- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Ако вчера съм правила секс,а днес ми е дошъл цикълът няма шанс да съм бременна нали?![]()
Малко тъпо звучи,но незнам за какъв период от време се опложда яйцеклетката..
Тоест ако от акта до менструацията има по-малко от 24 часа има ли как цикъла да дойде,а след него да стане оплождането ..
Извинявайте,може би въпросът е тъп но никой не се е родил научен![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Щом ти е дошъл не си бременна.
Офф не си бременна бе , ех като почнете ... А и да не се е точил в теб , че да се притесняваш![]()
![]()
Станислава
Моля ви,преди да се ебете почетете малко за темата!
Всеки път когато зададете тъп въпрос,едно бебе тюленче умира!А вие не искате това,нали?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Без да искам да създавам излишна паника, обаче теоритично е напълно възможно да си бременна, въпреки цикъла си. Когато едната яйцеклетка излиза, следващата се подготвя и има една лека и слаба вероятност тя да бъде оплодена. Едно време като бях ученичка госпожицата ми по биология го обясни така. Ама едва ли. Успех!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Е то според теорията на вероятностите, вероятността да умреш от удар на метеорит е по-голяма, отколкото да умреш при самолетна катастрофа, ама не става така (не се шегувам)Първоначално написано от Lady_AMG
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мнее.... по-вероятно е да я блъсне летяща чиния....Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
![]()
![]()
можеби... та как ще го кръстите?![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
А той свърши ли в теб?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър