.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Една приятелка ...

Изтрийте темата, моля Ви !

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Еми нали са приятели, защо да не излизат?

Супер фен
    Не ми се е случвало, ама сигурно е доста неприятно
    nicolepcd

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Да в продължение на няколко дена с една фр говорихме как сме си харесали едно момче от диското и накрая се оказа,че е едно и също.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Да в продължение на няколко дена с една фр говорихме как сме си харесали едно момче от диското и накрая се оказа,че е едно и също.

plamitu_ruse, какъв всъщност ти е проблема? Иска да ти направи услуга момичето.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ъм....и как точно се е изцепила или изказала неподготвена...
    всъщност според мен преиграваш,понеже сама казваш,че са приятели а след като са е виждам проблем да излизат о.О
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Нямам проблем ,бе! Просто ми прозвуча странно.Тя знае че го харесвам ... то си личи,че той я харесва .. и давай да излизат ... просто ,не ми стана много приятно .И се зачудих, дали на вас ви се е случвало нещо подобно . Не ме упреквайте толкова ...И знам че не го е казала нарочно или нещо подобно и в никакъв случей не и се сърдя - радвам се , че иска да ми помогне, но ще се чувствам ужасно, защото съм сигурна, че като сме тримата той няма да ми обръща абсолютно никакво внимание ... най-много да ми каже здравей.

колко такифа работи са ми се случвали .......

Цитирай Първоначално написано от plamitu_ruse
    Нямам проблем ,бе! Просто ми прозвуча странно.Тя знае че го харесвам ... то си личи,че той я харесва .. и давай да излизат ... просто ,не ми стана много приятно .И се зачудих, дали на вас ви се е случвало нещо подобно . Не ме упреквайте толкова ...И знам че не го е казала нарочно или нещо подобно и в никакъв случей не и се сърдя - радвам се , че иска да ми помогне, но ще се чувствам ужасно, защото съм сигурна, че като сме тримата той няма да ми обръща абсолютно никакво внимание ... най-много да ми каже здравей.
    Извинявай, обаче ако беше на нейно място и тя го харесваше, ти пак щеше да излизаш с него, защото ти е приятел и нямаше да си съсипеш приятелството, заради някоя си, пък било то и приятелка, която го харесва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

не виждам проблема тук

Не впрягай каруцата пред коня, бря. Спокойно, нищо не се знае.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    да, бе споко
    те приятелите не се виждат...

Може да си имат някаква компанийка а-у
    какво това ужасно собственическо поведение...?!

горкото момче-то е живо същество, не вещ...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Всъщност ,те не са точно приятели . Бих казала , че не са близки . Още повече, че да излизат.И моля ви , трябва да участвате в тая ситуация, за да ме разберете , защото е много по-различно на живо, така че престанете с тия кометнари ... по-добре изтрийте темата , защото няма полза от нея ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си