- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моята територия ...
Да..Майка дори си подремва тук понкога![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В моята територия се влиза само чрез позвънявъне на тела.Никой не бива допускан да припари ако аз не реша да се разполага с стаитеАко някой влезне без предупреждение (по принцип няма как с ключ съм) най-много да види празни бутилки алкохол,или някой нелегално вкаран в къщата.И не съм съгласна с това "е какво чак толкова криете".Е има си какво да се крие повярвайте ми.
![]()
![]()
![]()
почукват ВИНАГИ!
Е, то това е ясно... Разбира се, ако имат някакво уважение към детето си. И също така да не се бърника тук и там. Но е тъжно в детска стая да има какво ТОЛКОВА да се крие (алкохол, любовници /Първоначално написано от bubblebabe
/, наркотици и т.н.).
Ама е нормално да им казвате, че на някое място не трябва да се бърника и ако е куфарче, ракла или каквото и да е да го заключвате...
Няма какво да търсят в стаята ми. Това е!
Аз не прекарвам почти никакво време в нея освен ако спа. По цял ден съм на тренировки а и нямам какво да крия от тях![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
И в моята си влиза всеки ма вече свикнах .. колкото до проблема ти .. сложи нова брава на вратата и ключовете само в тебе да са![]()
![]()
Аз нямам стаяА когато си имам (вероятно след няколко месеца) няма да искам да припарва никой
Много ще се кефя да си имам свое лично пространство
![]()
Ооо влизат и то много често, но хубавото е че сега правим нещо като ремонт и ще ремонтираме моята стая и ще си сложа врата с ключ и изобщо няма да ми дреме. Ще си се заключвам през нощта да не влиза брат ми или някой др. И когато излизам също ще я заключвам. Ще си бъде моята БЪРЛОГАТака че според мене за врата с ключ е най-добре, защото и аз преди имах ХИЛЯДИ табелки и простотии "ЧУКАЙТЕ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ" и от тоя сорт ама нямаше резултат.
Влизат влизат... и много обичат да стоят в нея![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ами влизат,излизат и мн често забравят да затворят вратата пък и компютъра е в моята стая и се налага да стоят тук понякога
при мен никой не влиза...
забранено е ..има табелка на вратата...пък и майка ми я е страх от мойта стая...може да се намерят интересни неща;...и затова просто не влиза...иначе може и да намери бутилки празни от кола/спрайт/бира/водка и някой/някоя приятелка на земята (случвало се е и ми е кофти после)![]()
Леле най-големите ми скандал са затова.С майка ми 100тици пъти сме я човъркали тая тема.Даже на мене не ми пречи толкова като съм вътре да влиза, ама тя насичкото отгоре рови насякъде.Нямам 1 местенце което да си е мое.И ми вика "живееш в мойте къща нямаш прево да лично пространство"Ебати!!! Мн се дразня.Апък искам да си крия някои мой неща, секи си има лични вещи нормално.Ако ние им ровим в чекмеджетата и чантите ква ще е реакциата?!Охх само като се сетя и се нанервам..
сложи си райбер от вътрешната страна на вратата и да мидим дали ще могат да влизат когато решат...ако те питат защо го правиш им кажи,че ти е писнало да не уважават личното ти пространство въпреки,че си ги помолил 1000 пъти и да видиш как съвсем скоро не ще чукат,ами ще известяват като имат намерение да идват![]()
да да ми оставят изгладени дрехи или да ми кажат,че е 3 часа и да ставам
аз знам какво да наравите.. ако ви влизат в стаята без да чукат и ви притесняват постоянно, отвърнете им със същото. Ако предварително знаете че се ебът, нахлуйте в стаята им без да чукате или ако спят пак влизайте , отидете да вземете нещо от шкафа им и ги събодете нарочно...
Каквото повикало -такова се обадило!
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
А ако и техните си сложат катинар на апартамента например ?!Първоначално написано от Lysit0
![]()
К'во пък криете.Аз лично боеприпасите и лентите със свастиката си ги крия в кутия от Jim Beam.Иначе ги чувам щом отворят вратата на хола.
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ми кажи им да не влизат.![]()
(знам,че не е мястото тук,но само да разказа-като малка и аз лепях такива неща.. не защото влизаха,а просто вратата да ми е украсена ;д
облепях кутиите от бонбони и режех процеп за писма..нещо като пощенска кутия..исках майка и татко от време на време да ми пишат и все проверявах в кутията ;д)
Хъх, ми мисля, че не можеш да ги спреш.![]()
Говори с тях.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Май наистина само с разговори ще се оправи. Тия табелки не вършат работа. Или поне при мен 1-2 пъти съм слагала ( само) и нищо не направиха. Най-добре си е с ключ. И аз като не искам да ми влизат в стаята заключвам, и свалям щорите.
Нищо не се вижда освен, ако не отключа друг начин да влязат няма.
Но попринцип рядко се заключвам, защото няма какво да крия. А и винаги вратата на стаята ми е отворена, и всички си влизат, излизат.
Иначе един цербер пред вратата и със сигурност никой няма да посмее да влезе.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Баща ми чука, майка ми си влиза без да пита.. Ехх и аз си мечтая за ключалка..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Каквото и да говориш с тях..нещата няма да се променят..И при мен беше така преди около година, но сега общо взето съм необезпокоявана xD Аз по принцип не прекарвам много време в стаята си, де, щото в хора ми е компютъра ;д
Влизат си когато искат. Проблем няма. Апартамента въобще не е мой, че да се разпореждам кой къде да не влиза. Пък и нямам нищо за криене![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.