.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: гърдите

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    оф, само на 13 си бе.
    не гледай онея момичета, които носят чашка C от 13 годишна възраст, ебаси мутантите.
    Мда,те още 1ви клас носят сутиени там са се напраскали ми приличат на някви какички
    А до момичето пуснало темата : Малка си още,тепърва се развиваш - както казаха вече.Вярно че ти е гадно и неудобно,но ако сама се чувстваш добре в кожата ти тези неприятните коментари не трябва да ти правят впечатление.Ще порснеш на височина,ще наедрееш,ще се промениш доста и това ще стане до 18 годишна възраст.Самото развитие не е до ген - не знам кой си го е втълпил това Свързано е с хормоните,с развитието на организма,с всичко случващо се в теб под влиание на живота ти :] Живей добре и да не ти прави впечатление бюста.

П.П.: Аз съм момиче на 15 години и гърдите са ми колкото шепичка и половина.Като бях на твоите години/сякаш е било отодавна/ се бях комплесирала от факта че всички около мен бяха като булдозери а аз като връхче на кърфичка. Намери красивото в теб и съм сигурна,че няма да ти прави толкова впечатление бюста.Почувстваш ли се сама добре,и другото ще изчезне

Ми ти си на 13 и вече ще почват да ти растът,няма страшно.

zdr

Скиф ся казвам спец за мене ако ми харесаш по характер и въшно да си добре гурдите ти хич няма да ги гледам . Не харесвам дадено момиче заради бюста Затва хич не се притеснявай апак има мегдан да ти пораснат още и да по наследствен ген се предават мисля

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel

Re: гърдите

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Здравейте!Знам,че на някой ще им се стори глупава темата,но всеки с проблемите си!Аз съм момиче на 13 и половина.Откривам нова тема,защото явно не се изразих правилно.Храня се здравословно,от време на време спортувам извън часовете по ФВС и за разлка от другите отговарям на нормите за 13 годишно момиче.157 съм и тежа 42-3 кг за сега,но нямам бюст! Не казвам,че като гърди съм съвсем плоска имам нещо... Но не е достатъчно за бюст или по-точно нямам бюст.Четох подобни теми,но те са за момиче на 11 .Моля давайте съвети!И три въпроса:1 Бюста наследствено ли е от майка ми или баба и 2 От колко години започват да растът гърдите и кога спират ,пи положение,че имаш цикъл,окосмяване...и т.н3 Ако някое момче надникне тук САМО ТАМ ли гледате и на колко спирате да зяпате само външността?Моля за помощ!Момчетата гледат само там!А някой даже те опипват и имам чувството,че проверяват имаш или нямаш...колко и със или без чорапи,подплънки,сълфетки.. .А част от съучиничките ми са доста напред с материала!
    На 13 какво толкова искаш да имаш? Ти едва си влязла в пубертета. А и, ако жените в семейството ти не са с голям бюст не очаквай при теб да е друго. Тялото ти се променя по собствен начин и ти не можеш да го контролираш. Това е работа на гените и хормоните.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на ameli
    за ко я изкаррахте тая тема
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    1. генетично е и не е задължително да е на майка ти или баба ти зависи чертите на кой от семейството си взела. на пример майка ми както и нейната майка имат много малки гърди, но аз нося чертите на татко ми а в тяхното семейство са по -"надарени".
    2. при всеки гърдите започват да растат различно, но щом до 13 казваш че нямаш бюст едва ли ще порастнат много , но трябва да знаеш че и в малките гърди има мнооооого чар, а и всичко е хубаво когато е съразмерно с тялото ти
    3. гърдите растат до 18 но след 14 - 15 г. няма особенна промяна
    4. на ?ът ти за момчетата ... на вашата възраст това надникване заглеждане взиране опипване и т.н. е част от анатомичното запознаване с противоположния пол от 1во лице. не искам да звучи зле но мъжете никога не спират да гледат бюста на една жена просто с годините го правят по дискретно и цивилизовано което не означава че всички търсят големите гърди
    Щом до 13 няма значи няма да порастнат много?!?! Че те сега започват да се развиват Може и до 15 да няма нищо и после за 1 година да станат големи...
    Ако и от на майка ти и от на баща ти рода жените имат цици, 99% и ти ще имаш

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Дам, и това е по ген. Не се притеснявай, няма да остнеш плоска. Просто по-късно ще се развият.

Еми до ген е според мен макар че и други неща играят роля. Ама обикновено към 13-14 започват да растат интензивно.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Има време

Мега фен
    Спокойно!
    1.Аз съм МОМЧЕ,но не гледам само там,е,вярно е,че се гледа и външния вид,но не се притеснявай и не се комплексирай. Същото е при момчетата само че ние се комплексираме от това,дали някой,с извинение за малките деца, има по-голям 'уй от другия или не.
    Не се притеснявай,всичко ще порасне с времето.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Спокойно!
    1.Аз съм МОМЧЕ,но не гледам само там,е,вярно е,че се гледа и външния вид,но не се притеснявай и не се комплексирай. Същото е при момчетата само че ние се комплексираме от това,дали някой,с извинение за малките деца, има по-голям 'уй от другия или не.
    Не се притеснявай,всичко ще порасне с времето.
    не е важно колко е голям, а как работи.
    иначе не харесваме малките цици, ама виж ванката че те земе, той не подбира.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Дам, и това е по ген. Не се притеснявай, няма да остнеш плоска. Просто по-късно ще се развият.
    тва не означава, че пак няма да са малки в сравнение с на останалите

