- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Една приятелка ...
Изтрийте темата, моля Ви !
Не ми се е случвало, ама сигурно е доста неприятно![]()
nicolepcd
Да в продължение на няколко дена с една фр говорихме как сме си харесали едно момче от диското и накрая се оказа,че е едно и също.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
plamitu_ruse, какъв всъщност ти е проблема? Иска да ти направи услуга момичето.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ъм....и как точно се е изцепила или изказала неподготвена...
всъщност според мен преиграваш,понеже сама казваш,че са приятели а след като са е виждам проблем да излизат о.О
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Нямам проблем ,бе!Просто ми прозвуча странно.Тя знае че го харесвам ... то си личи,че той я харесва .. и давай да излизат ... просто ,не ми стана много приятно .И се зачудих, дали на вас ви се е случвало нещо подобно . Не ме упреквайте толкова ...И знам че не го е казала нарочно или нещо подобно и в никакъв случей не и се сърдя - радвам се , че иска да ми помогне, но ще се чувствам ужасно, защото съм сигурна, че като сме тримата той няма да ми обръща абсолютно никакво внимание ... най-много да ми каже здравей.
![]()
колко такифа работи са ми се случвали .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, обаче ако беше на нейно място и тя го харесваше, ти пак щеше да излизаш с него, защото ти е приятел и нямаше да си съсипеш приятелството, заради някоя си, пък било то и приятелка, която го харесва.Първоначално написано от plamitu_ruse
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да, бе споко
те приятелите не се виждат...
Може да си имат някаква компанийка а-у
какво това ужасно собственическо поведение...?!
горкото момче-то е живо същество, не вещ...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Всъщност ,те не са точно приятели . Бих казала , че не са близки . Още повече, че да излизат.И моля ви , трябва да участвате в тая ситуация, за да ме разберете , защото е много по-различно на живо, така че престанете с тия кометнари ... по-добре изтрийте темата , защото няма полза от нея ...