.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с пениса - при ерекция се изкривява - сериозна тема

сдфсфсфсдф

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с пениса - при ерекция се изкривява - сериозна т

Цитирай Първоначално написано от nicknaame
    Амии проблема е следния - от скоро време пениса ми се "чупи" на 1 см над основата когато е в ерекция...В нормално състояние си е ок, но като получа ерекция и в лявата страна на стъблото на 1цм над основата става чупка и пениса ми стои силно закривен наляво....като го бутна надясно ме боли....Това е от няколко месеца мислех че ще се оправи само така както се е получило но явно не...Някй от вас да знае нешо за такова състояние ? ((
    ВЪЗРАСТ?!

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Има *криви пениси* .. Твоя такъв ли е?
    да

Супер фен
    Град
    Sofia
    Да си имал случайно бурни сексуални контакти или травми по време на секс? Да си прихващал някаква "срамна" болест преди това да се случи? Как си с килограмите (наднормено тегло)? имаш ли някакви общи заболявания на съдовата и сърдечната система? Обикновенно подобни състояния се получават при механичен проблем или травма или системно заболяване. Тези подробности трябва да се изяснят за да се помогне!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Това не е ли нормално Моя също криви на ляво откакто се помня и сега съм на 13... Мисля си че е заради тренировките с дясната ръка Защото като го хвана с дясната са като едно

Да не те притеснява това пич аз съм чувал от адски хора че няма мъже с перфектно прав член..

Град
    Sofia
    Абе хора,това,което му викате крив пенис,се нарича мъжки полов орган,то си е нармално да става така

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Това не е ли нормално Моя също криви на ляво откакто се помня и сега съм на 13... Мисля си че е заради тренировките с дясната ръка Защото като го хвана с дясната са като едно

Да не те притеснява това пич аз съм чувал от адски хора че няма мъже с перфектно прав член..
    Това, което младежа по-горе описва като събитие се е случило, както той каза "ОТ СКОРО", а иначе естествено и нормално е ако пениса
    откакто се помня
    е крив! Всяко "ОТ СКОРО" и "ВНЕЗАПНО" не се смята за норма, а за патология!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia

зависи от мъжа и посоката на закривяване

Цитирай Първоначално написано от DrSmurph

Това, което младежа по-горе описва като събитие се е случило, както той каза "ОТ СКОРО", а иначе естествено и нормално е ако пениса
    откакто се помня
    е крив! Всяко "ОТ СКОРО" и "ВНЕЗАПНО" не се смята за норма, а за патология!
    аа добре съжалявам за изказването неподготвен

Може да си го счупил.

Question Проблем с пениса - при ерекция се изкривява - сериозна тема

И аз имам същият проблем с изкривяването от няколко месеца (1-2) и понеже ми е 18 см и преди като тренирах с него така да се каже и си мислех че е от тези неща и се уплаших и спрях... но все още е към 1 см изкривен на ляво.... бих искал да се допитам с някой който ги разбира тия неща за да знам какво да направя за да не е изкривен, аз съм на 16 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си