Здравейте!Знам,че на някой ще им се стори глупава темата,но всеки с проблемите си!Аз съм момиче на 13 и половина.Откривам нова тема,защото явно не се изразих правилно.Храня се здравословно,от време на време спортувам извън часовете по ФВС и за разлка от другите отговарям на нормите за 13 годишно момиче.157 съм и тежа 42-3 кг за сега,но нямам бюст! Не казвам,че като гърди съм съвсем плоска имам нещо... Но не е достатъчно за бюст или по-точно нямам бюст.Четох подобни теми,но те са за момиче на 11 .Моля давайте съвети!И три въпроса:1 Бюста наследствено ли е от майка ми или баба и 2 От колко години започват да растът гърдите и кога спират ,пи положение,че имаш цикъл,окосмяване...и т.н3 Ако някое момче надникне тук САМО ТАМ ли гледате и на колко спирате да зяпате само външността?Моля за помощ!Момчетата гледат само там!А някой даже те опипват и имам чувството,че проверяват имаш или нямаш...колко и със или без чорапи,подплънки,сълфетки.. .А част от съучиничките ми са доста напред с материала!