- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предпочитания в секса !
Здравейте !
Момичета , момчета как предпочитате половия член на партнъора ви ?!
1.Гладко избръснат.
2.Небръснат.
3.Бръснат , но в някаква формичка.
Е ваш ред е![]()
Just be YourSelf
първото
Истински ценните неща са невидими за очите
Все ми е тая
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абе бръснат, колко гладко не претеднирам особено, колкото толкоз, ама все пак да е бръснат, може и на 3 дена примерно, но да си личи, че има желание![]()
Ако пък това има кой знае колко голямо значение за хора, които се обичат пък на![]()
![]()
Според мен няма значение толкова, макар че сега ще чакам да ми се изкарат всичките доводи за хигиена, естетика и какви ли още не дивотии, които нямат много общо
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ема няма как иначе .... Все някой трябва да си наложи мнението само защото не му харесват отговоритеПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
По темата: Приятелката ми не е на "инспекция" важното е да съм с нея, пък дали е бръсната или не няма разлика![]()
De-Phazz - Anchorless
Нещо намекваш лиПървоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
секс правят НЕ САМО хората , които се обичатПървоначално написано от Ilikeliljon
е и все пак едва ли е много приятно да се шматкат косми из устата.. :P то едва ли ще е много гладко особено ако е с бръснач ама поне да не са и много дълги
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от Extremescream
Чети внимателно, написах от хора, които се обичат!!!Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
![]()
Аз го предпочитам с борови иглички![]()
Голям размер на картинката! /machoka/