.

Виж резултатите на анкетата: Влизат ли ви във стаята?

Гласували
106. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

17 16,04%
  • Да

89 83,96%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    In the middle of Nowhere
    Да..Майка дори си подремва тук понкога
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

В моята територия се влиза само чрез позвънявъне на тела.Никой не бива допускан да припари ако аз не реша да се разполага с стаите Ако някой влезне без предупреждение (по принцип няма как с ключ съм) най-много да види празни бутилки алкохол,или някой нелегално вкаран в къщата.И не съм съгласна с това "е какво чак толкова криете".Е има си какво да се крие повярвайте ми.

почукват ВИНАГИ!

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    почукват ВИНАГИ!
    Е, то това е ясно... Разбира се, ако имат някакво уважение към детето си. И също така да не се бърника тук и там. Но е тъжно в детска стая да има какво ТОЛКОВА да се крие (алкохол, любовници / /, наркотици и т.н.).

Ама е нормално да им казвате, че на някое място не трябва да се бърника и ако е куфарче, ракла или каквото и да е да го заключвате...

Град
    На стадиона за бягане.
    Няма какво да търсят в стаята ми. Това е!
    Аз не прекарвам почти никакво време в нея освен ако спа. По цял ден съм на тренировки а и нямам какво да крия от тях
    Running is my drug and I am overdosed ..

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    разбира се
    мама почуква и влиза
    тате почуква и чака отговор
    брат ми с трясък влиза без никакво предупреждение

Мега фен Аватара на lenito_sf
    И в моята си влиза всеки ма вече свикнах .. колкото до проблема ти .. сложи нова брава на вратата и ключовете само в тебе да са

Аз нямам стая А когато си имам (вероятно след няколко месеца) няма да искам да припарва никой Много ще се кефя да си имам свое лично пространство

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Ооо влизат и то много често, но хубавото е че сега правим нещо като ремонт и ще ремонтираме моята стая и ще си сложа врата с ключ и изобщо няма да ми дреме. Ще си се заключвам през нощта да не влиза брат ми или някой др. И когато излизам също ще я заключвам. Ще си бъде моята БЪРЛОГА Така че според мене за врата с ключ е най-добре, защото и аз преди имах ХИЛЯДИ табелки и простотии "ЧУКАЙТЕ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕТЕ" и от тоя сорт ама нямаше резултат.

Влизат влизат... и много обичат да стоят в нея
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Варна
    ами влизат,излизат и мн често забравят да затворят вратата пък и компютъра е в моята стая и се налага да стоят тук понякога

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    при мен никой не влиза...
    забранено е ..има табелка на вратата...пък и майка ми я е страх от мойта стая...може да се намерят интересни неща;...и затова просто не влиза...иначе може и да намери бутилки празни от кола/спрайт/бира/водка и някой/някоя приятелка на земята (случвало се е и ми е кофти после)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Леле най-големите ми скандал са затова.С майка ми 100тици пъти сме я човъркали тая тема.Даже на мене не ми пречи толкова като съм вътре да влиза, ама тя насичкото отгоре рови насякъде.Нямам 1 местенце което да си е мое.И ми вика "живееш в мойте къща нямаш прево да лично пространство" Ебати!!! Мн се дразня.Апък искам да си крия някои мой неща, секи си има лични вещи нормално.Ако ние им ровим в чекмеджетата и чантите ква ще е реакциата?!Охх само като се сетя и се нанервам..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    сложи си райбер от вътрешната страна на вратата и да мидим дали ще могат да влизат когато решат...ако те питат защо го правиш им кажи,че ти е писнало да не уважават личното ти пространство въпреки,че си ги помолил 1000 пъти и да видиш как съвсем скоро не ще чукат,ами ще известяват като имат намерение да идват

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Като си купиш нов апартамент. Хахахаха, представям си само моето лапе (бъдещо де, все още не съм и планирала ) да не ме пуска в собствения ми апартамент или част от него дори.

Айде разбирам да си имаш някаква кутия или куфарче (като мен напр.), ама в самата став да не влиза... К'во пък толкова има да крие един тийнейджър (да не кажа друго).
    Съгласна
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

да да ми оставят изгладени дрехи или да ми кажат,че е 3 часа и да ставам

аз знам какво да наравите.. ако ви влизат в стаята без да чукат и ви притесняват постоянно, отвърнете им със същото. Ако предварително знаете че се ебът, нахлуйте в стаята им без да чукате или ако спят пак влизайте , отидете да вземете нещо от шкафа им и ги събодете нарочно...

Каквото повикало -такова се обадило!

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Сложи си нова брава с ключ,която да се заключва и от вън и от вътре и само ти да имаш ключ.
    А ако и техните си сложат катинар на апартамента например ?!

Град
    морската столица
    К'во пък криете.Аз лично боеприпасите и лентите със свастиката си ги крия в кутия от Jim Beam.Иначе ги чувам щом отворят вратата на хола.

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Ми кажи им да не влизат.
    (знам,че не е мястото тук,но само да разказа-като малка и аз лепях такива неща.. не защото влизаха,а просто вратата да ми е украсена ;д
    облепях кутиите от бонбони и режех процеп за писма..нещо като пощенска кутия..исках майка и татко от време на време да ми пишат и все проверявах в кутията ;д)

Хъх, ми мисля, че не можеш да ги спреш.
    Говори с тях.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Май наистина само с разговори ще се оправи. Тия табелки не вършат работа. Или поне при мен 1-2 пъти съм слагала ( само ) и нищо не направиха. Най-добре си е с ключ. И аз като не искам да ми влизат в стаята заключвам, и свалям щорите. Нищо не се вижда освен, ако не отключа друг начин да влязат няма. Но попринцип рядко се заключвам, защото няма какво да крия. А и винаги вратата на стаята ми е отворена, и всички си влизат, излизат. Иначе един цербер пред вратата и със сигурност никой няма да посмее да влезе.

Loko Sofia
    Manchester United

Баща ми чука, майка ми си влиза без да пита.. Ехх и аз си мечтая за ключалка..
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Каквото и да говориш с тях..нещата няма да се променят..И при мен беше така преди около година, но сега общо взето съм необезпокоявана xD Аз по принцип не прекарвам много време в стаята си, де, щото в хора ми е компютъра ;д

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Влизат си когато искат. Проблем няма. Апартамента въобще не е мой, че да се разпореждам кой къде да не влиза. Пък и нямам нищо за криене
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си