- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 13 г. :0
Ako ще от 5 години да са заедно,на 13 не му е времето за секс.Още са деца,недоразвити умствено и физически.Абе майната му вече,аман от тия тъпи деца.Да гледаме нашите да не са като тях!![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
и ас съм на това мнение АС НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА НА МОЙТЕ ГОД .нека спрем наистина до тук .. но ако някой има 0о6те да добавя нека да каже
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
АЗ имам, забележи удебелената буква в изречението ми. За другото нямам какво да коментирам безсмислено е.Първоначално написано от em4etyyy
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
И какво ,като го е направила.Като го иска прави си го,ти като не искаш недей.
Аз проблем не виждам.
+1Първоначално написано от Lysit0
![]()
АМА ВИЕ ВИНАГИ СЕКС, СЕКС, СЕКС (написано е с голям шрифт да привлека вниманиеПървоначално написано от em4etyyy
)
Очевидно е че момчето е пребило момичето, което е изрУд и обича да я бият.Не се сещам каква беше думата.А гаджето и толкова я е бил, че е започнала да кърви, и нали е обичала да я бият, почнала да се кефи и почнала да пъшка.Логично!
+1Първоначално написано от IhateMYself
![]()
IhateMYself , твоята история е гузен негонен бяга.
Ще прескоча факта, че авторката е неграмотна и трябваше да й прочитам всеки пост по поне 2 пъти, че да си го преведа, а после и да разбера смисъла. Много интересно е как 14-годишен се намъква в леглото на 13-годишна, и то на екскурзия. Вярно, че по тея екскурзия пият и пушат като невидели, ами и вече и сефтето ли си правят там? Егати пропадналата работа.
И кво ли ? ... ем просто е завистливаПървоначално написано от bog4eto
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първо не е твоя работа - да малко е рано, но не е твоя работа.
Второ пиши на език, който знаеш!
едит:
извинявам се не съм дописъл второто Не Е
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първо не е твоя работа - да малко е рано, но е твоя работа.
и за последно моя ли е или не![]()
и аз пиша на език който знам просто да пиша "ас" ме кефи повече ( въпрос на избор )
![]()
Да не разправям случаи като тези само че ... по-лоши ! НА 11 за 1 вечер 2 пъти с два различни !![]()
Ама em4etyyy не обръщай на другите внимание ! Те се нервят щото ги мразят такива "курви" или тея дето са почнали от малки ! Лично мен хич не ме интересува ! Който иска ,където иска с който иска ама после ще си носят последствията !
А и правописа оправи !
ваУ рокс
Grell
Деца... Аз до 8 ми клас си нямах гадже , даже ни беше срам да седим на един чин
.. Сегашните хлапета , на 13 години , вече са сменили третото си гадже
![]()
Като те гледам,не знаеш български.Тогава щеше да знаеш тънките разлики между това да пишеш 'з' и 'с','а' и 'ъ','о' и 'у' и 'в' и 'ф'.Но ще те видим на изпит догодина с този правопис дали ще пишеш както ти харесва.Първоначално написано от em4etyyy
спрете да коментирате правописа ми така ми харесва така ще пиша !
СЧИТАЙТЕ ТЕМАТА ЗА ПРИКЛЮЧЕНА !
абе това момиченце изобщо имал ицикъл че вече да прави секс...?аз не съм много по голяма ,но съм голяма притеснение и съзнавам нещата които ми с е случват.А на това момиченце явно изобшо не му пука....Ако не са сериозни и не могат да поемат отговорноста за постъпките си....е раничко.И за тия слънчица дето ми разказват как до 18 ще и се пръсне газът ще ме изивнявате това за виси от момичето.Аз го направих на 14 зза сажеление след време се разделих с момчето.Но съм си същата Недоверчивка и не давам дори целувка....докато не се влюбя пак което едва ли ще стане скоро
Зависи от момичето,може да е само момент на слабост нит о вие нито аз я познаваме и не можем да и предвиждаме бъдещето
Тя до 18 трето дете ще чака![]()
nicolepcd
мда май е такаПървоначално написано от Lysit0
LoVe iS tHe aNsWeR
Абе те почнаха да раждат на по 12 години ти за едното му еб*не на 13 години се палиш хаха каквото и да се случи в тая държава няма да ме учуди вече...
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Баси консервите дето сте... Да правят каквото си искат... Само се месите в на хората работите![]()
![]()
Не,ние не се месим,а коментираме.Първоначално написано от noproblembitch
И за обида ли трабва да приема това,че не одобрявам момиченца на 13 да се чукат?
Все ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от Renate_Feliqr
![]()
Мила, толкова ще съжаляваш след години. Сега ти е кеф да те прикават, че се е*еш но когато станеш на 18-19 и искаш серьозен приятел никой няма да те търси.
То не знае пикае ли му се, ебе ли му се...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Напълно дебилно мнение. Еми дай да събираме чичковците от БАН и да променяме правописните норми на българския език защото така ти харесва?Първоначално написано от em4etyyy
На теб може много неща да ти харесват, научи се, че понякога "харесва ми" не е критерии.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com