.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ako ще от 5 години да са заедно,на 13 не му е времето за секс.Още са деца,недоразвити умствено и физически.Абе майната му вече,аман от тия тъпи деца.Да гледаме нашите да не са като тях!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

и ас съм на това мнение АС НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА НА МОЙТЕ ГОД . нека спрем наистина до тук .. но ако някой има 0о6те да добавя нека да каже
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    и ас съм на това мнение АС НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА НА МОЙТЕ ГОД . нека спрем наистина до тук .. но ако някой има 0о6те да добавя нека да каже
    АЗ имам, забележи удебелената буква в изречението ми. За другото нямам какво да коментирам безсмислено е.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на Shia
    И какво ,като го е направила.Като го иска прави си го,ти като не искаш недей.
    Аз проблем не виждам.

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    В днешно време вече и това е нормално.....за съжаление..
    +1

Re: секс на 13 г. :0

здравеите не се отнася до мен а до една моя съу4ени4ка та историята е : наскоро ходихме на екскурзия и тя бе6е с мене ф една стая и гаджето и които е на 14 доиде и легна ф неиното легло ас се зачудих ама ни6то си не казах след което ас съм заспала .. и по0 едно време 4ух не там б3 .. и някво0 пъшкане охкане и 4ак на сутринта като се събудих тя спяха и видях целите завивки ф кръв легло си4ко .. ест сетих се кфо0 са правили обаче на 13 г . нямам думи ас например сега не бих го направила и точно за това скъсах с мин ми гадже вие какво мислите по въпроса ?
    АМА ВИЕ ВИНАГИ СЕКС, СЕКС, СЕКС (написано е с голям шрифт да привлека внимание )

Очевидно е че момчето е пребило момичето, което е изрУд и обича да я бият.Не се сещам каква беше думата.А гаджето и толкова я е бил, че е започнала да кърви, и нали е обичала да я бият, почнала да се кефи и почнала да пъшка.Логично!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Аз проблем не виждам.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от IhateMYself
    Аз го направих на 14 и не съжалявам!Още сме си заедно.Обичам го и той ме обича..а аз не казвам `обичам те` на всеки!Бях готова ..исках го!
    Прочетох всичко ,което трябваше да знам..последици..всичкоо!И просто се случи..
    Той е най-прекрасното нещо,което ми се е случвало!
    +1

IhateMYself , твоята история е гузен негонен бяга.

Ще прескоча факта, че авторката е неграмотна и трябваше да й прочитам всеки пост по поне 2 пъти, че да си го преведа, а после и да разбера смисъла. Много интересно е как 14-годишен се намъква в леглото на 13-годишна, и то на екскурзия. Вярно, че по тея екскурзия пият и пушат като невидели, ами и вече и сефтето ли си правят там? Егати пропадналата работа.

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Аз проблем не виждам.
    И кво ли ? ... ем просто е завистлива
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Първо не е твоя работа - да малко е рано, но не е твоя работа.
    Второ пиши на език, който знаеш!

едит:
    извинявам се не съм дописъл второто Не Е
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Първо не е твоя работа - да малко е рано, но е твоя работа.
    и за последно моя ли е или не и аз пиша на език който знам просто да пиша "ас" ме кефи повече ( въпрос на избор )

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Да не разправям случаи като тези само че ... по-лоши ! НА 11 за 1 вечер 2 пъти с два различни !
    Ама em4etyyy не обръщай на другите внимание ! Те се нервят щото ги мразят такива "курви" или тея дето са почнали от малки ! Лично мен хич не ме интересува ! Който иска ,където иска с който иска ама после ще си носят последствията !
    А и правописа оправи !
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Асеновград
    Деца ... Аз до 8 ми клас си нямах гадже , даже ни беше срам да седим на един чин .. Сегашните хлапета , на 13 години , вече са сменили третото си гадже

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първо не е твоя работа - да малко е рано, но е твоя работа.
    и за последно моя ли е или не и аз пиша на език който знам просто да пиша "ас" ме кефи повече ( въпрос на избор )
    Като те гледам,не знаеш български.Тогава щеше да знаеш тънките разлики между това да пишеш 'з' и 'с','а' и 'ъ','о' и 'у' и 'в' и 'ф'.Но ще те видим на изпит догодина с този правопис дали ще пишеш както ти харесва.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

спрете да коментирате правописа ми така ми харесва така ще пиша !
    СЧИТАЙТЕ ТЕМАТА ЗА ПРИКЛЮЧЕНА !

абе това момиченце изобщо имал ицикъл че вече да прави секс...?аз не съм много по голяма ,но съм голяма притеснение и съзнавам нещата които ми с е случват.А на това момиченце явно изобшо не му пука....Ако не са сериозни и не могат да поемат отговорноста за постъпките си....е раничко.И за тия слънчица дето ми разказват как до 18 ще и се пръсне газът ще ме изивнявате това за виси от момичето.Аз го направих на 14 зза сажеление след време се разделих с момчето.Но съм си същата Недоверчивка и не давам дори целувка.... докато не се влюбя пак което едва ли ще стане скоро Зависи от момичето,може да е само момент на слабост нит о вие нито аз я познаваме и не можем да и предвиждаме бъдещето

Супер фен
    Тя до 18 трето дете ще чака
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    В днешно време вече и това е нормално.....за съжаление..
    мда май е така
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Абе те почнаха да раждат на по 12 години ти за едното му еб*не на 13 години се палиш хаха каквото и да се случи в тая държава няма да ме учуди вече...
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Баси консервите дето сте... Да правят каквото си искат... Само се месите в на хората работите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Баси консервите дето сте... Да правят каквото си искат... Само се месите в на хората работите
    Не,ние не се месим,а коментираме.
    И за обида ли трабва да приема това,че не одобрявам момиченца на 13 да се чукат?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: секс на 13 г. :0

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    здравеите не се отнася до мен а до една моя съу4ени4ка та историята е : наскоро ходихме на екскурзия и тя бе6е с мене ф една стая и гаджето и които е на 14 доиде и легна ф неиното легло ас се зачудих ама ни6то си не казах след което ас съм заспала .. и по0 едно време 4ух не там б3 .. и някво0 пъшкане охкане и 4ак на сутринта като се събудих тя спяха и видях целите завивки ф кръв легло си4ко .. ест сетих се кфо0 са правили обаче на 13 г . нямам думи ас например сега не бих го направила и точно за това скъсах с мин ми гадже вие какво мислите по въпроса ?
    Мисля за начало да си оправиш правописа и тогава да мислиш за секс както твоята френдка така и ТИ!Недей подпивай какво мислим,защото явно не е имало френдка,а твоето легло е било в кръв и ти си пъшкала и си правила секс с 14 годишното си гадже!Не може да пише още,пишки тръгнала да троши!
    Все ми думите от клавиатурата

Мила, толкова ще съжаляваш след години. Сега ти е кеф да те прикават, че се е*еш но когато станеш на 18-19 и искаш серьозен приятел никой няма да те търси.

То не знае пикае ли му се, ебе ли му се...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    спрете да коментирате правописа ми така ми харесва така ще пиша !
    СЧИТАЙТЕ ТЕМАТА ЗА ПРИКЛЮЧЕНА !
    Напълно дебилно мнение. Еми дай да събираме чичковците от БАН и да променяме правописните норми на българския език защото така ти харесва?
    На теб може много неща да ти харесват, научи се, че понякога "харесва ми" не е критерии.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

скоро чакаме тема: 'приятелката ми на 13 е бременна...хеллп !'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си