- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моята територия ...
ротиделите ми влизат в мойта стая.. не ми е особен проблем..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от sssladuranka
![]()
при мене е същото като изключим нахалния брат
![]()
Е на тва му се вика нахално същество... а после се чудят защо само бленуваме за мига, в който ще станем на 18 и ще се ометем моменталически!Първоначално написано от Little_Lady93
ето със това съм напълно съгласна!!! аз веднъж го направих тва (тогава бях по-малка) и им казах, че сънувам кошмари и искам да спя при тях... незнайно как моментално се облякоха и не можах да ги изложаПървоначално написано от stefsi
но все пак ги хванах в крачка,а и те така и не разбраха, че аз знам
![]()
![]()
(ква съм зла само
)
аз на мойта врата имам само една бележка Knock First
определено мисля, че ако поне малко те уважават, би трябвало поне да чукат преди да влезнат, в противен случай си слагаш брава и забравяш!![]()
Сложи табелка на вратата, че мастурбираш няма да влязат![]()
Първоначално написано от D12Respect
![]()
Първоначално написано от plmn
Първоначално написано от adizitk1
Т'ва е вариант.![]()
Иначе, райбер.
аз съм си закачил един лист на врата "никой да не влиза преди да почука"![]()
емм..вземи си един ключ и се заключвай ;]]![]()
![]()
Еми направи табела.. : Почукай преди да влезеш !!! иначе такса 1 лв. (знам че е малко 1 лев ама мисля, че ако напишеш 5 лева ще си помислат, че нещо се базикаш и ще го приемат за шега.. а 1 лв. винаги можеш да ис го пойскаш .. не мога да го обясня добре,но мисля, че ме разбра )
![]()
I'd come for youu .. <3
![]()
еммм напишии който влезне 30 лв глоба и ако влезне му дигни сумата за другия път с 10 лв повече ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ауу и аз много се нервя майка ми като влиза в стаята ми и,големи скандали са били по този въпрос![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Значииии с тия табелки нищо нема да направиш.. напиши на един лист с главни букви: “КОЙТО ВЛЕЗЕ 500 ЛЕВА ГЛОБА"
![]()
.. ии тогава ше видим кой ше влезне : )
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)