преди да влезе..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ми те и наще нахълтват, ама аз съм се примирил с тва, щото стаята ми е едва ли не централна... между кухня и коридор...![]()
и аз имам табелка на вратата![]()
ама само майка ми почуква а баща ми си влиза съвсем спокойно (доста е дразнещо) ама идеята за райбера е яка
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Божеее-мойте дори ми дигат скандал ако си заключа стаята. Било си техния апартамент и съм нямал право и т.н.
леле с какъв кеф ще се изнеса като стана студент тая година![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Ддз, поговори с тях и те са били млади все пак. Сигурно ще те разберат, ако им го кажеш по подходящия начин.В моята стая майка ми почуква преди да влезе.
![]()
Заключваш и готово ;dd
Мама спи в моята![]()