- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 13 г. :0
здравеите не се отнася до мен а до една моя съу4ени4ка та историята е : наскоро ходихме на екскурзия и тя бе6е с мене ф една стая и гаджето и които е на 14 доиде и легна ф неиното легло ас се зачудих ама ни6то си не казах след което ас съм заспала .. и по0 едно време 4ух не там б3 .. и някво0 пъшкане охкане и 4ак на сутринта като се събудих тя спяха и видях целите завивки ф кръв легло си4ко .. ест сетих се кфо0 са правили обаче на 13 г . нямам думи ас например сега не бих го направила и точно за това скъсах с мин ми гадже вие какво мислите по въпроса ?![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
Че е курва. :PПървоначално написано от em4etyyy
![]()
Хабееееее![]()
Е па на 13 ... Разбирам екскурзия и т.н. , ама
![]()
![]()
![]()
Станислава
В днешно време вече и това е нормално.....за съжаление..
![]()
След като прочетох темата ти съвсем сериозно ми прилоша.
Всеки път като чуя нешо такова ми става много неприятно, въпреки че не е нещо ново под слънцето.Та това са дечица, божичко![]()
Винаги очаквай неочакваното!
как нормално я си представете 4е недаи си боже тфа момиче забременее![]()
ас напрао0 4е чудя на акъла и
![]()
![]()
Мисля за начало да си оправиш правописа и тогава да мислиш за секс както твоята френдка така и ТИ!Недей подпивай какво мислим,защото явно не е имало френдка,а твоето легло е било в кръв и ти си пъшкала и си правила секс с 14 годишното си гадже!Не може да пише още,пишки тръгнала да троши!Първоначално написано от em4etyyy
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Аз го направих на 14 и не съжалявам!Още сме си заедно.Обичам го и той ме обича..а аз не казвам `обичам те` на всеки!Бях готова ..исках го!
Прочетох всичко ,което трябваше да знам..последици..всичкоо!И просто се случи..![]()
Той е най-прекрасното нещо,което ми се е случвало!
абе ти чуваш ли се кво говориш 1. ас няма да го направя 2. ти не ме познаваш нито френдката ми 3. тва как пиша си е мои проблем ако 6те пишеш пиши по темата![]()
![]()
![]()
за Renate_Feliqr
Като НЕ приемаш критики,не искай съвети и въобще не пускай тема.....Първоначално написано от em4etyyy
Тя с куклите трябва да си е в 20;00h вкъщи ,а за секс тръгнала да ми пише...
извини ме обаче ас изрично казах че няма да го направя а тои ме обвинява ф не6то което не е вярно а правописа секи с фкуса си мене така ми харесва пове4е
за Lysit0
http://storage3.album.bg/b5a/urfjdc_...1_15647963.jpg
мм не се прави на света вода ненапита ..видях кво си качила![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
На тая твоя приятелка, докато стане на 18 6е са й разпрали гъза...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. снимка по бански ни6то ло6о
2.пуснала съм снимката за6тото такава е темата
Само темата ти утре да не е ''приятелката ми е бременна''....
brutalextazy2oo9 мо0же знам ли я кви ги праи тя ас знам за тоя случаи пък за др не знам а и с тва момче мисля 4е още са заедно [-o<
Що бе? Виж к'фо хубаво тяло има...Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
![]()
Първоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аб3 тва съм ас ! за снимката![]()
нея мисля че я няма ф този форум а и тя е по0 висока ут мене
Lysit0 ако темата е такава просто няма да повярвам сиг че я пускам пък и няма смисъл от такава тема те трябва да си решат кфо ще правят ако стане така![]()
Много яростна защита+оправдания...Защо ли?Първоначално написано от em4etyyy
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Ем тогава....честито мн яко тяло имаш!Първоначално написано от em4etyyy
![]()
а бе ся ... Яд ме е за 1 ... "А ми ако забременее" Ем извинявайте , ама то така се забременяваДееева м*м* стара ... Всяка 2ра ... Бременна съм или за хапчета да бягат ... Има хора с години се мъчат да забременеят и не могат , а вие от най-малкото и айде...
То ако беше толкова лесно...
Оправили са се на екскурзията , всичко както му е реда и готово.На 13, е колкото толкова , вече и това ще го считаме за нормално...
![]()
![]()
![]()
Станислава
Renate_Feliqr просто ми е наи-добрата фр .
Сега стойте с гледайте как темата от 2 страници ,за 10 минути ще стане на 5......
Аз спирам до тук.