- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли вечна любов?
ima ve4na lubov.....
vmomenta q izpitvam no neznam do kade 6te stigne ve4e sme zaedno ot dosta vreme za koeto se radvam razbirase no 4estno da kaja ponqkoga
mi idva da mu kaja neiskam pove4e da se vijdame,no posle sajalqvam 4e sam izrekla tezi dumi........
ta za men ima ve4na lubov........![]()
![]()
![]()
![]()
Няма. Това го има само по филмите.
Към хормоните, които предизвикват чувството на любов, се развива толерантност.Първоначално написано от lipstik
ima ve4na lubov.....
vmomenta q izpitvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Кратко и ясно..НЕ!
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Да, съществува! Дали някой я е намерил или не ... но съществува. Съществува такова чисто, силно и истинско чувство, което да продължава до Края. Познавам хора, чуято любов е вечна. Много е красиво и романтично да намериш човека, с когото да я споделиш![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Според мен вечна любов едва ли има . Има такава любов,която е оставила най-голям отпечатък в живота ти и никога няма да я забравиш . Може би първата любов е някак си вечна . Незнам ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Има, обаче не всеки, който я срещне успява да я задържи... Всички искат да им е лесно и ей така хоп просто да няма никакви проблеми. А тяхното наличие не прави любовта по-слаба, даже май напротив - вечна и безпроблемна връзка/любов според мен са взаимноизключващи се...
Не казвам да се избиваме де, ама все пак...
Аз да те питам:съществуват ли вечни хора?
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.