.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Предпочитания в секса !

Здравейте !
    Момичета , момчета как предпочитате половия член на партнъора ви ?!

1.Гладко избръснат.
    2.Небръснат.
    3.Бръснат , но в някаква формичка.

Е ваш ред е
    Just be YourSelf

Аз лично : 1.Гладко избръснат
    Just be YourSelf

Фен
    Град
    Plovdiv
    първото
    Истински ценните неща са невидими за очите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Все ми е тая
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Абе бръснат, колко гладко не претеднирам особено, колкото толкоз, ама все пак да е бръснат, може и на 3 дена примерно, но да си личи, че има желание

Ако пък това има кой знае колко голямо значение за хора, които се обичат пък на Според мен няма значение толкова, макар че сега ще чакам да ми се изкарат всичките доводи за хигиена, естетика и какви ли още не дивотии, които нямат много общо
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ако пък това има кой знае колко голямо значение за хора, които се обичат пък на Според мен няма значение толкова, макар че сега ще чакам да ми се изкарат всичките доводи за хигиена, естетика и какви ли още не дивотии, които нямат много общо
    Ема няма как иначе .... Все някой трябва да си наложи мнението само защото не му харесват отговорите
    По темата: Приятелката ми не е на "инспекция" важното е да съм с нея, пък дали е бръсната или не няма разлика
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ема няма как иначе .... Все някой трябва да си наложи мнението само защото не му харесват отговорите
    По темата: Приятелката ми не е на "инспекция" важното е да съм с нея, пък дали е бръсната или не няма разлика
    Нещо намекваш ли
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    секс правят НЕ САМО хората , които се обичат е и все пак едва ли е много приятно да се шматкат косми из устата.. :P то едва ли ще е много гладко особено ако е с бръснач ама поне да не са и много дълги

Cruel Intentions

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Все ми е тая

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    секс правят НЕ САМО хората , които се обичат е и все пак едва ли е много приятно да се шматкат косми из устата.. :P то едва ли ще е много гладко особено ако е с бръснач ама поне да не са и много дълги
    Чети внимателно, написах от хора, които се обичат!!!

Град
    Момини Цици
    ами попринцио ми допада 1-вото.. но ако става дума за приятелят ми.. ще го приема така както той мисли че на него му е добре

Аз го предпочитам с борови иглички
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си