Мда,те още 1ви клас носят сутиени там са се напраскали ми приличат на някви какичкиПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
![]()
А до момичето пуснало темата : Малка си още,тепърва се развиваш - както казаха вече.Вярно че ти е гадно и неудобно,но ако сама се чувстваш добре в кожата ти тези неприятните коментари не трябва да ти правят впечатление.Ще порснеш на височина,ще наедрееш,ще се промениш доста и това ще стане до 18 годишна възраст.Самото развитие не е до ген - не знам кой си го е втълпил товаСвързано е с хормоните,с развитието на организма,с всичко случващо се в теб под влиание на живота ти :] Живей добре и да не ти прави впечатление бюста.
![]()
П.П.: Аз съм момиче на 15 години и гърдите са ми колкото шепичка и половина.Като бях на твоите години/сякаш е било отодавна/ се бях комплесирала от факта че всички около мен бяха като булдозери а аз като връхче на кърфичка.Намери красивото в теб и съм сигурна,че няма да ти прави толкова впечатление бюста.Почувстваш ли се сама добре,и другото ще изчезне
![]()
![]()
Скиф ся казвам спец за мене ако ми харесаш по характер и въшно да си добре гурдите ти хич няма да ги гледам . Не харесвам дадено момиче заради бюстаЗатва хич не се притеснявай апак има мегдан да ти пораснат още и да по наследствен ген се предават мисля
На 13 какво толкова искаш да имаш? Ти едва си влязла в пубертета. А и, ако жените в семейството ти не са с голям бюст не очаквай при теб да е друго. Тялото ти се променя по собствен начин и ти не можеш да го контролираш. Това е работа на гените и хормоните.Първоначално написано от surcegirl
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
за ко я изкаррахте тая тема![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от vellvet
![]()
Щом до 13 няма значи няма да порастнат много?!?! Че те сега започват да се развиват
Може и до 15 да няма нищо и после за 1 година да станат големи...
Ако и от на майка ти и от на баща ти рода жените имат цици, 99% и ти ще имаш![]()
Дам, и това е по ген. Не се притеснявай, няма да остнеш плоска. Просто по-късно ще се развият.
Еми до ген е според мен макар че и други неща играят роля. Ама обикновено към 13-14 започват да растат интензивно.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Има време
Спокойно!
1.Аз съм МОМЧЕ,но не гледам само там,е,вярно е,че се гледа и външния вид,но не се притеснявай и не се комплексирай. Същото е при момчетата само че ние се комплексираме от това,дали някой,с извинение за малките деца, има по-голям 'уй от другия или не.
Не се притеснявай,всичко ще порасне с времето.![]()
не е важно колко е голям, а как работи.Първоначално написано от iwancho
иначе не харесваме малките цици, ама виж ванката че те земе, той не подбира.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тва не означава, че пак няма да са малки в сравнение с на останалитеПървоначално написано от elito6754
малко са тия, на по-които късно им израстват големи цици.
в тая криза 5 хилки са си бая цифра.Първоначално написано от DimovB
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бой се мила, изведнъж ще наедрееш. А и да не станеш Памела Андерсън, няма страшно, малките гърди си имат и няколко предимства:
1. Вероятността да развиеш рак е по-малка.
2. Не увисват.
3. Ужасно грозно е на едно слабо тяло изведнъж някви гърди все едно си дойна крава (като Dolly Parton), така че, за да изглежда големия бюст добре, трябва и да си ПОНЕ леко закръглена, а до колкото разбрах ти не искаш това.![]()
Колкото до въпросите ти:
1.За съжаление, да. Ако в родата ти няма жени с големи гърди, едва ли и ти ще имаш.![]()
2.Би трябвало на 13-14 макс вече да са започнали, особено при положение, че имаш вс други признаци, че пубертетът вече е започнал.
3.Мила, мъжете са мръсници, свиквай с това.![]()
само не я лъжи
слабо тяло и големи гърди е перфектна комбинация
хич не трябва да ти пука
ще станат по-големки не се притеснявай, а за момчетата... след време няма да гледат и оценяват само това
зарежи ги![]()
ooo ne se pritesnqwai izob6to![]()
az w 6-7 klas bqh 156-158 nqkade, mejdu 44-47 kg, plosi4ka... e s nqkfa grydna ot 76sega sym na 18 i grydnata mi e 95
porasnaha nqkade kato bqh 8-9 klas, a w 11 dostignaha tiq razmeri i slava bogu se sprqha
6te porasnat, ne se pritesnqwai![]()
ауу как се изхвърли, чак ни оцапаПървоначално написано от PepSsSi
Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Ти си на 13 по дяволите. Какви гърди, какво чудо? Мойте започнаха да растат на 11, но не са кой знае кви по размер, а съм на 16. На мен не ми е проблем и на теб не би трябвало да е![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Да...благодаря на всички дотук,ако имате още коментари или някой друг открие темата да продължава да пише.Според мен пуберитета ще си каже думата. Плюс това си хапвам добре и ще тренирам най-хубавия спорт,който развива мускулите-плуването.Така,че трябва да изчакам още малко.Оказва ми голям ефект във височината,мускулите да се надяваме и в нещо друго,а докато се усетя ще порасна.Вече съм 157,5 и 44кг![]()
![]()
Продължавайте да пишите!![]()
Здравейте!
Моите гърди растяха до 15 год. Обаче когато бях на 12-13 не бях плоска не се надявай да ти пораснат мн ,пий бира.
Да не ти пукаДори така е малко по-добре, защото:
1.Като тичаш няма да се тресеш като слон в стъкларски магазин
2.Няма да са ти увиснали
3. Като си намериш приятел ще знаеш, че не е заради бюста![]()
Пък и си още малка недей да се вкарваш в филми![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Имаш време още си на 13 спокойно.Мисля,че това не трябва да те притеснява за сега.Първоначално написано от surcegirl