- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса - при ерекция се изкривява - сериозна тема
сдфсфсфсдф
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от nicknaame
На 20 съм
Има *криви пениси* .. Твоя такъв ли е?
Да си имал случайно бурни сексуални контакти или травми по време на секс? Да си прихващал някаква "срамна" болест преди това да се случи? Как си с килограмите (наднормено тегло)? имаш ли някакви общи заболявания на съдовата и сърдечната система? Обикновенно подобни състояния се получават при механичен проблем или травма или системно заболяване. Тези подробности трябва да се изяснят за да се помогне!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Това не е ли нормалноМоя също криви на ляво откакто се помня и сега съм на 13... Мисля си че е заради тренировките с дясната ръка
Защото като го хвана с дясната са като едно
![]()
Да не те притеснява това пич аз съм чувал от адски хора че няма мъже с перфектно прав член..![]()
Абе хора,това,което му викате крив пенис,се нарича мъжки полов орган,то си е нармално да става така
Това, което младежа по-горе описва като събитие се е случило, както той каза "ОТ СКОРО", а иначе естествено и нормално е ако пенисаПървоначално написано от john95
е крив! Всяко "ОТ СКОРО" и "ВНЕЗАПНО" не се смята за норма, а за патология!Първоначално написано от john95
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от мъжа и посоката на закривяване
![]()
аа добре съжалявам за изказването неподготвенПървоначално написано от DrSmurph
![]()
Може да си го счупил.
И аз имам същият проблем с изкривяването от няколко месеца (1-2) и понеже ми е 18 см и преди като тренирах с него така да се каже и си мислех че е от тези неща и се уплаших и спрях... но все още е към 1 см изкривен на ляво.... бих искал да се допитам с някой който ги разбира тия неща за да знам какво да направя за да не е изкривен, аз съм на 16 години.