малко са тия, на по-които късно им израстват големи цици.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    тва не означава, че пак няма да са малки в сравнение с на останалите

малко са тия, на по-които късно им израстват големи цици.
    в тая криза 5 хилки са си бая цифра.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не бой се мила, изведнъж ще наедрееш. А и да не станеш Памела Андерсън, няма страшно, малките гърди си имат и няколко предимства:
    1. Вероятността да развиеш рак е по-малка.
    2. Не увисват.
    3. Ужасно грозно е на едно слабо тяло изведнъж някви гърди все едно си дойна крава (като Dolly Parton), така че, за да изглежда големия бюст добре, трябва и да си ПОНЕ леко закръглена, а до колкото разбрах ти не искаш това.
    Колкото до въпросите ти:
    1.За съжаление, да. Ако в родата ти няма жени с големи гърди, едва ли и ти ще имаш.
    2.Би трябвало на 13-14 макс вече да са започнали, особено при положение, че имаш вс други признаци, че пубертетът вече е започнал.
    3.Мила, мъжете са мръсници, свиквай с това.

Град
    Стара Загора
    само не я лъжи
    слабо тяло и големи гърди е перфектна комбинация

хич не трябва да ти пука
    ще станат по-големки не се притеснявай, а за момчетата... след време няма да гледат и оценяват само това
    зарежи ги

Град
    Пловдив
    ooo ne se pritesnqwai izob6to
    az w 6-7 klas bqh 156-158 nqkade, mejdu 44-47 kg, plosi4ka... e s nqkfa grydna ot 76 sega sym na 18 i grydnata mi e 95 porasnaha nqkade kato bqh 8-9 klas, a w 11 dostignaha tiq razmeri i slava bogu se sprqha
    6te porasnat, ne se pritesnqwai

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    az w 6-7 klas bqh 156-158 nqkade, mejdu 44-47 kg, plosi4ka... e s nqkfa grydna ot 76 sega sym na 18 i grydnata mi e 95 porasnaha nqkade kato bqh 8-9 klas, a w 11 dostignaha tiq razmeri i slava bogu se sprqha
    ауу как се изхвърли, чак ни оцапа

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    ауу как се изхвърли, чак ни оцапа

Cruel Intentions

Град
    На стадиона за бягане.
    Ти си на 13 по дяволите. Какви гърди, какво чудо? Мойте започнаха да растат на 11, но не са кой знае кви по размер, а съм на 16. На мен не ми е проблем и на теб не би трябвало да е
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    България
    Да...благодаря на всички дотук,ако имате още коментари или някой друг открие темата да продължава да пише.Според мен пуберитета ще си каже думата. Плюс това си хапвам добре и ще тренирам най-хубавия спорт,който развива мускулите-плуването.Така,че трябва да изчакам още малко.Оказва ми голям ефект във височината,мускулите да се надяваме и в нещо друго,а докато се усетя ще порасна.Вече съм 157,5 и 44кг
    Продължавайте да пишите!
    Здравейте!

Моите гърди растяха до 15 год. Обаче когато бях на 12-13 не бях плоска не се надявай да ти пораснат мн ,пий бира .

^като пия бира,мойте ще растат ли още
    Това са глупости...бира,боза,вода,мл яко,сокчета... дрън-дрън.
    Чакай малко,пък ако нямаш един ден и това те комплексира ще си сложиш силикон :Д
    /най-мразя като някой почне да хленчи за цици...за к'во ви са бе!?ако зависеше от мен,щях да съм плоска :Р /

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Да не ти пука Дори така е малко по-добре, защото:
    1.Като тичаш няма да се тресеш като слон в стъкларски магазин
    2.Няма да са ти увиснали
    3. Като си намериш приятел ще знаеш, че не е заради бюста
    Пък и си още малка недей да се вкарваш в филми
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Re: гърдите

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Здравейте!Знам,че на някой ще им се стори глупава темата,но всеки с проблемите си!Аз съм момиче на 13 и половина.Откривам нова тема,защото явно не се изразих правилно.Храня се здравословно,от време на време спортувам извън часовете по ФВС и за разлка от другите отговарям на нормите за 13 годишно момиче.157 съм и тежа 42-3 кг за сега,но нямам бюст! Не казвам,че като гърди съм съвсем плоска имам нещо... Но не е достатъчно за бюст или по-точно нямам бюст.Четох подобни теми,но те са за момиче на 11 .Моля давайте съвети!И три въпроса:1 Бюста наследствено ли е от майка ми или баба и 2 От колко години започват да растът гърдите и кога спират ,пи положение,че имаш цикъл,окосмяване...и т.н3 Ако някое момче надникне тук САМО ТАМ ли гледате и на колко спирате да зяпате само външността?Моля за помощ!Момчетата гледат само там!А някой даже те опипват и имам чувството,че проверяват имаш или нямаш...колко и със или без чорапи,подплънки,сълфетки.. .А част от съучиничките ми са доста напред с материала!
    Имаш време още си на 13 спокойно.Мисля,че това не трябва да те притеснява за сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си