.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    ДА, МЕЖДУ МЕН И ЧИЧКО СТОМАТОЛОГ ВИНАГИ Е ЦАРЯЛО ХАРМОНИЯ И ЛЮБОВ

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    НЕ мисля, че съществува вечна любов - след дълго време остава ужажението м/у партньорите и това, че са свикнали един с друг (лично мое мнение)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    3а мен съществува.Аз я изпитвам в момента.Пред нищо и никой няма да се спрем с гаджето ми,за да сме заедно.

мнгоо голяма глупост каза но както ида е по темата

няма нищо вечно , любовта... компромисите към другия в името на силните чуства , копнежа , страстта , всичко..... отминава с времето , насищаш се , друго е че после вече си свикнал и любовта страстта става едно добро ПРИЯТЕЛСТВО което не е ненормално.. а също любовта отминава и с годините , не с годините прекарани с 1 жена а годините като възраст на 20 си разгонен но на 35 дори и да не си срещнал сериозна жена и да си ерген по някаква си причина повече мислиш за матРЯЛни неща от колкото за любов , с такова впечатление сам останал аз
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не !

Супер фен Аватара на gabsit000
    няма нищо вечно на тоя свят..и любов вечна няма... !!!!!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

амииии от една страна иска ми се да има но май няма
    Be yourself !

В крайна сметка въпроса за "вечната любов" се оказа нещо подобно на това, дали сте виждали "бял еднорог"? - Всеки е чувал за нея, но никой не я е виждал...

вярвам във вечната любов,наистина..
    за пример давам баба ми и дядо ми [родителите на майка],които след 40 години брак продължават да са щастливо женени.
    все още са влюбени...личи си...супер сладки са като си викат на омалителни имена...страхотни са.
    и двамата са чудесни хора и вярвам,че наистина са родени един за друг,открили са се и сега ще са заедно докато смъртта ги раздели.
    всеки път,когато имам съмнение за любовта се сещам за това между тях и си връщам вярата.
    вечната любов съществува,но да я откриеш е изключително трудно,а за много дори невъзмоно...
    и как може хора,които изобщо не са се сблъсквали с нещо подобно,толкова категорично да твърдят,че не съществува...това,че не сте я изпитвали не значи,че я няма...пък наистина няма как да я изпитате..вечната любов като това чувство за повечето е нещо ново.
    много `любови` може да има,докато открием едната...единствената,а може изобщо и да не я намерим...въпрос на късмет донякъъде.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    ...много `любови` може да има,докато открием едната...единствената,а може изобщо и да не я намерим...въпрос на късмет донякъъде.
    Може и да си прав за това, като се замисля...

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Съществува разбира се

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Aбе вярвам ,че има и се надявам да съм права ... с времето ще разбера :]

Повече от половината тийнове смятат,че щом имат гадже и уж се обичат,ще са заедно цял живот.ПЪЛНА ЗАБЛУДА! Често срещам такива,които ходят от месец-два и изведнъж: ТИ И АЗ-FOREVER! ,,,, . Осъзнайте се малко.Знаете ли кооооолко любови ще имате през живота си?!
    Така..по темата.
    Ами мисля,че има-да.Но не можеш да я срещнеш на тази възраст.
    Има много стари хора,които са заедно от 30-40-50 години и още се обичат.
    При някои други любовта изчезва,което също е нормално.Както преди мен казаха-свикват един с друг,но онази изпепеляваща любов,която я е имало в началото просто изчезва.
    Трудно е да срещнеш човек и с ръка на сърцето за заявиш,че ще останете заедно за цял живот.
    Трудно,трудно,но понякога факт.
    И аз ще дам пример с баба ми и дядо ми.Баба ми се е омъжила още на 19-20,а дядо ми е бил около 10 години по-голям от нея.Живяха дъъъъъълго и много щастливо заедно и се обичаха.Е,това за мен е вечна любов.
    /мир на праха на дядо./

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Според мен не. В един момент след като се оженят, направят деца и ги отгледат мъжът и жената си стават просто приятелчета..партьнори в живота.
    ми да и това го има и според мен е едно от най-важните неща в брака,но това не пречи на хората да продължавата да се обичат като преди,може би не с всички е така,но мисля че има и такива хора и се надявам аз да съм една от тях
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Не !

Нищо не е вечно.Значи и любовта не е...

Има !
    Въпрос на късмет е дали ще я намериш и ще осъзнаеш или няма да я намериш и ще твърдиш, че несъществува.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Зависи от хората.Ако се разбират и обичат ще са щастливи вечно! :]
    Humans need fantasy to be human.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Аз мисля, че проблема е в това, че се смята, че любовта е само една. Има разновидности майчина любов, братска любов, еротична любов, приятелска любов. Приятелската и еротичната любов правят любовта, за която всички говорят. Нима никой от вас не обича цял живот родителите си. Според мен няма вариант, в който обичаш общо без любовта ти да е насочена към даден обект или човек, защото тя е проявление на дадена активност, ако не я насочваш нанякъде как тогава обичаш. С какво се доказва това? Айде стига толкова
    +1

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Аз мисля, че проблема е в това, че се смята, че любовта е само една. Има разновидности майчина любов, братска любов, еротична любов, приятелска любов. Приятелската и еротичната любов правят любовта, за която всички говорят. Нима никой от вас не обича цял живот родителите си. Според мен няма вариант, в който обичаш общо без любовта ти да е насочена към даден обект или човек, защото тя е проявление на дадена активност, ако не я насочваш нанякъде как тогава обичаш. С какво се доказва това? Айде стига толкова
    +1
    тва по скоро според мен е за разликата между Обич и Любов...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Вечна любов - може и да има,може и да няма ! Вечна любов е възможно да има но чак ,когато вече си по-зрял.

Град
    бълХаристан
    съществува! вечно ще обичам себе си, нищо не може да ме накара да се намразя или да си стана безразличен към мен си.
    тва е

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    съществува! вечно ще обичам себе си, нищо не може да ме накара да се намразя или да си стана безразличен към мен си.
    тва е
    +1

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Мисля,че съществува нещо като търсачка,ама кой да си прави труда .

По темата: Ми вечна любов едва ли,но виж сега спомена от тая любов едва ли ще ти избяга толкоз лесно.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Според мен не. В един момент след като се оженят, направят деца и ги отгледат мъжът и жената си стават просто приятелчета..партьнори в живота.
    Вечна любов може и да няма, но вечна обич има. Аз поне се надявам на това. разбира се, ако съумее човек да вижда разликата между тези неща. Иначе и аз ще си обичам себе си цял живот. Много ясно, че ще обичам сестра си, родителите си...Дали ще обичам приятеля си вечно не знам. Ще ми се сърцето ми да не остане безразлично....Това е най-лошото всъщност.

Хм, вечна любов?! А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ТОЧНО ИМАТЕ В ПРЕДВИД .. защото дори и да е вечна това не означава,че няма да има трудности и че всичко ще бъде в розово .. Въпросът е човекът до теб да те подкрепя и разбира .. И чувствата му към теб да са чисти ,а дали ще е вечна - това никой не може да каже .. И според мен това,че чувствата след време се променяли е вярно,но не означава ,че охладняват ,а че са по-спокойни .. Че вече не си създаваш някакъв идеал ,в който безрезервно вярваш,а че приемаш човека до теб такъв ,какъвто е и го желаеш с , не въпреки всичките му недостатъци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си